February 2, 201610 yr comment_234411 Forte faine ceainicurile. O prietena de-a mea are colectie de supiere. Report
February 3, 201610 yr comment_234430 Faine de tot ale voastre! Daca as avea loc as face si eu colectie. Report
February 3, 201610 yr comment_234433 Faine de tot ale voastre! Daca as avea loc as face si eu colectie. Ale mele nu-s decat alea din poza cu biscuitii ! Dar binenteles ca mi-ar placea sa le am pe toate! Nu mai am unde sa le pun, dar asta nu ma impiedica sa-mi doresc un set nou . Report
February 3, 201610 yr Author comment_234435 Lilly, am vrea noi ) Punem si noi ca sa visam, sa ne imaginam ca le avem ) Te-asteptam cu idei! Report
February 4, 201610 yr comment_234445 Lilly, am vrea noi ) Punem si noi ca sa visam, sa ne imaginam ca le avem ) Te-asteptam cu idei! Ah, si eu tot credeam ca sunt ale voastre.. Peter Report
February 4, 201610 yr Author comment_234467 Lilly, am vrea noi ) Punem si noi ca sa visam, sa ne imaginam ca le avem ) Te-asteptam cu idei! Ah, si eu tot credeam ca sunt ale voastre.. Peter Doar unele ^^! Report
February 4, 201610 yr Author comment_234482 Aaaa, acum am inteles!Chiar va invidiam degeaba. Lilli, pai ne-ar cam trebui o casa intreaga numai pentru colectie ) Sa va mai pun niste cristal de Boemia din anii 1920: Report
February 4, 201610 yr Author comment_234483 Cele de sus sunt, cred, doar de colectie, ca mi se pare imposibil sa bei cu ele... Report
February 4, 201610 yr comment_234486 Uite, Geany, pentru tine: Merci Lapo' e f. frumoasa Una si pt. tine Iar asta chiar este a mea(e primita cadou de la Stella)e din portelan cu modele aurii ,toporasii culesi de Ale' personel' Report
February 5, 201610 yr Author comment_234516 Portelanurile ti le las tie, io iau toporasii si pe Ale sh-am plecat Report
February 5, 201610 yr comment_234523 Portelanurile ti le las tie, io iau toporasii si pe Ale sh-am plecat Ai grija ca e inarmat (casca e tot de la Stelin') I-am zis sa faca o poza pt. tine,asta e tot ce am putut obtine la ora asta.... Report
February 6, 201610 yr comment_234546 Vai eu sunt inebunita dupa portelanuri .Cu spatiu stau cam prost,asa ca momentan m-am limitat la astea dar visez la o vitrina(rafturi cum ai pus tu in primul post) cu cesti, ceainice, carafeBunica avea niste cesti frumoase dar s-au spart Geany ce a crescut bubuletul, ptiu sa nu-i fie de deochi. Report
February 6, 201610 yr Author comment_234548 Geany, si eu vroiam sa iti spun: Ale s-a facut mare! Si incepe sa semene cu tatal lui! Sa va traiasca fericit si sanatos! Report
February 6, 201610 yr Author comment_234549 Ioana, ma bucur sa te vad aici! Imi place seria aia albastra, am uitat cum se numeste portelanul asta. Stiu ca si Bonicella avea din aceeasi serie -sper sa nu spun tampenii- dar pe rosu. Nu-i nimic daca nu ai spatiu acasa, nici eu! Ne facem aici Sa va las ceva, inainte sa ma duc la cuptior: Report
February 6, 201610 yr Author comment_234551 Ceva ce imi place mult: un portelan japonez, din 1947: Report
February 6, 201610 yr Author comment_234552 De acelasi maestru, Fukami Sueharu. Mi-l imaginez ca un platou de sushi. Este expus in muzeul din Brooklyn. Apoi o ceasca/ un bol. Colectia se numeste pure-pure. Personal le gasesc exquisite. Report
February 6, 201610 yr comment_234564 Merci Ioana ,intradevar a crescut ...f. frumos coltisorul tau cu portelanuri Dapoi' cand n-o semanat cu tacsu' Laponel?!...ca zici ca-s tanda sha' cu manda stii ca era si bancu' ala:''mama il poarta 9 luni se chinuie la nastere etc si apoi la final rezulta ca seamana cu tasu' '' Report
February 7, 201610 yr comment_234581 Nu e de foarte mare clasa portelanul,dar n-am rezistat fara sa le iau acasa Din astea mai 'pamintesti' le sun fan la Villeroy &Boch. Nu toate imi plac, sunt si multe care imi plac tare, dar le-as lasa in vitrina,chiar daca as avea posibilitate de cumparare/depozitare. Dar sunt si din cele la care visez sa le am. Iar cele mai "classy", din care ati pus si voi, sunt dupa parerea mea doar de tinut in vitrina,pentru ca, cred ca mi s-ar rupe inima odata cu spargerea unei cani,farfurii de zeci de euro. Dar poate intr-o viata viitoare de regina, voi avea o alta parere si voi da cu ele de podea, fara dureri de inima,chiar si din cele de sute de euro Report