March 4, 20197 yr comment_249971 si eu, cum zice Stefano,pentru mine ar trebui sa se inventeze piinea numai cu coaja Eu cunosc o brutarie care face asa numita paine "autostrada".Practic doar coaja. Report
March 5, 20197 yr comment_249992 Ce idee mi-ai dat, sa-mi întreb brutareasa dacă sîmbăta are autostrada in loc de pugliese Report
March 5, 20197 yr comment_250029 de ce ii spune autostrada la painea asta?Din descriere, pare a fi ceva subtire. O fi lunga si lata.... ca o sosea / autostrada? Report
March 5, 20197 yr comment_250035 sau rapida, o topesti cit ai zice ... autostrada Corect!!!! ? Report
March 6, 20197 yr comment_250131 Pot fi ambele supozitii cred Simbata o cumpar, v-o pozez si apoi va zic daca ambele sint valabile Report
March 6, 20197 yr comment_250139 de ce ii spune autostrada la painea asta?Din descriere, pare a fi ceva subtire. O fi lunga si lata.... ca o sosea / autostrada? noi nu putem sti, ca n-avem nici paine de-asta, nici autostrada Report
March 6, 20197 yr comment_250151 aoleu, eu am "rezervat" o jumatate sa speram ca nu e asa mare ca asta Report
March 6, 20197 yr comment_250162 Bineinteles ca nu esti obligat sa o cumperi intreaga.Belea!!!!! aoleu, eu am "rezervat" o jumatate sa speram ca nu e asa mare ca asta Chemi ajutoare!!!!! ? ? ? Report
March 6, 20197 yr comment_250179 Desfac zacusca sau fac alta salate de vinete, asa se consuma mintenasde fapt mi-a si zis ca daca e prea mare imi da un sfertabia astept http://www.coquinaria.it/forum/core/images/smilies/72[1].gif Report
March 6, 20197 yr comment_250181 cica painea din poza lui Lilly are 8 kg Adriana, o sa te vad la Lole dupa ce mananci chiar si jumate Report
March 6, 20197 yr comment_250190 Adriana, o sa te vad la Lole dupa ce mananci chiar si jumate never Report
March 6, 20197 yr comment_250209 Po' s-o chem pe Lili sa ma ajute că doar ea mi-a dat ideea, mai punem și o fleica pe tigaia care trebe arsă și am rezolvat, sau nu putem că e post?? Report
March 7, 20197 yr comment_250292 Po' s-o chem pe Lili sa ma ajute că doar ea mi-a dat ideea, mai punem și o fleica pe tigaia care trebe arsă și am rezolvat, sau nu putem că e post?? postul ortodox incepe de luni asa ca aveti tot timpul no, no, de carne s-a lasat sec, saptamana asta doar branza si oua. Report
March 7, 20197 yr comment_250293 imi pare rau ca va dezamagesc da' io am ochit un magazin nou al unor tarani care lasa sa zburde vaca pe pasune si simbata dimineata ma duc sa vad ce vind si tre' sa cumpar ceva ca io fac sa mearga economia si-n post Report
March 7, 20197 yr comment_250298 imi pare rau ca va dezamagesc da' io am ochit un magazin nou al unor tarani care lasa sa zburde vaca pe pasune si simbata dimineata ma duc sa vad ce vind si tre' sa cumpar ceva ca io fac sa mearga economia si-n post familia motz te sustine sa sustii! Report
March 7, 20197 yr Author comment_250329 Po' s-o chem pe Lili sa ma ajute că doar ea mi-a dat ideea, mai punem și o fleica pe tigaia care trebe arsă și am rezolvat, sau nu putem că e post?? Inca nu pot sa vin. De post nu ma intereseaza.... asa ca pastreaza invitatia pentru mai tarziu. Report
March 7, 20197 yr comment_250338 Po' s-o chem pe Lili sa ma ajute că doar ea mi-a dat ideea, mai punem și o fleica pe tigaia care trebe arsă și am rezolvat, sau nu putem că e post?? Inca nu pot sa vin. De post nu ma intereseaza.... asa ca pastreaza invitatia pentru mai tarziu. Din toată inima?oricînd doriti? Report
March 9, 20197 yr comment_250565 am despartit mesajele in care se vorbeste despre piinea autostrada pentru ca nu mai erau de "ce am copt azi" cum ziceam am cumparat-oera jumatate de piine, cintarea 1 kg si costa 3,30€ asta e de deasupra si din fata ca sa vedeti cit e de inaltae exact ce-mi place mie cu coaja tare si crocanta si miez pufos si moalesa vedem cum se va comporta dupa citeva zile am degustat-o cu zacuscasi cu salam Report
March 9, 20197 yr comment_250588 pare ce trebuie, mai ales in compania corecta fac doar cu faina alba? Report