March 15, 201016 yr Author comment_26846 Any, l-am facut vineri seara dar nu mi-a placut cum mi-a pregatit carnea macelarul, numai ca in momentul cind am vrut sa il inchid si sa-l leg fedeles a trebuit treptat sa renunt la umplutura mai intii la ouale fierte, apoi la ardei asa ca pina la urma a fost umplut cu prosciutto cotto si carnea macinata. Inca nu l-am gustat, revin cu poze Of, ce rau imi pare !De multe ori mai gresesc si ei, pe mine odata m-a intrebat daca vreau sa-mi transeze iepurele (de obicei eu il iau intreg si-l tai eu acasa) - zic da - si cand am ajuns acasa am vazut ca pulpele mi le-a taiat si pe alea in doua . Report
March 15, 201016 yr comment_26849 Da nu-i bai , ca e sigur bun, doar ca n-are oul inauntru, de brinza oricum uitasem Report
March 21, 201016 yr Author comment_28662 Ultimele felii, mincate aseara Ce felie faina, sa va fie de bine ! Report
March 21, 201016 yr comment_28665 Nu stiu pe unde am bantuit de nu am remarcat minunea asta de reteta. Cica am spirit de observatie, aiurea...... O mica intrebare: se coace bine carnea tocata din interiorul ruladei? Ca ma bate gandul sa mai schimb meniul pentru Paste. Cand ma uit in staul si vad mieii/iezii cat pisicile de mici, slaba nadejde sa avem miel pe masa. Report
March 21, 201016 yr Author comment_28715 Nu stiu pe unde am bantuit de nu am remarcat minunea asta de reteta. Cica am spirit de observatie, aiurea...... O mica intrebare: se coace bine carnea tocata din interiorul ruladei? Ca ma bate gandul sa mai schimb meniul pentru Paste. Cand ma uit in staul si vad mieii/iezii cat pisicile de mici, slaba nadejde sa avem miel pe masa. Ei, lasa, bine ca ai vazut-o acum !Da, se coace bine carnea si e buna buna ! Report
March 24, 201016 yr comment_29452 Eu mi-am luat bucata de carne si mi-am desfacut-o eu.N-am pus gogosar, in rest am respectat reteta.Foarte bun, si am si felul intai si felul doi.Multumesc Any! La paste n-am mai facut poze. Report
April 10, 201016 yr Author comment_31907 Eu mi-am luat bucata de carne si mi-am desfacut-o eu.N-am pus gogosar, in rest am respectat reteta.Foarte bun, si am si felul intai si felul doi.Multumesc Any!La paste n-am mai facut poze. Frumos tare ti-a iesit !Cat ma bucur ca ai incercat reteta mea si mai ales ca ti-a placut !Sosul e minunat peste paste ! niiiiicee! Te invit sa incerci sa faci reteta, n-ai nimic de pierdut, te asigur ! E superba, Eataly, la urmatoarea asa fac si eu. Pai daca-i bis e de bine ! Report
June 24, 20197 yr comment_254239 Cand vreau sa uimesc musafirii, stiu ce sa fac. Any De facut nod la batista si pentru reteta asta Lilly mersi ca ai sters.o de praf Report
June 26, 20197 yr Author comment_254298 Vai Lili este exceptional, cat de frumos ti-a iesit! Jos palaria! Report
June 26, 20197 yr comment_254307 Cand vreau sa uimesc musafirii, stiu ce sa fac. Any Bobitzele alea verzi care se vad in interior ce sunt? Boabe de piper verde sau altceva? Report
June 26, 20197 yr comment_254308 Sparanghel? Zic si io, fiind taiat felii, da impresia unor bobite Asteptam sa vedem ce zice Lilly, curioasa si eu Report
June 27, 20197 yr comment_254347 Cand vreau sa uimesc musafirii, stiu ce sa fac. Any Bobitzele alea verzi care se vad in interior ce sunt? Boabe de piper verde sau altceva? Mazare ! V-am indus in eroare cu sparanghelul, dar aveam mazare fierta de la salata de beouf. V-am zis ca am gatit doua ore. Cand vreau sa uimesc musafirii, stiu ce sa fac. Any De facut nod la batista si pentru reteta asta Lilly mersi ca ai sters.o de praf Frumos de tot! Vai Lili este exceptional, cat de frumos ti-a iesit! Jos palaria! Multumeeeesc! Report