Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iara ghici!

Featured Replies

M-as si anume hazarda sa spun ca se tine sarea si piperul...vietii :lol:

pai da, nu vezi c-are pe el xxx :oops:

Cum zici tu, Raluca!Numa' ca n-are si...elixirul vietii! :)

E pe baterii sau la priza? :) :oops:

La cum arata, mi s-a parut ca-i de pe vremea cand nu se inventasera inca bateriile! :pupic:

Am glumit, Maya! :floare:

E 21: 35 ! La mine de ce mai merge?

Din motive tehnice,forumul va fi închis din 17.01 ora 21.00-asta seara,pîna în 18.01. ora 9.00 GMT

Io-s in alta "lume"? :floare:

La cum arata, mi s-a parut ca-i de pe vremea cand nu se inventasera inca bateriile! :pupic:

Am glumit, Maya! :floare:

Tu glumesti,dar posibil e orice.Poate ne lumineaza altii mai stiutori,ca Dragos :lol:

Deci,Dragos...estem scule d'astea si la corent? dar nu d'ala ce trage cînd lasi geamul deschis! :D

Nu știu ce este scula respectivă dar pot spune că am văzut "instrument" care era prevăzut cu cablu de alimentare la priza de 220V.
  • Author

Ce se vede in poza pusa initial este o copie ceramica a celebrului "amsterdammertje", piloni stradali de delimitare sau separare sau blocare.

In fapt, arata cam asa:

http://www.nrc.nl/W2/Lab/Profiel/Netherlands2000/amsterdammmertje.jpg

http://photos.igougo.com/images/p46339-Amsterdam-Amsterdam.jpg

Si nu merg nici cu baterii, nici la priza. Doar stau.

• Author
Mie imi seamana a Amsterdam :headbang: Alea trei x-uri sunt simbolul orasului, daca imi aduc bine aminte :D

Nu chiar simbol, ci apar in emblema Amsterdam-ului.

http://www.amsterdamimage.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=1411&g2_serialNumber=2

De fapt, icsurile sunt esenta emblemei si reprezinta crucile apostolului Andrei care a murit crucificat fiind.

Nu știu ce este scula respectivă dar pot spune că am văzut "instrument" care era prevăzut cu cablu de alimentare la priza de 220V.

Si totusi exista... :appl:

Din motive tehnice,forumul va fi închis din 17.01 ora 21.00-asta seara,pîna în 18.01. ora 9.00 GMT

Io-s in alta "lume"? :lol:

Dupa ora 22:00 ti-a mai mers?

;)

Io-s in alta "lume"? :lol:

Zozo,erai în alta lume,pentru ca daca citesti la pb. tehnice,vei vedea ca s-a schimbat anuntul,iar eu am avut semnatura actualizata pîna azi chiar,cu noua modificare ;)

Se schimbase treaba cu 24 ore.Ieri seara fu oleaca închis,apoi redeschis.Alex a instalat noul soft,si în curînd facem migrarea forumului :P

Si totusi exista... :lol:

da :P ..acu intrebarea de un milion.Rares...era rezistenta la apa? :P ...sper ca nu se electrocutau doamele cu scula aia,amuzîndu-se prin cada ;)

Daca se electrocuteaza un pic ,ce ?

Ies din cada spalate,masate,coafate,confuzate,relaxate

Daca le pica parul din anumite zone,scapa de epilat ! ;)

Mai bine tac..... :lol:

http://s17.rimg.info/58c41d6f487a41548f759166a4dbf287.gif

Mie imi seamana a Amsterdam :P Alea trei x-uri sunt simbolul orasului, daca imi aduc bine aminte :P

De fapt, icsurile sunt esenta emblemei si reprezinta crucile apostolului Andrei care a murit crucificat fiind.

Corect, nu mai retinusem ce si cum cu exactitate :lol: Din ce imi amintesc alea trei x-uri mai au o semnificatie, legata de istoria orasului, da; nu mai stiu exact. Varsta, deh, isi spune cuvantul ;)

• Author
Mie imi seamana a Amsterdam :pupic: Alea trei x-uri sunt simbolul orasului, daca imi aduc bine aminte :appl:

Corect, nu mai retinusem ce si cum cu exactitate :toothy9; Din ce imi amintesc alea trei x-uri mai au o semnificatie, legata de istoria orasului, da; nu mai stiu exact. Varsta, deh, isi spune cuvantul =))

Da. Red Light District :wasted: