February 7, 201016 yr comment_19468 6? parc-asa vad eu. nu se mai poate edita? adica am editat da' nu-mi ia modificarea. cum se trimite editu'? Report
February 7, 201016 yr comment_19471 6? parc-asa vad eu. nu se mai poate edita? adica am editat da' nu-mi ia modificarea. cum se trimite editu'?De la Save Changes,butonul de sub postul care-l editezi. Report
February 7, 201016 yr Author comment_19475 "Doamna Carmen, ma maguliti! "Foxyy m-am intiminifastacit Da,chiar ca nu stiam de praji asta si o sa o fac sa vad cum e, ca ma ispiteste Va astept cu impresii! Report
February 7, 201016 yr Author comment_19479 Foxxy, f interesant, si ce ne-ai spus si ce-ai prestat. da' prima foaie, nu se coace prea tare pana o coci pe ultima? ia sa numar eu cate straturi ai facut!6? parc-asa vad eu.nu se mai poate edita? adica am editat da' nu-mi ia modificarea. cum se trimite editu'? Pai se cam arde prima foaie, daca te uiti atent la poze, se vede ca-i ceva mai maronie foaia de jos. Am avut un indemn sa o indepartez si s-o halesc separat, da' am renuntat! Data viitoare voi incerca sa pun mai multe foi de copt in tava, apoi pun aluatul - poate asa nu se maroneste asa tare baza. Maya, uite inca o informatie.... Report
February 7, 201016 yr comment_19481 6? parc-asa vad eu. nu se mai poate edita? adica am editat da' nu-mi ia modificarea. cum se trimite editu'?De la Save Changes,butonul de sub postul care-l editezi. nu merge. Report
February 7, 201016 yr comment_19494 Nu-mi dau seama de ce.Eu am testat si functioneaza perfect!Deci apas edit...editez,apoi apas butonul ala,si gata. Mai este cineva care nu poate edita? Report
February 7, 201016 yr Author comment_19495 6? parc-asa vad eu.nu se mai poate edita? adica am editat da' nu-mi ia modificarea. cum se trimite editu'? Nu mai stiu cate straturi am facut, 6 ori 7, o sa le numar imediat in poza. Daca pui lingurile mai rase si intinzi bine aluatul, capeti mai multe straturi (normal). As incerca asta data aviatoare, scazand si timpul de coacere pentru fiecare foaie. Acum am tinut cam 5 minute, dar o sa scad pe la 3, maxim 4. Io pot sa editez! Report
February 8, 201016 yr comment_19584 Brava Foxxy, imi place ce ai facut tu acolo, musai si obligatoriu o incerc si eu.interesanta istoria si detaliile date de tine. Report
February 8, 201016 yr Author comment_19602 Brava Foxxy, imi place ce ai facut tu acolo, musai si obligatoriu o incerc si eu.interesanta istoria si detaliile date de tine. Multumesc, Eataly! Pentru istorie, meritul e al internetului, nu al meu! Te astept cu impresii! Report