March 7, 201016 yr comment_24980 Luminati-ma si pe mina, ca din fotografii nu imi dau seama exact Care e consistenta normala a ostropelului? Nu e foarte lichid, nu?Si daca dupa cele 20 mun de fierbere pare lichid, se mai lasa la fiert? Report
March 7, 201016 yr Author comment_25009 Luminati-ma si pe mina, ca din fotografii nu imi dau seama exact Care e consistenta normala a ostropelului? Nu e foarte lichid, nu?Si daca dupa cele 20 mun de fierbere pare lichid, se mai lasa la fiert? din pozele mele nu-ti dai seama? consistenta a fost cea a unui sos grosutz, ca altfel s-ar manca destul de greu cu mamaliga!il poti face cat de subtire sau gros doresti...ori scazi mai mult daca vrei mai gros, ori dupa 20 de min de scade prea tare, poti completa cu o cescuta de apa...si condimentezi dupa gust! Report
March 14, 201016 yr comment_26622 L-am prestat si eu, inainte de a vedea raspunsul despre consistenta ostropelului A iesit foarte bun, dar cam lichid, dupa parerea mea...Data viitoare o sa-l las sa fiarba mai mult , si fara capac...Multumiri pentru reteta,e prima data cand il fac Report
March 14, 201016 yr comment_26702 L-am prestat si eu, inainte de a vedea raspunsul despre consistenta ostropelului A iesit foarte bun, dar cam lichid, dupa parerea mea...Data viitoare o sa-l las sa fiarba mai mult , si fara capac...Multumiri pentru reteta,e prima data cand il fac ... Irinuca, felicitari, e tare apetisant ostropelul tau. Sa stii ca eu zdrobesc cartofii cu furculita si asa se mai absoarbe din zeama. Nu-i de tras in poza, da'-i gustooos! Report
March 18, 201016 yr comment_27752 Intr-una din cartile mele de bucate( ca am mai multe) am reteta de ostropel grecesc din pui(alb) si ostropel rosu de pui, care e cum a scris fata de diamant, numai ca eu nu pun si ardei desi sunt fan ardei. Cred ca am facut cam o tona de cand am inceput sa gatesc! Are succes de fiecare data! Report
June 14, 201016 yr Author comment_42438 Irinuca, arata foarte bine ce vad eu in farfuria ta! zerda, iti multumesc pt interventie! Report