April 26, 201016 yr comment_34462 Ultima poti s-o pui fara nici un fel de discutii la ''pupezele ''lu' Dragosh,si asa se plangea ca numa' el se implica pe'acolo... Report
April 27, 201016 yr comment_34659 Buna idee!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Da' n-am acordul Mihaelei!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/huh.gif Report
April 27, 201016 yr comment_34782 V-ati fi imaginat ca eu si dansez?Meneahitooo! Ia: Ba si eu as fi fost surprinsa sa Nu dansezi. Brava fata, esti numai suflet! recunoasteti personajele? Sa va fie de bine intalnirea oameni buni si frumosi, De-acum astept Floarea inapoi acasa ca mi-e dor de ea. Report
April 29, 201016 yr comment_35063 Sa va fie de bine intalnirea oameni buni si frumosi, De-acum astept Floarea inapoi acasa ca mi-e dor de ea. Multumim. Mai stau oleaca si vin acasa dincolo. Inca putin. Si mie imi e tare dor de tine si de Gabi. Report
April 29, 201016 yr comment_35224 Sa va fie de bine intalnirea oameni buni si frumosi, De-acum astept Floarea inapoi acasa ca mi-e dor de ea. Multumim. Mai stau oleaca si vin acasa dincolo. Inca putin. Si mie imi e tare dor de tine si de Gabi. Ca sa-ti treaca doru' de mine (ca presupun ca eu eram Gabi ) du-te fata la taica-meu sa bei cu el un pahar de vin dintr-ala pe care-l pastreaza pentru sosirea mea. Nu de alta, da' daca zici ca-i bun vinu' ma duc, daca nu .....nu Report
May 1, 201016 yr comment_35493 Zozo- abia acum am trecut pe aici si vreau sa spun ca definitiv te vedeam dansind la cit optimism si sete de viata ai in tine. Moatza- wow!!!! am ramas cu gura cascata. Trebuie sa tiparesc poza si sa o pun pe frigider sau linga borcanul de Nutella. Ca sa imi reamintesc 'Uite ca se poate!' Sincere felicitari pentru cum arati. Stella si Puiu- ma bucur ca sinteti bine si este o bucurie sa va revad. Report
May 3, 201016 yr comment_35710 Hai ca pun una mai recenta de duminica trecuta.Daca tot is la moda ochelarii de soare. Report
May 3, 201016 yr Author comment_35741 Hai ca pun una mai recenta de duminica trecuta.Daca tot is la moda ochelarii de soare. Eu va pup,dulcineelor! Report
May 3, 201016 yr comment_35747 Stella,Moatza,d-l Puiu,ati facut un trio formidabil.Imi inchipui ca v-a mers la suflet intalnirea! Clipe din astea de relax,da Doamne ,SA TOT FIE! Zozo, da v-ati pus pe intalneli fratilor! Eu inca mai cred ca asa se pot lega prietenii adevarate,chiar daca pe unele persoane le vezi pentru prima data.Atmosfera relaxata,ahhh! sa fi fost si eu o musca pe-acolo! Eataly,sa fiti sanatosi!Doua frumusele,tu esti tinerica ,parca esti sora mai mare a lui Manu! Report
May 4, 201016 yr comment_35804 Etaly,Tii in brate o raza de soare.Si ce subtirica esti.Va pup.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
May 4, 201016 yr comment_35837 Hai ca pun una mai recenta de duminica trecuta.Daca tot is la moda ochelarii de soare. Eu va pup,dulcineelor! Si noi te pupam, Maya! Nico, iti multumesc, chiar sora mai mare?Lumea ma intreaba daca-i a mea, asa blonda! Pisco, pupam si noi.De unde subtirica, ascund si eu ce pot, cu toale lungi si largi! Report
May 4, 201016 yr comment_35840 Hai ca pun una mai recenta de duminica trecuta.Daca tot is la moda ochelarii de soare. Eataly, ce bine aratati amandoua De Manu stiam ca e superba, dar pe tine nu te mai vazusem.. arati tare bine Report
May 4, 201016 yr comment_35845 Hai ca pun una mai recenta de duminica trecuta.Daca tot is la moda ochelarii de soare. Si eu pup dulce si apasat doua fete mumoase si cucuiete!!! Report
May 4, 201016 yr comment_35847 Hai ca pun una mai recenta de duminica trecuta.Daca tot is la moda ochelarii de soare. Doua frumuseti! Nu s-ar zice ca sunteti mama si fiica! Mai degraba sora mai mare o alinta pe aia mai mica! Report
May 4, 201016 yr comment_35857 Si eu la prima "ieseala" de cand a venit vremea frumoasa: Nu pricep cum peste unele persoane anii trec fara sa lase urme! Giorgiana, esti tanara si vesela, e o placere sa te priveasca omu'! Report
May 4, 201016 yr comment_35872 [quote name='Foxyy' date='04 May 2010 - 02:30 PM' Nu pricep cum peste unele persoane anii trec fara sa lase urme! Giorgiana, esti tanara si vesela, e o placere sa te priveasca omu'! Foxyy, esti o dulce ca o acadea!!! PUPICI!!! Report
May 4, 201016 yr comment_35873 Bai ce fete tinere si frumoase! Eataly, Manu va fi mandra cu asa o mama tanara. Georgiana, primavara se vede pe fata ta, parca ai inflorit. Report
May 4, 201016 yr comment_35884 No, hai sa pun si eu. De 1 Mai, ultimul ochi in oglinda inainte de intalnirea cu Stella si ...io cu Stella Am fost la o gradina "La Dud", care a serbat 1 Mai muncitoreste, cu cantece patriotice, mici pe cartoane, seminte in cornete si ma rog, si alte chestii, dar toata lumea a gustat "nostalgic" micii cu mustar. Report
May 4, 201016 yr comment_35886 Nu pot pentru ca sa crez Si ca sa sarbatoresc chestia asta te anunt ca am si eu margelele turcoaz astazi carora le-am facut cadou simbata o bratara asortata Report
May 4, 201016 yr comment_35888 am si eu margelele turcoaz astazi carora le-am facut cadou simbata o bratara asortata si noua nu ni le arati? Report
May 4, 201016 yr comment_35890 Boni, frumoase pozele. Acum, am si eu ocazia sa-ti spun ca tare-mi place poza ce ti-ai pus-o avatar.Primul gand cand am vazut-o, m-a dus la Audrey Hepburn. Turcoaz, culoarea mea preferata, ma topesc cand o vad pe undeva. Acum, am vazut si poza Adrianei. Super bratara. am si eu, dar alt stil. Sa le porti sanatoasa Report
May 4, 201016 yr comment_35895 No, hai sa pun si eu. De 1 Mai, ultimul ochi in oglinda inainte de intalnirea cu Stella si ...io cu Stella Am fost la o gradina "La Dud", care a serbat 1 Mai muncitoreste, cu cantece patriotice, mici pe cartoane, seminte in cornete si ma rog, si alte chestii, dar toata lumea a gustat "nostalgic" micii cu mustar. Bonicelli, nu numai la mine se oglindeste primavara pe chip si la tine se revarsa cu multa lumina si candoare!!!Pup dulce doua fete cucuiete, ce s-au intlanit de 1 Mai muncitoreste!Mi-ar fi placut sa fiu cu voi, poate cine stie....! Report
May 4, 201016 yr comment_35897 No, hai sa pun si eu. De 1 Mai, ultimul ochi in oglinda inainte de intalnirea cu Stella si ...io cu Stella Am fost la o gradina "La Dud", care a serbat 1 Mai muncitoreste, cu cantece patriotice, mici pe cartoane, seminte in cornete si ma rog, si alte chestii, dar toata lumea a gustat "nostalgic" micii cu mustar. Deci io nu ma mai gioc! Cum faceti doamnelor de ramaneti mereu tinere si frumoase???? Mai mult de 35 de ani nu v-as da la nici una! Report