December 22, 201213 yr comment_176604 Am untura de rata, asa ca o sa-i pun cred pe lista de Craciun, alaturi de rata. Report
December 22, 201213 yr comment_176655 noua ne plac asa de tare ca-i mancam asa ca fel principal, doar ei bine, nu la Craciun ! Report
December 23, 201213 yr Author comment_176710 Doamne, ce-am ratat pana acuma!Alexandre, ti-e barbatu-miu dator cu cel putin o bere! asa de mult i-au placut ! si-am avut si cativa hribi rehidratati! I-am facut cu pulpe de pui, ca ne era foame rau si alea se fac repede Sa va fie pofta mare! Si eu sînt abatut daca nu-mi fac macar o data pe luna Report
December 23, 201213 yr comment_176712 Si eu sînt abatut daca nu-mi fac macar o data pe luna pune un warning la reteta: cartofii sarladaise creeaza dependenta si pms la barbati ! Report
January 2, 201313 yr comment_178094 Arata foarte bine cartofii astia sarladaise (nici nu stiam ca se numesc asa si de astia fac des si cu bacon/costita sau de post simpli. Eu le zic taranesti. Cateodata pun si o ceapa cruda de la inceput in tigaie si tot cate un strop de apa. iaca tai nu de acum facuti Report
February 5, 201313 yr comment_183734 Am facut iar cartofii astia - dementiali, cu spuneam - numai ca i-am facut in jumari + untura de oaie . Daca tot am dat cu bata in colesterol, macar sa o fac pana la coada.... Report