Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nominalizari Oscar

Featured Replies

Am vazut Hell or High Water (mi-a placut, dar nu mi se pare un film sa castige Oscar-ul), Captain Fantastic ( :) ), Florence Foster Jenkins si The Lobster. Sper sa apuc sa mai vad cateva pana la Oscar-uri, daca nu si dupa aceea nu-i bai.

Am vazut Arrival. Tema, nimic deosebit sau nou - aliens. Cîteva idei noi, destul de interesante, însa foarte zgîrcit detaliate, iar în rest...usor plictisitor, filmul. I-a lipsit zvîcul :-*

La La Land - am vazut trailer-ul si nu cred c-o sa ma uit. Nu e deloc genul meu.

Am vazut Hacksaw Ridge nu mi se pare cel mai bun film al lui Mel Gibson, dar Andrew Garfield joaca bine. Si Zootopia. Sper sa vad Arrival.

Am vazut Hacksaw Ridge nu mi se pare cel mai bun film al lui Mel Gibson, dar Andrew Garfield joaca bine. Si Zootopia. Sper sa vad Arrival.

Cum de nu te-ai uitat la Fences cu Denzel Washington? Tu si cu Dan sînteti fani DW, eu nu prea :-*

• 4 weeks later...
  • Author

Aoleu, ma prinde Oscarul nepregatita.

N-am vazut mai nimic in afara de Arrival care nu m-a incantat prea tare.

Captain Fantastic am scris ca l-am adorat.

Am vazut si Kubo la animatie si ne-a placut.A da si Nocturnal Animals.

Vreau sa vad Lion ca l-au laudat.

Na, ca a trecut si Oscarul. Am vazut mai mult de-o gramada :-*

Urmarind Academia az'noapte, mi-am dat seama ca am vazut mai multe filme din alte categorii decît în "Best Picture" :-*))

Ma bucur pentru Mahershala Ali, de care îmi place de cînd l-am vazut în The 4400. Nu am mai vazut de multi ani un cîstigator asa surprins si emotionat. Ma refer, adevarat emotionat, sincer. Nu jucat :D

Ma bucur si pentru Casey Affleck cu toate ca nu am vazut filmul actual, însa îmi place de el ca actor, asa, în general.

S-au cam facut de cacao ( BIG TIME!!! :D ) cu încurcarea filmului cîstigator, pîna si Kimmel a ramas o secunda speechless, dar a facut ce a putut mai bine...a dat vina pe Steve Harvey ( cel care a încurcat Miss Universele în 2015 ) :wub:

Sînt curioasa cum se poate întîmpla asa ceva? Ca totusi, Faye, a citit de pe bilet. Ni s-a aratat noua biletul cu filmul cîstigator, dar ce scria pe cel de pe care l-au deschis/citit cei doi prezentatori, nu...

Ma gîndesc ca li s-a dat plicul de la o categoria gresita, dar...penibil ca a durat atît de mult pîna sa apara careva cu plicul bun. Aproape doua minute jumatate pîna si-au dat seama!? Doar erau pe acolo oameni cu bumbi în ureche, nu puteau fi anuntati sa opreasca situatia? Au lasat doi oameni sa-si spuna "spiciurile" de multumire etc, etc :wub:

Azi dimineata la radio au zis ca au avut plicul gresit. In loc de "best movie" au avut "Best actress", au vazut numele Emma Stone si au anuntat La La Land ca film castigator. Academia isi cere scuze si cauta vinovatii pentru inexplicabila confuzie, bla,bla,bla...

Chiar si prezentatorii se puteau opri... au vazut ca plicul deschis n-are legatura cu ce anuntau ei. Penibil

Ii mai si lasa pe aia sa multumeasca la toate neamurile :-* :wub:

Chiar si prezentatorii se puteau opri... au vazut ca plicul deschis n-are legatura cu ce anuntau ei.

exact asta a facut WB, dar fumeia tot fumeie, a dat repede cu clontzu'.

morala: muierea trancaneste si barbatul e considerat vinovat by default.

acuma, lasand gluma, nu-nteleg de ce mai aveau inca un plic. cel mai bun film se anunta la final, cand celelalte plicuri deja s-au deschis. cum de-l mai aveau pe cel de la nominalizarea Emmei S :wub:

acuma, lasand gluma, nu-nteleg de ce mai aveau inca un plic. cel mai bun film se anunta la final, cand celelalte plicuri deja s-au deschis. cum de-l mai aveau pe cel de la nominalizarea Emmei S :wub:

Cica fiecare categorie are un back-up envelope / dublura. Nu stiu de ce... probabil in caz ca se pierde unul. Si au dat dublura pt Emma Stone ... pe cand s-au trezit ca au doua plicuri cu Best Movie, oamenii se felicitau si tineau discursuri pt La La Land

plauzibil da' penibil.

asta-i trendu', mai relaxat, totul e sa ne distram, te iei prea in serios, de-astea.