May 5, 201016 yr comment_36028 Zozo' draga stai linistita ca fete ca noi mai rar'...''fotomodeale''fara creier ie' plin...Dar fetele astea(a noastre') arata intr-un mare fel din toate punctele de vedere, ca nu poti sa nu spui:''jos palaria domne'!!!'' ... Report
May 5, 201016 yr comment_36033 Ce-mi place de voi ca sunteti asa deschise si aveti un suflet asa de tanar si aratati si bine si gatiti bine si.. si.. si.. Report
May 5, 201016 yr comment_36039 ...si...si...si lasa periuta si pune o poza mai recenta! Mai repejor! Ca pot sa pun pariu ca si tu esti foarte tanara si foarte frumoasa! De gatit deja stiu ca te pricepi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
May 5, 201016 yr comment_36041 Pai Olguta deja te da gata cu ochii aia...Fiecare suntem frumoase in felul nostru...sa fim noi sanatoase ca ''belele curg''... Report
May 5, 201016 yr comment_36044 ...si...si...si lasa periuta si pune o poza mai recenta! Mai repejor! Ca pot sa pun pariu ca si tu esti foarte tanara si foarte frumoasa! De gatit deja stiu ca te pricepi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Zoazo, poze mai recente nu am.. serios Eu sunt mereu cea din spatele aparatului Plus ca, am mai zis, eu am un pitic pe creieras cu pozele pe net.. Nu va suparati pe mine, nu vreau sa jignesc Doamne fereste pe nimeni Asta-s eu si nu ma pot abtine, vorba aia Dar imi place sa va admir ca sunteti toate tare frumoase si aveti o energie molipsitoare si ma simt ca intre prietene cu voi Geany, multumesc!! Report
May 5, 201016 yr comment_36048 Adriana faine margele, incep sa-mi placa si mie!Mersi, ma bucur Hai sa-mi pun si eu moaca ..eu si fetita mea ..Tu esti frumoasa dar fetita ta e si mai frumoasa Adriana,ce frumuseti ai tu acolo.imi plac la nebunie, vorba Laponicai,te-as prada ,de-ai fi mai aproape Ma faci sa le pun in seif Report
May 5, 201016 yr comment_36053 Nu cred ca e fetita ta! Poate doar surioara mai mica.... Mai mult de 20 de ani nu cred ca ai! P.S. Incantata de cunostinta! Multumesc de complimente, esti o draguta 20 de ani nu mai am.....am 2x de ani, insa nu mai e mult pana o sa schimb prefixul are mai mult, stiu eu, dar se pastreaza bine Cine vorbeste ...lasa ca am vazut eu ce bine areti .Hai nu te mai ascunde si pune o poza cu tine si cu printesele tale minunate ! Atunci sa divulge secretul tineretii si frumusetii! Ma spal cu apa de ploaie si mananc multe baclavale Report
May 5, 201016 yr comment_36058 Multumesc de complimente, esti o draguta 20 de ani nu mai am.....am 2x de ani, insa nu mai e mult pana o sa schimb prefixul Ma spal cu apa de ploaie si mananc multe baclavale Atunci, inseamna ca tre' sa ma spal si io cu apa de ploaie, dar, mai ales, sa-ncep sa fac baclavale! Report
May 5, 201016 yr comment_36060 Poza e facuta acum mai bine de jumatate de an la botezul feciorului.. tot din profil e Sa stiti ca chiar m-am uitat printre poze si mi-am dat seama ca nu prea am poze cu mine, iar cele pe care le am sunt din profil ciudat... Pe cuvant de pionier ca alta mai recenta nu am Oricum, nu m-am schimbat prea mult.. doar parul il port prins in coc ca altfel ma trezesc cu smocuri in mana piciului Report
May 5, 201016 yr comment_36062 Poza e facuta acum mai bine de jumatate de an la botezul feciorului.. tot din profil e Sa stiti ca chiar m-am uitat printre poze si mi-am dat seama ca nu prea am poze cu mine, iar cele pe care le am sunt din profil ciudat... Pe cuvant de pionier ca alta mai recenta nu am Oricum, nu m-am schimbat prea mult.. doar parul il port prins in coc ca altfel ma trezesc cu smocuri in mana piciului Wow!!! Sigur tu esti mamica cea fericita din poza? Acolo pari adolescenta! Report
May 5, 201016 yr comment_36065 Elena si printesa cu gene superbe,va pup!Una mai frumoasa ca cealalta! Multumesc Elena,Doua papusici suntei!Finute si delicate ,sa fiti sanatoase si-mi permit sa va si pup Te pup si eu ! wow, ce bine arati (aratati)!Multumesc ! Elena Antony, arati minunat, iar fetita ta are niste ochi cum mi-am dorit toata viata sa am. (dar mi-am pus lentile de contact albastre) http://i43.tinypic.com/2my2igy.jpgMersi Boni,ma bucur si eu sa te vad ,esti o frumoasa si o simpatica! Elena, chiar ce sunteti doua papusici dulci! Sa traiti![deci, tineretea vine din suflet, nu din obsesia de-a arata bine si tanara! Asta-i crezul meu!Multumesc mult!Si tu esti o simpatica si bine mai graiesti .Sa traiesti si tu si sa ramai la fel de zburdalnica Report
May 5, 201016 yr comment_36066 Poza e facuta acum mai bine de jumatate de an la botezul feciorului.. tot din profil e Sa stiti ca chiar m-am uitat printre poze si mi-am dat seama ca nu prea am poze cu mine, iar cele pe care le am sunt din profil.. ciudat... Pe cuvant de pionier ca alta mai recenta nu am Oricum, nu m-am schimbat prea mult.. doar parul il port prins in coc ca altfel ma trezesc cu smocuri in mana piciului Wow!!! Sigur tu esti mamica cea fericita din poza? Acolo pari adolescenta! Multumesc, Vulpitzo!! .. Report
May 5, 201016 yr comment_36067 Tu esti frumoasa dar fetita ta e si mai frumoasa Multumesc Adriana, esti o draguta Report
May 5, 201016 yr comment_36073 Poza e facuta acum mai bine de jumatate de an la botezul feciorului.. tot din profil e Sa stiti ca chiar m-am uitat printre poze si mi-am dat seama ca nu prea am poze cu mine, iar cele pe care le am sunt din profil ciudat... Pe cuvant de pionier ca alta mai recenta nu am Oricum, nu m-am schimbat prea mult.. doar parul il port prins in coc ca altfel ma trezesc cu smocuri in mana piciului Olgutza,areti ca o adolescenta !Sa-ti traiasca baietelul Report
May 5, 201016 yr comment_36083 Olgutza, Esti tanara,mamica,frumoasa,fericita.Asta trece din fotografie si ajunge pana la noi.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
May 5, 201016 yr comment_36084 Poza e facuta acum mai bine de jumatate de an la botezul feciorului.. tot din profil e Sa stiti ca chiar m-am uitat printre poze si mi-am dat seama ca nu prea am poze cu mine, iar cele pe care le am sunt din profil ciudat... Pe cuvant de pionier ca alta mai recenta nu am Oricum, nu m-am schimbat prea mult.. doar parul il port prins in coc ca altfel ma trezesc cu smocuri in mana piciului Olgutza,areti ca o adolescenta !Sa-ti traiasca baietelul Elena, multumesc!! Olgutza, Esti tanara,mamica,frumoasa,fericita.Asta trece din fotografie si ajunge pana la noi.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Piscotel, multumesc!!!Asa ma si simt... fericita ca am cel mai pretios dar din lume Report
May 6, 201016 yr comment_36120 Io cre'ca forumul asta ne tine tinere, frumoase si zburdalnice!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Olgutza, multumesc! Geany are dreptate; fiecare e frumoasa in felui ei, fiecare are cate ceva de daruit celorlalti! Macar bucuria cunostintei!NU exista femeie urata! Report
May 6, 201016 yr comment_36145 BONI, sunt intr-un totul de acord cu tine, eu ma simt tot un copil si acum. In privintza mancarii, mananc cat sa supravietzuiesc.Si mama mea spune la fel, ca desi are peste 80 de ani, in sufletul ei se simte de 20 de ani si asta o face, cred eu, sa treaca mai usor peste toate.Pup si eu dulce si apasat toate fetele care pentru mine sunt toate frumoase, mai ales ca intr-adevar frumusetea vine din interior!!!Cum am mai spus, ma simt foarte bine intre voi si imi face mare placere sa fiu alaturi de voi, chiar si virtual!!! Report
May 7, 201016 yr comment_36250 Elena, mama tanara si frumoasa, iar Manuela are niste ochi patrunzatori, o frumusete! Olguta, stii tu, ca ti-am mai zis-o! Dar mai zic o data, ca nu strica:talentata si frumoasa! Zozo: buna dispozitie nu-ti lipseste,tine-o tot asa!Hop s-asa! Report
May 7, 201016 yr comment_36255 Elena, mama tanara si frumoasa, iar Manuela are niste ochi patrunzatori, o frumusete! Olguta, stii tu, ca ti-am mai zis-o! Dar mai zic o data, ca nu strica:talentata si frumoasa! Zozo: buna dispozitie nu-ti lipseste,tine-o tot asa!Hop s-asa! Multumesc, Eataly!!! Report
May 7, 201016 yr comment_36265 Eu abia acum am vazut topicul asta Olguta si Elena - sunteti niste frumoase si tinerele, iar de copii ce sa mai zic - scumpe foc. Giorgiana si Zoazorel, v-am mai vazut pe undeva in poze - mereu pline de buna dispozitie.Stella si Bonicelli sa ramaneti mereu pline de zambet Adriana ce imi plac margelele tale. Bratara am sie eu ca a ta dar cu pietre vernil - acum vreau si margele Report
May 7, 201016 yr comment_36268 Adriana ce imi plac margelele tale. Bratara am sie eu ca a ta dar cu pietre vernil - acum vreau si margele Mie mi-au trebuit ani sa le "asortez" si bratara am gasit-o total intimplator. Report
May 7, 201016 yr comment_36304 Adriana ce imi plac margelele tale. Bratara am sie eu ca a ta dar cu pietre vernil - acum vreau si margele Mie mi-au trebuit ani sa le "asortez" si bratara am gasit-o total intimplator. ieri am fost la piata si la una din tarabe cu bijuterii/gablonturi am vazut inele (diferite modele si erau de argint) cu piatra exact ca cele de la bratara, daca aveau si bratari m-as fi cadorisit , da' asa mai astept Report
May 8, 201016 yr comment_36450 Ma primiti si pe mine cu turcoazele mele? Voila.... Minunat arata. Banui ca sint montate in argint. [b]Boni(celli)[/b] si Stella- chiar daca nu este reciproc- mie imi sinteti foarte dragi. Ma bucur sa va vad de cite ori se poate. Idem pozele cu frumoasele fetite cu ochi minunati (poate o viitoare partenera pentru puiul meu pe care il vad ca fiind cel mai cel?) si cu mamicile lor care arata atit de tinere, si aici includ si pe Dark Angel care este mult prea modesta. Oricit de siropos poate sa sune, admit ca ma bucur de acest grup de prieteni virtuali. Cred ca fiecare isi aduce contributia cu cite ceva la a crea acest spatiu pe care cu foarte mare bucurie il vizitez de cite ori timpul imi permite. Imi plac creatiile culinare, talentele fotografice, pasiunea cu care multe (multi) dintre voi traiti viata. Fac plimbari virtuale prin diverse locuri pe care le vad multumita voua. Report