August 20, 201115 yr Author comment_100587 Vinetele astea, sînt si în Biblia mea gastronomica! Fara ele, ar fi incompleta!La mine, mîine-s la rînd... again Report
August 20, 201115 yr comment_100592 Daca sunt in Biblia gastronomica a Mayei trebuie musai sa le incerc si eu. Revin maine cu dovada ca sa fac concurenta la cine posteaza prima [b][/b]Am plecat sa cumpar vinetele Report
August 21, 201115 yr comment_100618 Vinetele astea, sînt si în Biblia mea gastronomica! Fara ele, ar fi incompleta!La mine, mîine-s la rînd... again Sa stii ca de cand am descoperit reteta asta, a facut inconjurul lumii Toata lumea o adora Report
August 21, 201115 yr Author comment_100628 Daca sunt in Biblia gastronomica a Mayei trebuie musai sa le incerc si eu. Revin maine cu dovada ca sa fac concurenta la cine posteaza prima [b][/b]Am plecat sa cumpar vinetele [center] Gabi, o sa-ti placa sigur. Sînt fantastice! Noi le-am servit azi cu taitei din orez [/center] Report
August 21, 201115 yr comment_100645 Gabi, o sa-ti placa sigur. Sînt fantastice! Noi le-am servit azi cu taitei din orez si de cate ori vor aparea aici, ca le prepara Maneki, ca le prepara Maya, ca le prepara altcineva, voi fi si eu aici ca sa Pe marti recidivez si eu. Report
August 23, 201115 yr comment_100800 Le-am facut si da, intradevar ne-au placut tare mult. Eu am folosit ulei de susan la prajit si am stins in vin din orez. Am curatat vinetele in dungi cum a zis Sefoo. Report