January 7, 201313 yr comment_178934 Tati ,tati arata de sa devorezi monitorul,ca de obicei,de altfel Dar n-am descoperit America nici azi,la sigur! Iar cat priveste decorul tortului,chiar nu vad unde-i problemu'.Ba, as vrea chiar si 'sa-l copii' in curand,daca-mi dai voie si daca gasesc bastonase din astea,caci prin satul meu mai grele cu delicatetzurile . Report
January 7, 201313 yr comment_178936 Totul arata excelent , ca de fiecare data si as gusta din toate.Imi place tot tot, incepind cu prezentarea pe farfurie, retete, decorul mesei. Si imi place mult si manichiura dumitale .Ratusca mea asteapta cuminte in congelator, n-am mai facut-o pentru ca la fel ca si in 2011 a fost suficienta mancare si ar fi fost chiar pacat. Asa ca o s-o gustam asa cum trebuie ceva mai incolo. Report
January 8, 201313 yr comment_179061 Maya, ca intotdeauna, jos palaria! Si faci tu niste poze, de iti vine sa mananci ecranul! Report
January 8, 201313 yr comment_179064 Foarte frumos si simplu si elegant ca deobicei!! Dar eu nu stiu reteta ciupercutelor cu somon....e pe aici? Report
January 8, 201313 yr comment_179066 Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!! Totul la superlativ!!!!!Felicitari!!!! :) :) Report
January 8, 201313 yr comment_179068 Totul la superlativ https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif M-ai convins: pentru weekendul asta ma duc sa cumpar rata si pereSi eu vreau te rog reteta ciupercilor cu somon Report
January 8, 201313 yr comment_179096 Maya Exceptional! Vreau si eu reteta ciupercilor cu somon plizz! Report
January 8, 201313 yr comment_179101 Din mai multe motive, nu prea am fost în dispozitie de sarbatorit, dar totusi ne-am bucurat de Craciun, care a adus vacanta - mai mult timp petrecut cu familia, plimbari si iesiri mai nocturne, lenevit diminetile pîna la... prînz Doamneee, ce frumos arata "simplitatile" descrise de tine si care in fotografii arata de nedescris! Report
January 8, 201313 yr comment_179112 Nu ai mai facut supa crema de dovleac? Asteptam sa pui reteta Report
January 8, 201313 yr comment_179149 Astept si eu sa vad cum se fac ciupercile cu somon.Pai cum sorella ti-ai luat masina de inghetata si nu ne-ai povestit nimicuta? Arata beton inghetata de cafea.Ca de restul totul, superlativ. Report
January 8, 201313 yr Author comment_179152 Apetisant totul,felicitari.Tu spui simplu, eu spun delicios, elegant, a la Maya. Simplu ca nu necesita nici prea multa munca Merci, Carmen Report
January 8, 201313 yr Author comment_179154 Draga mea, ca de obicei te-ai intrecut pe tine, y compris si deco-tort S-aveti un An Nou bun, cu sanatate si belsug, singura pb sa fie decoratul torturilor!Multumim la fel! Report
January 8, 201313 yr Author comment_179155 Un menu de Chef , Maya .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifChef de casa Merci, Pisco :* Report
January 8, 201313 yr Author comment_179156 Tati ,tati arata de sa devorezi monitorul,ca de obicei,de altfel Dar n-am descoperit America nici azi,la sigur! Iar cat priveste decorul tortului,chiar nu vad unde-i problemu'.Ba, as vrea chiar si 'sa-l copii' in curand,daca-mi dai voie si daca gasesc bastonase din astea,caci prin satul meu mai grele cu delicatetzurile .Problemul e, ca nu stiu mai bine. Adica un piculet mai bine as sti, dar nu dispun de rabdarea necesara Multumesc Report
January 8, 201313 yr Author comment_179157 Totul arata excelent , ca de fiecare data si as gusta din toate.Imi place tot tot, incepind cu prezentarea pe farfurie, retete, decorul mesei. Si imi place mult si manichiura dumitale .Ratusca mea asteapta cuminte in congelator, n-am mai facut-o pentru ca la fel ca si in 2011 a fost suficienta mancare si ar fi fost chiar pacat. Asa ca o s-o gustam asa cum trebuie ceva mai incolo.Manichiura a fost simpla, la fel ca meniul Alba de miresica dar nu m-am maritat, cu toate ca Ahmed m-a cerut... again Merci Report
January 8, 201313 yr Author comment_179158 Maya, ca intotdeauna, jos palaria! Si faci tu niste poze, de iti vine sa mananci ecranul! Multumesc, draguta Gio Report
January 8, 201313 yr Author comment_179159 Foarte frumos si simplu si elegant ca deobicei!! Dar eu nu stiu reteta ciupercutelor cu somon....e pe aici?E, e, e.. am pus-o acum Imediat editez si pun link. E la retete cu peste Multumesc Report
January 8, 201313 yr Author comment_179160 Totul la superlativ https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif M-ai convins: pentru weekendul asta ma duc sa cumpar rata si pereSi eu vreau te rog reteta ciupercilor cu somonMultumesc Am postat-o la retete cu peste. Iaca-ta link-ul https://forum.artaculinara.ro/topic/4342-somon-cu-ciuperci/ Report
January 8, 201313 yr Author comment_179161 Maya - absolute exquisite tot ce ai pregatit !Multumesc Report
January 8, 201313 yr Author comment_179164 Maya Exceptional! Vreau si eu reteta ciupercilor cu somon plizz!Multumesc. Reteta e la peste, ai sus am pus si link, si imediat editez si aici Report
January 8, 201313 yr Author comment_179165 Din mai multe motive, nu prea am fost în dispozitie de sarbatorit, dar totusi ne-am bucurat de Craciun, care a adus vacanta - mai mult timp petrecut cu familia, plimbari si iesiri mai nocturne, lenevit diminetile pîna la... prînz Doamneee, ce frumos arata "simplitatile" descrise de tine si care in fotografii arata de nedescris! Multumesc, Gela Report
January 8, 201313 yr Author comment_179166 Nu ai mai facut supa crema de dovleac? Asteptam sa pui reteta Nu am facut-o, dar o fac zilele astea. Am avut o problema cu dovleacul muskat Report