Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lapona Enigel, La multi ani!

Featured Replies

Lori, La Multi Ani, fericiti, plini de bucurii si impliniri! :occasion15:

http://4.bp.blogspot.com/_EUSlt9NDicg/SaqjMWZuodI/AAAAAAAAAlQ/jVfHw5AOnxs/s400/martisor.jpg

Lori , te scapai , miiiiiiiiiiiiii de scuze!

La multzi ani fericitzi si tot ce vrei tu !

La multi multi ani, cu fericire si mai ales cu pace in suflet. Pentru ca stiu ca iti plac "gargaritele", gargarul meu iti trimite un pupic si iti spune "auguliiiiiii"!

Stiu suna ciudat un mesaj asa familiar de la o persoana care posteaza pe ici, pe colo... dar am vechime.. la citit, asa ca simt eu ca va cunosc.

La mulţi ani Lori, multă sănătate şi tot ce-ţi doreşti :occasion15:

Deci fiti atenti, sunt in trecere pe acasa si - cum nu rezist sa nu trag macar 5 minute cu ochiul pe arta - va marturisesc ca mi-ati inseninat ziua si m-ati facut sa simt ca da, este oh boy! ziua mea de nastere!

Nu stiti ce inseamna asta pentru mine! Sa descriu in cuvinte, ar fi prea saracacios. Va imbratisez pe toti cu mare mare drag!

La multi ani! Sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata.

post-63-126748236098_thumb.jpg

Julixa, bucovineanca lu mama draga :floare: Cand o sta soarili sulitza pi shieriu' shî fînu' o sa steie in cachitzî, atuncisha o sa iti calc pragul!

Lori, iti doresc numai sanatate, fericire si impliniri!

Sa ai o zi minunata!

La multi ani!

Ralu, beibi, sa imi ramai la fel de spirituala si buna, esti o sursa de inspiratie pentru mine. Sincere multumiri pentru urari!

Lapona, multi ani fericiti iti doresc! :occasion15:

Hey, wass'up, doc? Ca sa imi exprim multumirea, azi voi aborda o coafura hare-hair-style :floare:

La Multi și Fericiți Ani !

La multi ani Lapona! :floare:

La multiiiiiiiiiiii ani Lori si tot ceea ce-ti doresti sa se implineasca :floare:

Mama Stella-Bella!!! Stii cat de mult te 'ubesc!! Ma ungi la suflet! :floare:

La multi ani!!!! Laponico : :occasion15:

post-405-12675127389_thumb.jpg

Geany scumpo, cand oi da pe la Julixa, apai m.oi opri si pe la poarta ta sa ma rasfeti cu o pita di'a dumitali. Ca prea bine le mai gatesti fata mea. Si mai ales sa tzuc un baiat mic cu ochii mari, sa iti traiasca si multumesc mult Geany!

Lori, La Multi Ani, fericiti, plini de bucurii si impliniri! :floare:

http://4.bp.blogspot.com/_EUSlt9NDicg/SaqjMWZuodI/AAAAAAAAAlQ/jVfHw5AOnxs/s400/martisor.jpg

Mino beibiiiii, in vara asta musai sa vii pi la reshedintza de judet sa iti arat io ce frumos e copou' mai pi sarî si sa bem un cafeu, sa povestim, una alta :floare: Te pup apasat si multumesc!

[center]post-74-126751294683_thumb.gif la mulți ani, Laponule! post-74-126751298237_thumb.gif

http://www.youtube.com/watch?v=nWuZMBtrc1E

http://img.photobucket.com/albums/1003/Npingree/Emoticons/birthday-cake.gifpost-74-126752486674_thumb.gif

post-74-126751307332_thumb.gifvezi că azi este ziua de naștere și a lui Jon...orientează-te! fii dășteaptă! faceți petrecerea împreună și te-ai scos![/center]

Eeeeehhhh, uite uite cine jtie! Deci daca-s de acord?!?!??!! Dom'ne, nu jtii tu de cand premeditez io treaba asta. Jon va fi aici in aceasta seara -cu avionul [meu] personal. La Dorothy am trimes clona :floare: Ia zi-i vii au ba? Ca sigur face fata...inca...la varsta asta :floare:

Mersi mult de tot si te pupez de nu te vezi! Mai baga una cu Jon, ca-mi plashi

post-264-126751402089_thumb.png

Multumesc tare mult Mariette!

La multi ani fericiti si plini de oameni minunati in jurul tau!

Cu mult drag :floare: :floare:

Intre noi doo a fost coup-de-foudre, am stiut din prima secunda. Uite cum stie ea sa priveasca in fufletzelu' mieu. Daca imi aduci pi ursu meu iubit, sunt cea mai fericitaaaaa, iti las tie bomboanele :floare: Pup fata talentata si frumoasa, sau invers, frumoasa si talentata...aaaa...sau invers, cum doresti!

Lori , te scapai , miiiiiiiiiiiiii de scuze!

La multzi ani fericitzi si tot ce vrei tu !

Nu ma scapai dom'ne iote ca ma prinseshi! Multumeeeeeeeeesc! Ia-ti scuzele inapoi!

La multi ani!

Multumesc frumos Cristina!

La multi ani! :occasion15:

Un multumesc sincer M, ia spune-mi cu ce reteta ma pot rasfata azi?

La multi ani!!! :floare:

Boni, esti draguta, multumesc!

La multi multi ani, cu fericire si mai ales cu pace in suflet. Pentru ca stiu ca iti plac "gargaritele", gargarul meu iti trimite un pupic si iti spune "auguliiiiiii"!

Stiu suna ciudat un mesaj asa familiar de la o persoana care posteaza pe ici, pe colo... dar am vechime.. la citit, asa ca simt eu ca va cunosc.

Oooooooooooooohhhhhhhhhhh, am zambiiiiiit cu gura pana la ceafaaaa! Va strang in brate pe amandoi si pup galgalitza aia frumoasa a ta si pe mama ei blondilina. Sa traiti si sa cresteti mari si sa dea Doamne Doamne sa ma fericeasca si pe mine soarta intr-o zi :floare:

La multi ani!

post-139-126752200391_thumb.jpeg

Multumesc mult Mimi!

La mulţi ani Lori, multă sănătate şi tot ce-ţi doreşti :occasion15:

Mai sus pomeneam de mama Stella, iti veni tie randul :floare: Iti multumesc tare mult Puiu si de sanatate sa avem parte cu totii, ca daca e ea, apoi vin si alilalte catinel :floare: Sa treci mai des pe aici, te rog!

La Multi Ani, Lory!Multe zile senine si drum liber si fara obstacole , la alergat si nu numai!

Cu drag, Lili!

Ma duc sa-ti caut un "cadou" frumos, il gasesti la barbati!

Sweetheart, nu numai ca m-ai facut ferticita cu urarile tale sar ma duc sa caut cadooouuuuuu' :toothy9; :tongue3:

Te pup Lili-Fee :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.