January 24, 201016 yr comment_16858 Cica ai 191. Daca te lasa bateria de la Iphone cand ti-e lumea mai draga sa nu ne dracuiesti. No, hai ca te tot votam sa iti faci de cap. Pe Langa toate jocurile, dictionare si prostioare poti sa iti downlodezi aplicatia cu ciclul menstrual. E importanta ca vezi cand suntem ciudate Report
January 24, 201016 yr Author comment_16906 Păi voi (femeile, în general) sunteți ciudate tot timpul, așa că n-o să mă ajute foarte mult o aplicație de genul ăsta. Report
January 28, 201016 yr comment_17642 Am votat si aici si mi-a zis ca ai 251. Uraaa. Poate nu ma prind ca te votez pe unde apuc. Report
January 29, 201016 yr comment_17677 Sa-mi bag coada, de cateva zile te tot votez. Si inainte imi apareau alte numere dar acum , in ultimele trei zile imi arata ca ai 217 voturi in mod constant. Da' imi zice ca te-am mai ajutat sa castigi un euroi dar tot 217 imi arata mie la total.Tu esti sigur ca asta e site serios sau e labareala? Io tot votez o data pe zi, nu am retinut ce scor aveai pana cand nu mi-a aparut de cateva zile tot numai 217 . Ce puii mei? Iti trimeteam fiecare un euroi si pana acum ti-l luai. E bataie de joc ? Mie asa imi apare, ca ai 217 in fiecare zi de asta am observat ca nu se schimba numarul la mine. Si azi: "Prietenul tau a strans pana acum 217 €uroi si mai are nevoie de inca 2283 €uroi pentru a castiga premiul ales. "--- asta e citatat copy/paste de la ei ca eu nu am nici un interes sa fac misto tot dand click pe un site. Asa imi apare de cateva zile de fiecare data cand te votez. Am dat edit,scuze, ca am scris de prea multe ori " ce puii mei". Mie nu imi apare normal. Te votez doar o data pe zi de multe zile si tot 217 imi apare, de aia mi-a atras atentia numarul. Tu esti sigur ca e sigur sau faci misto de noi cu voturile astea? Report
January 29, 201016 yr comment_17682 Si am incercat tot acu, de pe acelasi calculator si tot asa "L-ai ajutat pe Nicusan Rares sa mai stranga 1€uroiPrietenul tau a strans pana acum 217 €uroi si mai are nevoie de inca 2283 €uroi pentru a castiga premiul ales. "Io n-am nici un alt interes sa dau click pe site-ul ala si nu am motive sa va pacalesc sau sa fac misto. Inainte imi spunea ca te-am mai ajutat o data si ca pot sa te mai ajut maine dar acum la mine asta apare de cateva zile. Nu am schimbat nimic la calculator. Deasemeni mentionez ca te-am mai votat de cateva ori, nu am numarat ,nu am tinut socoteala finala,nici nu m-am uitat la finalul paginii ci la inceput unde ai pus linkul unde sa votam( pagina 1). Mi s-a parut aiurea sa umplem un topic cu 2283 de postari de fiecare data cand vota cineva dar mi s-a parut ciudat ca la mine tot 217 a ramas de cateva zile bune ( nu stiu exact cate). E o gluma? Report
January 29, 201016 yr comment_17684 Si ma mai intreb ceva, aici imi tot apar sute de astfel de reclame, ca castig nu ce vreau eu daca dau clickuri sau am telefon,si papuci, si tampoane gratis daca dau click undeva si fac scorul, sau am teste de comert. Dar mie nu mi s-o parut de incredere. Adica io cred ca e vrajeala. NRares cred ca nu a abuzat de prietenia noastra si stie sigur ca e un site serios incercat .Pe facebook sunt cacalau de astea. Rares, tu nu ne-ai pus sa dam click la un concurs despre care nu stii nimic sigur, nu ? Si creca nu tai iar mesajul ,nu ? Report
January 29, 201016 yr comment_17691 255...si la mai multe innnnnnainte.Poate ca pana la anul adunam punctele alea.Si pana atunci intra Iphonul la soldari. Report
January 29, 201016 yr Author comment_17719 Floricica, Mulțumesc pentru bunele intenții atât ție cât și celorlalte doamne și domnișoare. Din păcate am observat și eu lucrul expus de tine și tot ce pot spune este că (se pare) asistăm la o nouă țeapa românească. Așa că renunț din acest moment să le mai fac trafic ca să arate ei bine la Adsense și Adwords, în plus am să le fac și o reclamație la Google ca să le anuleze contul și toate veniturile realizate pe această cale. Vă rog să nu mai intrați pe acea pagină. Îmi cer scuze pentru deranjul provocat. Peste 2 zile am să închid și acest topic, după ce vă veți expune și voi punctul de vedere. Report