Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lapona Enigel, La multi ani!

Featured Replies

[center]Ia zi-i vii au ba? Ca sigur face fata...inca...la varsta asta :tongue3: [color=#FF0000]

siiigur face față :toothy9; da'io's fată fină și-o să stau în bucătărie, să fac cafele, s-aduc tortu'...alea-alea...[/color]

Mai baga una cu Jon, ca-mi plashi [/center]

[center]you ask for it! do it, babyyy!!! post-74-126752886249_thumb.gif

http://www.youtube.com/watch?v=eOUtsybozjg

vezi că la miezu'nopții ți-l iau înapoi...exploatează-l la maxim! post-74-126752924561_thumb.gif

http://www.youtube.com/watch?v=KrZHPOeOxQQ[/center]

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. La Multi Ani! :toothy9;

post-46-126752932768_thumb.gif

[center]Ia zi-i vii au ba? Ca sigur face fata...inca...la varsta asta :) [color=#FF0000]

siiigur face față :toothy9; da'io's fată fină și-o să stau în bucătărie, să fac cafele, s-aduc tortu'...alea-alea...[/color]

Mai baga una cu Jon, ca-mi plashi [/center]

[center]you ask for it! do it, babyyy!!! post-74-126752886249_thumb.gif

http://www.youtube.com/watch?v=eOUtsybozjg

vezi că la miezu'nopții ți-l iau înapoi...exploatează-l la maxim! post-74-126752924561_thumb.gif

http://www.youtube.com/watch?v=KrZHPOeOxQQ[/center]

Miezu' noptii zici? Oh, boy, ma pun pe treaba :) Booyyy, i'm 15 again!! Yu-hu! :tongue3:

Lov' ya' girl!

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. La Multi Ani! :tongue3:

post-46-126752932768_thumb.gif

M-ai facut sa ma smiorcai ... ni-am luat sama. mi-am sters ochii, capul sus si cum zicea Stefan?: Razeshi, unde se vad turcii? La stanga, la dreapta si in spate Maria Ta! Atunci, razeshi, inainteeeeeeeee!!!

Pentru ca nu-i asa, cum bine zice si Jon -ma' precioussss- sunt nascuta sub blaze of glory :toothy9;

http://www.youtube.com/watch?v=upenR6n7xWY

Pupa fata pe blondilina de la Fagadui! :)

Laponico te astept cu mare placere la o pizza dar zi-mi chiar daca sunt off topic de curiozitate care e preferata ta(ca si toping?)

Si sa stii ca nu ma scandalizeaza nimic ficior'miu cel mare n-o mananca fara kechup cumparat(indiferent de ce sos ii fac eu),m-a pus si i-am facut pizza hawaii cu ananas din compot si zeama am pus-o la sosul de rosii+sunca de pui+ardei gras+porumb dulce+cascaval+nelipsitul lui kechup picant,stii ca nu era rea,normal ca nu m-am dat si lui i-am zis ca-i o porcarie....ca sa nu-i dau satisfactiune'' stiiii.... sau pizza tedesca(cica nemteasca)cu wurstel(crenvusti)+sos de rosii cu mustar+cascaval....am vrut sa le postez dar mi-am zis mmmaaammaa ce arunca astia cu oale dupa mine,sucitoare mixere si mai stiu eu ceee....sa mor io'ca erau bune....asa ca eu te astept dar zii tu ce fel de pizza vrei,pe aia cu nutella deja ai vazut-o(preferata lui cel mic)

Si doar de curiozitate preferatele mele sunt pizza bari(sau bareze)cu sos ceapa si branza,sau pizza bianca(alba)sau o fi o foccace cu ceapa ulei de masline masline si oregano...

Sotului ii place cu detoate(tot frigideru'n ea)

ce sa-i faci gusturile nu se discuta....

Tot ce-ti doresti tu sa se indeplineasca :toothy9;

Laaaa muuuulti aaaaaani! :tongue3: Sa ti se implineasca visele frumoase, sa ai parte de sanatate, noroc si fericire! Ai grija de tine! :toothy9;

[center]Laponica draga mea, iti doresc numai bine, multa fericire, mult soare, sa zambesti, sa fii activa, combativa si sa ai parte de mult frumos!

post-97-126753719844_thumb.jpg

Tu chiar faci 40? :-* Eu nu pot sa cred. Sigur nu-i o greseala??? :cheers: [/center]

La multi ani, pestioaico! I pup u tari di tat si iti urez toati sceli, mai ales alia pi cari le vrei tu! bonus de ziua ta: ti-l las tie pe raoul :cheers:

[size=3][color=#ff8c00][b]

[center][size=3][color=#ff8c00][b]Laponico,

A big bear hug si din partea mea.

Sa fii fericita,iubita si sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos.

post-48-126754036523_thumb.gif

Astazi e ziua taaaaaaa

zi frumoasa ca tineeee

Ti-am cules ghiocei,

Ca sa-ti murmure ei,

Cat de mult te iubesc ![/b] [/color][/size][/center]

[/b][/color][/size]

Laponico te astept cu mare placere la o pizza dar zi-mi chiar daca sunt off topic de curiozitate care e preferata ta(ca si toping?)

Si sa stii ca nu ma scandalizeaza nimic ficior'miu cel mare n-o mananca fara kechup cumparat(indiferent de ce sos ii fac eu),m-a pus si i-am facut pizza hawaii cu ananas din compot si zeama am pus-o la sosul de rosii+sunca de pui+ardei gras+porumb dulce+cascaval+nelipsitul lui kechup picant,stii ca nu era rea,normal ca nu m-am dat si lui i-am zis ca-i o porcarie....ca sa nu-i dau satisfactiune'' stiiii.... sau pizza tedesca(cica nemteasca)cu wurstel(crenvusti)+sos de rosii cu mustar+cascaval....am vrut sa le postez dar mi-am zis mmmaaammaa ce arunca astia cu oale dupa mine,sucitoare mixere si mai stiu eu ceee....sa mor io'ca erau bune....asa ca eu te astept dar zii tu ce fel de pizza vrei,pe aia cu nutella deja ai vazut-o(preferata lui cel mic)

Si doar de curiozitate preferatele mele sunt pizza bari(sau bareze)cu sos ceapa si branza,sau pizza bianca(alba)sau o fi o foccace cu ceapa ulei de masline masline si oregano...

Sotului ii place cu detoate(tot frigideru'n ea)

ce sa-i faci gusturile nu se discuta....

Tot ce-ti doresti tu sa se indeplineasca :-*

Geany, scumpa, tu esti o buna. Ar trebui sa fiu o egoista si sa fac comanda numai dupa gustul meu, daaaaarrr, cum sunt o perfectionista si vreau sa fiu o gazda perfecta in seara asta...o sa ma duc sa il intreb pe nenea ala de mi-l dadu Pyt mai la vale si pe nenea ala mai gios, care imi intinde el asa de dragalas o fluare =)) Personal, prefer cu ciuperci, ardei gras si salam, dar azi ...o sa ma limitez doar la capsuni cu frisca, sa nu cumva sa dau cu sosul de pizza pe corset :o

Un sincer "La multi ani" :beer2: !

Anyyyyyyy, esti tare draguta ca vii aici, multumesc mult de tot si ma bucur de fiecare data de retetele tale! Te astept sa ne mai uimesti :o

Laaaa muuuulti aaaaaani! =)) Sa ti se implineasca visele frumoase, sa ai parte de sanatate, noroc si fericire! Ai grija de tine! :o

Ahhhh, frumoasa mea Alba ca Zapada , tu stii ca esti mereu o sursa de inspiratie pentru mine si, mai ales, de incurajare. Mai multe nu spun, dar te :o cu mare drag! Acelasi urari de bine ti le intorc si ...stii tu...primavara, samanta da rod :)

La Multi Ani Fericiti!

post-144-126753129337_thumb.jpg

Taylor iti multumesc tare mult de buchetul superb!

[center]Fericire maxima,draga mea!

post-5-126753004042_thumb.jpg[/center]

Thank you beibi, esti o femeie pe care o apreciez mult, asa sa stii! Si Miltonia cand po' zvin s-o iau :beer2: ?

[center]Laponica draga mea, iti doresc numai bine, multa fericire, mult soare, sa zambesti, sa fii activa, combativa si sa ai parte de mult frumos!

post-97-126753719844_thumb.jpg

Oh la laaaaaaaa, m-am topit =)) Cat mi-l lasi? =)) Multumesc draga mea draga!! Ma bucur tare tare mult ca a existat candva un forum culinar si ca te-am respectiv v-am intalnit prin intermediul lui :o

La multi ani, pestioaico! I pup u tari di tat si iti urez toati sceli, mai ales alia pi cari le vrei tu! bonus de ziua ta: ti-l las tie pe raoul.

Apai sora me iubitî din adancuri, noi fiind altruismul personificat, n-o putem tine ajea cu na-tzi-l tie, da-mi-l mie si tot asa. So here's my deal: eu il iau pe baiatu' ala cu flori de mai sus, pe Raoul si tu mai scoti doi-trei Poseidoni de la naftalina si faceti-va-ncoa!! Tortul il am, lumanarile-s aprinse, Moet-ul e la rece, petale de trandafiri vor imprastia sclavii ...am uitat ceva? Ah da, sa nu-ti uiti corsetu'!!

No si sarbatorim 1 si 2 martie tzughezer.

[size=3][color=#ff8c00][b][center][size=3][color=#ff8c00][b]Laponico,

A big bear hug si din partea mea.

Sa fii fericita,iubita si sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos.

post-48-126754036523_thumb.gif

Astazi e ziua taaaaaaa

zi frumoasa ca tineeee

Ti-am cules ghiocei,

Ca sa-ti murmure ei,

Cat de mult te iubesc ![/b] [/color][/size][/center]

[/b][/color][/size]

Ahh maramureseanca mea draga!!!! Tare m-as baga in blana lu' ursulache unde-i cald si bine si nimic rau nu mi se poate intampla...Multumesc frumos draga mea!

Sigur e o greseala.Dupa migrarea forumului toti eram nascuti în '70

La mine sigur nu-i greseala! Da' tu fugi repede si corecteaza ca altfel ne induci in eroare!

Lapona , La multi ani ! Cerul vietii sa-ti fie cat mai senin , soarele sa straluceasca vesnic pe strada ta ! Multa sanatate si impliniri , alaturi de cei dragi tie !

http://img169.imageshack.us/img169/6223/trandafiri.jpg

Doriana, iti multumesc tare mult!

Dragelor , eu mi-s facuta-n shapzashishîopt, dar implinesc azi 26 ani si sa nu ma contraziceti ca nu suport azi :beer2:

Voi chiar credeti in matematica de la scuala? =))

Ce bine ca am trecut pe aici si am prins ocazia de a-ti trimite multe sarutari si toate urarile de bine pentru Ziua Ta. Iti doresc sa fii rasfatata si inconjurata de iubire mereu si sa-ti realizezi toate visurile cat mai repede ca sa ne putem bucura de tine mai des :beer2:
La muuuuti ani sanatosi, fericiti si iubiti, Lori! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Sa fii iubita si rasfatata de toti ce dragi tie!

post-73-126755675504_thumb.jpg

uitasem principalul =))

Ahhhhhhhhhhhhhhhh, mai simteam eu asa in gol la enemioara, acum s-a rezolvat =)) =)) Multumiri din suflet scumpa mea Yandira si sa nu ma mai lasi acilea singurica, stii doar ca mi-s sensibila si dau in plans una-doua!

La muuuuti ani sanatosi, fericiti si iubiti, Lori! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Sa fii iubita si rasfatata de toti ce dragi tie!

Din fericire e zapacita de Zozo mereu prin preajma si cand ma mai apuca depresia, mai citesc ce a scris ea, mai imi rasare un zambet, mai pufnesc in ras :occasion14: Mersi mult Zozorica!

Dragelor , eu mi-s facuta-n shapzashishîopt, dar implinesc azi 26 ani si sa nu ma contraziceti ca nu suport azi :occasion14:

Voi chiar credeti in matematica de la scuala? =))

Tu te-ai luat dupa mama, ia recunoaste acilea! Deh, ti-era profa, trebuia sa asculti! =)) Muuuuuuulta vreme ea avea tot 38 de ani...... (nu ca eu n-as fi avut mereu 3 ani, da' totusi.... parca-mi scapase cam mult prea multa apa la radacina! =))). Acu' am o vaga banuiala ca bate spre 45-50 (da' fin'ca nu-i mumos sa-ntrebi ce varsta are-o doamna, nu poci decat sa-mi dau cu presupusa! =))).

Dragelor , eu mi-s facuta-n shapzashishîopt, dar implinesc azi 26 ani si sa nu ma contraziceti ca nu suport azi :lol:

Voi chiar credeti in matematica de la scuala? :P

Tu te-ai luat dupa mama, ia recunoaste acilea! Deh, ti-era profa, trebuia sa asculti! =)) Muuuuuuulta vreme ea avea tot 38 de ani...... (nu ca eu n-as fi avut mereu 3 ani, da' totusi.... parca-mi scapase cam mult prea multa apa la radacina! :D). Acu' am o vaga banuiala ca bate spre 45-50 (da' fin'ca nu-i mumos sa-ntrebi ce varsta are-o doamna, nu poci decat sa-mi dau cu presupusa! :lol:).

Pii? Ia vezi sa-i transmiti, uite ca cea mai pretioasa invatatura a ramas! Ce isi poate dori mai mult un dascal? Si fiindca tot suntem la capitolul asta, caz ca o mai avea cineva dubii, pe urmatorii 10 ani eu 27 de ani o sa am claro? :lol: :lol:

iubita me, nu am putut pentru ca sa raspund afirmativ la invitatia dumneavoastra de a petrece impreuna "intinerirea" noastra pentru ca iubitul meu sot este si el pestoi nascut pe 2 martie. adicalea se pare ca am o slabiciune pentru voi astia de pe 2.

so send u ol mai lav dar avand in vedere ca domnul ma are luata cu acte in regula....

dar promit ca, daca mai e valabila oferta, ne petrecem impreuna pe 8 martie.

ai pup iu

Guest
This topic is now closed to further replies.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.