Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Friptura de vitel in ulei

Featured Replies

DEOCAMDATA! poti sa ma invidiezi si pentru soacra, chiar e de exceptie, mi-e si frica sa o laud, sa nu-i treaca!
  • Author

DEOCAMDATA! poti sa ma invidiezi si pentru soacra, chiar e de exceptie, mi-e si frica sa o laud, sa nu-i treaca!

Atunci nu te invidiez, ca eu n-am avut norocul tau din punctul asta de vedere, dar ma bucur pentru tine si-ti doresc sa nu-i treaca :)

Multumesc pt informatii , si eu am schimbat doua scule si tot nu taie cum vreau .
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Da, era moale si buna.Manu si-a facut sandwich.Are fixatia asta acum: cartof fiert pune intre 2 felii de paine, orice, orice.Ia din farfurie si-si face panino.

Am luat fesa di vitello.Buna, buna, n-a ramas nimic.

O sevim cu un vinulet, alb, asa cum iti place tie. :floare:

Adriana, merge si cu carne de :thumleft: ?? .. ca doar de asta am acum in casa.. :D si arata prea apetisant ca sa nu incerc reteta :)

deci reteta asta e pentru mine :D...ca tot am eu obiceiul sa uit de mancare...poate daca stiu ca trebuie sa stea 2ore la facut numai uit de ea...

imi pare rau ca azi e inchis tot la noi...dar maine sau marti asta scrie pe mine...abia mai scot si eu oala sub presiune de la naftalina :D

:)

:thumleft:

Tocmai am oprit focul... am facut-o cu carne de porc si a iesit o minunatie (deja am gustat-o ca eram prea curioasa). Sosul ala e asa de bun cu paine.. Saru'mana de reteta, Adriana :) :thumleft:
  • Author

deci reteta asta e pentru mine :D...ca tot am eu obiceiul sa uit de mancare...poate daca stiu ca trebuie sa stea 2ore la facut numai uit de ea...

Da' nu exagera :D sa nu iasa scrum :P

Tocmai am oprit focul... am facut-o cu carne de porc si a iesit o minunatie (deja am gustat-o ca eram prea curioasa). Sosul ala e asa de bun cu paine.. Saru'mana de reteta, Adriana :) :notworthy:

Ma bucur ca ti-a placut, iarta-ma ca n-am fost pe faza ca sa-ti raspund la timp.

deci reteta asta e pentru mine :P...ca tot am eu obiceiul sa uit de mancare...poate daca stiu ca trebuie sa stea 2ore la facut numai uit de ea...

Da' nu exagera :D sa nu iasa scrum :D

Tocmai am oprit focul... am facut-o cu carne de porc si a iesit o minunatie (deja am gustat-o ca eram prea curioasa). Sosul ala e asa de bun cu paine.. Saru'mana de reteta, Adriana :D :notworthy:

Ma bucur ca ti-a placut, iarta-ma ca n-am fost pe faza ca sa-ti raspund la timp.

Adriana, eu eram sigura ca iese si cu carne de porc.. eu mai fac ceva de genul asta, doar ca tai carnea cubulete, o fierb inabusita cu capac in putina apa si spre final pun ulei si o rumenesc.. seamana mult la gust.

Dar facuta asa e mai estetica :D

Oricum, am sa trec reteta in caietul de lasat mostenire... si neaparat sa o incerc si cu carne de vita :P

O singura adaugire am facut. Am impanat carnea cu cateva frunzulite de rozmarin :)

Interesant si modul tau de a gati carnea de porc, eu nu stiu ce sa-i mai fac ca sa ramina moale, incerc si eu, mersi :)

Sunt mindra ca pot contribui la caietul de lasat mostenire :P

Adriana, carnea ramane chiar foarte moale asa inabusita.. ulei nu pui la fel de mult ca in reteta asta, doar cat sa-i ajunga sa se rumeneasca. Sosul ramas e delicios. Merge foarte bine si la carnea de pui... eu pieptul de pui, pentru ca e mai fad, il fac asa, taiat bucati, inabusit si iese tare bun. Pun doar un praf de sare iar restul e savoarea carnii.. :D

Ideala ar fi tot o oala/un vas cu fundul mai gros, iar focul dat mai mic.. apa putina ca daca mai e nevoie, mai poti completa. Daca ai un tuci, e super :notworthy:

• 4 months later...