February 12, 201016 yr comment_20598 eu pot taia felii de orice grosime cu scula asta anticae din patrimoniul soacrei mele Report
February 12, 201016 yr Author comment_20600 Mi-am dat seama ca taie bine si te invidiez, pentru scula nu pentru soacra Cea pe care am cumparat-o eu e mediocra. Report
February 13, 201016 yr comment_20685 DEOCAMDATA! poti sa ma invidiezi si pentru soacra, chiar e de exceptie, mi-e si frica sa o laud, sa nu-i treaca! Report
February 13, 201016 yr Author comment_20687 DEOCAMDATA! poti sa ma invidiezi si pentru soacra, chiar e de exceptie, mi-e si frica sa o laud, sa nu-i treaca!Atunci nu te invidiez, ca eu n-am avut norocul tau din punctul asta de vedere, dar ma bucur pentru tine si-ti doresc sa nu-i treaca Report
February 13, 201016 yr comment_20689 Multumesc pt informatii , si eu am schimbat doua scule si tot nu taie cum vreau . Report
March 8, 201016 yr comment_25305 Adriana, am comis-o din nou - adica am facut-o, dar am uitat de ea la un moment dat Asa ca a iesit cam bronzata Dar atat de buna, ca nu au mai ramas decat 2 feliute. Sarumana! Report
May 7, 201016 yr comment_36254 Iar si iar!Servita alaturi de morcovi, cartofi, dovlecei si ciupercute la cuptor stropite spre sfarsit cu otet balsamic. Multumesc Adriana! Report
May 7, 201016 yr Author comment_36260 Cu placere, o servim cu bere? A iesit molcuta asa-i? Vad de la feliile de carne, tot arrosto della vena? Report
May 7, 201016 yr comment_36305 Da, era moale si buna.Manu si-a facut sandwich.Are fixatia asta acum: cartof fiert pune intre 2 felii de paine, orice, orice.Ia din farfurie si-si face panino. Am luat fesa di vitello.Buna, buna, n-a ramas nimic. O sevim cu un vinulet, alb, asa cum iti place tie. Report
May 7, 201016 yr Author comment_36329 O sevim cu un vinulet, alb, asa cum iti place tie. Splendid Report
May 9, 201016 yr comment_36522 Adriana, merge si cu carne de ?? .. ca doar de asta am acum in casa.. si arata prea apetisant ca sa nu incerc reteta Report
May 9, 201016 yr comment_36555 deci reteta asta e pentru mine ...ca tot am eu obiceiul sa uit de mancare...poate daca stiu ca trebuie sa stea 2ore la facut numai uit de ea... imi pare rau ca azi e inchis tot la noi...dar maine sau marti asta scrie pe mine...abia mai scot si eu oala sub presiune de la naftalina Report
May 9, 201016 yr comment_36557 Tocmai am oprit focul... am facut-o cu carne de porc si a iesit o minunatie (deja am gustat-o ca eram prea curioasa). Sosul ala e asa de bun cu paine.. Saru'mana de reteta, Adriana Report
May 9, 201016 yr Author comment_36617 deci reteta asta e pentru mine ...ca tot am eu obiceiul sa uit de mancare...poate daca stiu ca trebuie sa stea 2ore la facut numai uit de ea...Da' nu exagera sa nu iasa scrum Tocmai am oprit focul... am facut-o cu carne de porc si a iesit o minunatie (deja am gustat-o ca eram prea curioasa). Sosul ala e asa de bun cu paine.. Saru'mana de reteta, Adriana Ma bucur ca ti-a placut, iarta-ma ca n-am fost pe faza ca sa-ti raspund la timp. Report
May 9, 201016 yr comment_36620 deci reteta asta e pentru mine ...ca tot am eu obiceiul sa uit de mancare...poate daca stiu ca trebuie sa stea 2ore la facut numai uit de ea...Da' nu exagera sa nu iasa scrum Tocmai am oprit focul... am facut-o cu carne de porc si a iesit o minunatie (deja am gustat-o ca eram prea curioasa). Sosul ala e asa de bun cu paine.. Saru'mana de reteta, Adriana Ma bucur ca ti-a placut, iarta-ma ca n-am fost pe faza ca sa-ti raspund la timp. Adriana, eu eram sigura ca iese si cu carne de porc.. eu mai fac ceva de genul asta, doar ca tai carnea cubulete, o fierb inabusita cu capac in putina apa si spre final pun ulei si o rumenesc.. seamana mult la gust.Dar facuta asa e mai estetica Oricum, am sa trec reteta in caietul de lasat mostenire... si neaparat sa o incerc si cu carne de vita O singura adaugire am facut. Am impanat carnea cu cateva frunzulite de rozmarin Report
May 9, 201016 yr Author comment_36621 Interesant si modul tau de a gati carnea de porc, eu nu stiu ce sa-i mai fac ca sa ramina moale, incerc si eu, mersi Sunt mindra ca pot contribui la caietul de lasat mostenire Report
May 9, 201016 yr comment_36622 Interesant si modul tau de a gati carnea de porc, eu nu stiu ce sa-i mai fac ca sa ramina moale, incerc si eu, mersi Sunt mindra ca pot contribui la caietul de lasat mostenire Adriana, carnea ramane chiar foarte moale asa inabusita.. ulei nu pui la fel de mult ca in reteta asta, doar cat sa-i ajunga sa se rumeneasca. Sosul ramas e delicios. Merge foarte bine si la carnea de pui... eu pieptul de pui, pentru ca e mai fad, il fac asa, taiat bucati, inabusit si iese tare bun. Pun doar un praf de sare iar restul e savoarea carnii.. Ideala ar fi tot o oala/un vas cu fundul mai gros, iar focul dat mai mic.. apa putina ca daca mai e nevoie, mai poti completa. Daca ai un tuci, e super Report
September 23, 201015 yr comment_57476 Tocmai am pus doua mega pulpe(fesa) de curcan, sa vedem ce iese.Cu pulpa de miel n-am reusit sa fac, asa cum m-am laudat. Report
September 23, 201015 yr Author comment_57492 Tre sa iasa.Pulpa de miel nu s-a copt sau n-ai apucat sa faci? Report
September 24, 201015 yr comment_57539 Cu miel nu am facut ca am uitat. Dar curcanul a iesit demential.Revin cu poze mai tarziu.Moale, nu-i atos, gustos, s-a facut mai repede, e mai ieftin. Report