June 9, 201610 yr comment_237558 Aviator (neon) sunglasses - check.Piţiponceală- check.De unde pot cumpăra un ghiul pentru copiii şi ceva lănţişoare mai elegante, aşeea? Report
July 2, 201610 yr comment_237982 La multi ani, Erika! Sa va traiasca., Titi, sa va aduca uuiulte bucurii!Aviatorul, cel mai jmecher! La Bombaaaa! Sa va traiasca, sa va bucure! Report
March 24, 20206 yr comment_260773 Pitica mea are aproape 8 anisori!! Doamne, ce trece timpul...parca ieri scotea toata cenusa din soba si o imprastia prin casa Ce dor imi e de ea Report
March 24, 20206 yr comment_260779 Pitica mea are aproape 8 anisori!! Doamne, ce trece timpul...parca ieri scotea toata cenusa din soba si o imprastia prin casa Ce dor imi e de ea Pitica voastră e o frumusețe, multe inimi o să rupă, sa va trăiască și să vă bucure Report
March 25, 20206 yr comment_260788 Pitica mea are aproape 8 anisori!! Titi, e vorba de nepotica ta, nu? parca ai mai pus poze cu ea bebelusa.Va fi o domnisoara f frumoasa, se vede, sa aiba parte de noroc si sanatate! Report
March 25, 20206 yr comment_260789 Multumesc! Multa sanatate si fericire pentru copii/nepoteii vostri! Da, ea este bebelusa mea cu care am mai pus poze! Report
March 25, 20206 yr comment_260804 Sa iti traiasca , Titi! Si eu sunt in cap dupa ai mei...vorbesc foarte des pe camera cu amandoi dar ... tot imi e dor sa ii strang in brate, sa ne hlizim, sa ne alergam, sa ma zapaceasca de cap cu "motolu" lor, ca amandoi sunt in cap dupa motociclete. De fapt , ala mare l-a molipsit pe astalaltu'. Se impaca bine ei doi, se joaca asa frumos cand se intalnesc Victor cu gagica : Report
March 25, 20206 yr comment_260813 Concentrat maxim, gagiu! Pai, motoru e treaba serioasa, nu asa. Plus ca sunt convinsa ca se gandea el ca i-a pus capastru Eva, nu mai apuca el libertate . Ea a pus ochii pe el de acum vreun an si deja si il fugarea pe-afara si il prindea si pupa si el fugea la ma-sa. Dupa aia, ea l-a ignorat, timp in care i s-au aprins lui calcaiele dupa ea. Acum s-ar parea ca e reciproc. Sa vezi paranghelie cand o trece nebunia cu Corona... Ca sa nu mai spun de oja ei asortata la vesta lui. S-avem pardoane Report