April 16, 201412 yr comment_216106 Ooo!! iti tin pumnii Moatzo si mama tot maine le face si are emotii ,ea spune ca daca sunt cu coaja subtire tot or mai crapa din ele oricata grija ar avea Eu am luat vopsea la pliculet individual praf nu lichida,si vreau sa spun ca era f. slaba le-am tinut mai mult in vopsea,dupa ce s-au zvantat si la sf. le-am uns cu un servetel cu putin ulei parca nu aratau chiar asa de rau totusi ... Report
April 22, 201412 yr comment_216348 Geany, multumesc de pontul cu fiertul oualor. Am pus o carpa sub ele si sare (otet n-am pus) si din 30, nu mi-a crapat nici unul ! E prima data cand mi s-a intamplat asta ! Stie cineva unde se mai gaseste creion chimic? (Cu o bucatica din mina creionullui, fiarta in apa si otet, imi ieseau niste oua mov de toata frumusetea si le faceam cu frunze, in ciorap - ca la alea cu coji de ceapa si nici nu trecea culoarea prin coaja. Acuma nu stiu unde sa caut). Report
March 12, 20188 yr comment_243415 Reusii cat ai clipi din gene''(aka' relativ repede si fara pic de efort sa-mi fac in sf. rosturile faiantei din baie )devenisera f. urate,prin unele locuri cu negru de mucegai ce nu iesea la frecat,incercase domnu' Geany' cu bicarbonat si otet ca vazuse pe net,in afara de un miros urat nu a iesit nimik,cu inalbitor nexam,vazuse el tot pe net un creion special pt, rosturi ce voia sa si-l comande...zic ''vezi domne' de treaba ca e vrajeala ,da sa incerc io' '' Am umplut o seringa de plastic cu ac,cu domestos verde si am aplicat f. usor pe rosturi,lasand sa se prelinga bine lacrima in jos chiar pe shanturi(e mai gelatinos asa nu e chiar lichid ca un shampon mai gros la consistenta),si lasat sa actioneze,timp in care m-am dat pe net Apoi am pus pe o periuta niste praf de tix si am frecat doar pe ici pe colo unde parea ca ar mai fi fost nevoie,dar sincer nu prea mai era,am clatit cu dusul... Erau de-a dreptul imposibile acum arata asa.... Report