July 6, 201610 yr comment_238042 Buna ziuaAm rugamintea sa ma ajutati sa gasesc reteta Adrianei cu dovlecei cruzi , taiati felii rotunde subtiri si peste se pune grana padano ..cred..M-am uitat pe aici dar nu o gasesc. multumesc. Report
July 6, 201610 yr comment_238043 Buna Nicole,Poti sa dai mai multe amanunte? Se pun dovleceii la cuptor? Se fac salata..??Sigur e vorba de Adriana? Maya, Eataly (si nu numai) au postat multe retete cu dovlecei. Report
July 6, 201610 yr Author comment_238044 Am gasit-o , cineva m-a ajutat si mi-a trimis linkul .Era vorba de carpaccio de dovlecei. Linkul era spre un alt site. Multumesc pt ajutor . Report
July 6, 201610 yr comment_238045 Ma bucur ca ai gasit ce cautai, mai avem si aici dovlecei ca sa mai actualizam https://forum.artaculinara.ro/topic/1688-dovlecei-fel-de-fel-de-retete-cu-ei/ Report
July 6, 201610 yr comment_238047 Iarta-mi intirzierea I-am facut anul asta cu primii mei dovlecei din minigranita mea Eu i-am taiat felii subtiri cu aparatul cu care fac spaghetti dar se pot face feliute si cu mandolina sau cu instrumentul cu care se curata cartofii, apoi le-am pus un pic de sare si i-am strivit un pic ca sa se inmoaie, apoi am pus ulei, otet balsamic si aschii de parmigiano Report
July 7, 201610 yr comment_238049 Iarta-mi intirzierea I-am facut anul asta cu primii mei dovlecei din minigranita mea Buey, deja ai granita? mini-mini, da' oareshcum Report
July 7, 201610 yr comment_238050 Vroiam sa zic mini grădiniță adica grădină mica.In timp ce citeam ce ai scris ma gindeam la "granita" care e asta:si ziceam iote Moatza cunoaste si granita.Dar de fapt cred ca tu ziceai de graniță nu? Report
July 11, 201610 yr comment_238087 Vroiam sa zic mini grădiniță adica grădină mica.In timp ce citeam ce ai scris ma gindeam la "granita" care e asta:si ziceam iote Moatza cunoaste si granita.Dar de fapt cred ca tu ziceai de graniță nu? e granita pe toate drumurile si la noi. acuma-s la mare si toata lumea are cate-o gheata de-asta colorata in mana. Report
July 11, 201610 yr comment_238116 Iarta-mi intirzierea I-am facut anul asta cu primii mei dovlecei din minigranita mea Eu i-am taiat felii subtiri cu aparatul cu care fac spaghetti dar se pot face feliute si cu mandolina sau cu instrumentul cu care se curata cartofii, apoi le-am pus un pic de sare si i-am strivit un pic ca sa se inmoaie, apoi am pus ulei, otet balsamic si aschii de parmigiano Ai uitat menta. Report
July 11, 201610 yr comment_238119 N-o pun, citeodata pun ceva ierburi, depinde de inspiratie, dar nu mereu.In seara asta i-am facut iar si mincat eu pe toti 3 dovlecei micuti si unu mare taiat in sferturi + o cepusoara verde careia ii mincasera melcii cam multe frunze si mi-a fost frica ca s-o strica, evident produsi de mini grădinița mea, i-am sarat si strivit bine si stors, amestecati cu ulei, otet balsamic, aschii de parmigiano si o picatura de crema de usturoi, o bunatate...... Report
July 11, 201610 yr comment_238123 Dovleceii si menta sunt casatoriti. Data viitoare pune si menta. Proaspata tocata de cutit. Si lasa usturoiul pentru altceva. Si doar putin balsamic, doar foarte putin, cat de o idee. Report