March 5, 201016 yr comment_24627 Minunat! Cea mai buna ciorbita e de la tati din castron!O fotografie grozava! Report
March 5, 201016 yr comment_24629 Vai tati,ce cuminte esti !Sper ca ai mancat tot, tot.Sa cresti mare.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
March 5, 201016 yr comment_24694 aaaa ce mare e chifteaua! Aveam impresia ca e mai micuta, asa am vazut eu un video pe aici cand lucra la oala cu ciorbita ! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!! Poza e de pus in rama! Report
March 5, 201016 yr comment_24699 Ce gustoasa tre' sa fie ciorbita aia! Inc-un pic si-i gata strachinuta! Next, pliiiiiz! (tati, da' esti cam mofturos la mancare, de-ai nevoie de ajutor ca sa golesti farfuria? ) Report
March 5, 201016 yr comment_24732 Dragos, imi aduci un pic de ciorbica sau o facem impreuna? Important e sa aduci chifteaua Eu iti dau tutte le grappe che vuoi: toscana, di pinot di tutto Report