January 1, 201214 yr comment_118987 cotechinu meu de anul ăsta, edit: oops, cred că nu l-am pus unde trebuia, că nu îl caut, l-am găsit deja ... producţia la hectar o porţioară Whoaa, ti-ai tras portia de fibre pe luna ianuarie Report
January 1, 201214 yr comment_119012 Dexter, e perfect, nu stiu daca e meritul culorilor pozei dar mi se pare foarte carnos si putin gras, are o culoare superba. sa speram ca va fi si de bun auspiciu asa cum se zice. Eu anul asta am cumparat unul artizanal ca nu's cum sa-i zic, facut de un macelar, am citit ca lumea zice ca dupa ce il maninci pe asta nu te mai intorci la cel industrial de la supermarket, dar sincer mie nu mi s-a parut nimic fantastic, ba as putea spune ca il prefer pe cel de supermarket. Report
January 2, 201214 yr comment_119030 şi al meu tot artizanal a fost, luat direct de la fermierul italian; in cazul meu a fost incomparabil mai bun decât ce găsesc în magazin alexandru, sper să fi făcut plinu' nu numai la fibre ci şi la good luck pe 2012 Report