Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Meniurile mele de Craciun

Featured Replies

Tati ,tati arata de sa devorezi monitorul,ca de obicei,de altfel :occasion14: Dar n-am descoperit America nici azi,la sigur!

Iar cat priveste decorul tortului,chiar nu vad unde-i problemu'.Ba, as vrea chiar si 'sa-l copii' in curand,daca-mi dai voie si daca gasesc bastonase din astea,caci prin satul meu mai grele cu delicatetzurile .

Totul arata excelent :occasion14: , ca de fiecare data si as gusta din toate.

Imi place tot tot, incepind cu prezentarea pe farfurie, retete, decorul mesei. Si imi place mult si manichiura dumitale :floare:.

Ratusca mea asteapta cuminte in congelator, n-am mai facut-o pentru ca la fel ca si in 2011 a fost suficienta mancare si ar fi fost chiar pacat. Asa ca o s-o gustam asa cum trebuie ceva mai incolo.

Foarte frumos si simplu si elegant ca deobicei!!

Dar eu nu stiu reteta ciupercutelor cu somon....e pe aici?

Totul la superlativ https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

M-ai convins: pentru weekendul asta ma duc sa cumpar rata si pere

Si eu vreau te rog reteta ciupercilor cu somon

Din mai multe motive, nu prea am fost în dispozitie de sarbatorit, dar totusi ne-am bucurat de Craciun, care a adus vacanta - mai mult timp petrecut cu familia, plimbari si iesiri mai nocturne, lenevit diminetile pîna la... prînz B)

Doamneee, ce frumos arata "simplitatile" descrise de tine si care in fotografii arata de nedescris! B)

• Author

Tati ,tati arata de sa devorezi monitorul,ca de obicei,de altfel :( Dar n-am descoperit America nici azi,la sigur!

Iar cat priveste decorul tortului,chiar nu vad unde-i problemu'.Ba, as vrea chiar si 'sa-l copii' in curand,daca-mi dai voie si daca gasesc bastonase din astea,caci prin satul meu mai grele cu delicatetzurile .

Problemul e, ca nu stiu mai bine. Adica un piculet mai bine as sti, dar nu dispun de rabdarea necesara :(

Multumesc :(

• Author

Totul arata excelent :( , ca de fiecare data si as gusta din toate.

Imi place tot tot, incepind cu prezentarea pe farfurie, retete, decorul mesei. Si imi place mult si manichiura dumitale :(.

Ratusca mea asteapta cuminte in congelator, n-am mai facut-o pentru ca la fel ca si in 2011 a fost suficienta mancare si ar fi fost chiar pacat. Asa ca o s-o gustam asa cum trebuie ceva mai incolo.

Manichiura a fost simpla, la fel ca meniul :( Alba de miresica :( dar nu m-am maritat, cu toate ca Ahmed m-a cerut... again :(

Merci :(

• Author

Totul la superlativ https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

M-ai convins: pentru weekendul asta ma duc sa cumpar rata si pere

Si eu vreau te rog reteta ciupercilor cu somon

Multumesc :(

Am postat-o la retete cu peste.

Iaca-ta link-ul :(

https://forum.artaculinara.ro/topic/4342-somon-cu-ciuperci/

• Author

Din mai multe motive, nu prea am fost în dispozitie de sarbatorit, dar totusi ne-am bucurat de Craciun, care a adus vacanta - mai mult timp petrecut cu familia, plimbari si iesiri mai nocturne, lenevit diminetile pîna la... prînz :(

Doamneee, ce frumos arata "simplitatile" descrise de tine si care in fotografii arata de nedescris! :(

Multumesc, Gela :(