November 26, 200916 yr comment_1412 Toamna asta am fost la cules de ciuperci la munte (eu in calitate de bagator de seama) si nu m-am putut abtine sa le trag in poza... Poze am facut o multime, dar habar nu am cum se numesc ciupercile pozate (cu o singura exceptie ). Deci... Voi stiti cum se numesc? Report
November 27, 200916 yr comment_1519 Misto poze. Zi si padurea, ca pe unde m-am plimbat eu in ultimul timp am vazut alte specii de ciuperci...or fi o mutatie genetica? Se numesc peturi ... Report
November 27, 200916 yr comment_1587 Aici trebe chemat Peter ca el are o multime de poze de ciuperci din padurile dumisale Report
November 27, 200916 yr Author comment_1699 Misto poze. Zi si padurea, ca pe unde m-am plimbat eu in ultimul timp am vazut alte specii de ciuperci...or fi o mutatie genetica? Se numesc peturi ... Ralu, pozele au fost facute pe drumul spre cascada Urlatoarea. Padurea e foarte faina, exceptand anumite ciuperci cu fata de om care se dau cu ATV-urile pe acolo. Sunt si PET-uri aruncate prin padure, dar sunt la concurenta cu motorizatii. Report
November 27, 200916 yr Author comment_1700 Aici trebe chemat Peter ca el are o multime de poze de ciuperci din padurile dumisale Adriana, sa stii ca tocmai la el ma gandeam cand cu pozele astea. Ar fi fain sa ne arate si el de prin padurile dumisale si si mai fain daca ne-ar dumiri ce am fotografiat, ca banuiesc ca se pricepe. Report
November 27, 200916 yr comment_1747 Toate-s frumoase,dar ciupercile din prima imagine,m-au impresionat.Ce frumusete de ofera natura! Report
November 27, 200916 yr Author comment_1807 Toate-s frumoase,dar ciupercile din prima imagine,m-au impresionat.Ce frumusete de ofera natura! Maya, erau superbe asa, pe copac . Noroc ca erau necomestibile (asa am inteles) ca altfel cred ca erau disparute de mult. Eu nu am reusit sa surprind decat foarte putin, padurea aceea e o minune in sine! Report