July 2, 201016 yr comment_44933 Felicitari tuturor pentru realizari.Tineti-o tot asa!!!A venit,insa,si randul meu sa ma laud.Patrick a avut duminica trecuta primul Turnier de fotbal la care a luat parte.Nu au luat ei locul intai,dar ce conteaza,important e ca le-a facut placere sa joace si s-au distrat,neimpiedicati de multimea de spectatori(parinti si rude).Au fost 6 echipe participante,de copilasi cam tot de varsta lui Patrick(5-7 ani).A fost o placere sa-i vezi cum joaca fotbal --unul la minge,restul dupa el;nu mai avea sarmanul la cine sa paseze mingea mai departe-- Ok,dar sa trecem peste asta La inceputul meciului s-au adunat toata echipa si s-au inteles ceva,nu stiu ce,ca nu mi-a zis Patrick:(Patrick a fost la echipa visinie,din spate)Se dau si trofee.(Toate echipele au primit.Ai nostrii au luat locul 5,dar nu conteaza,trebuie sa invete si sa piarda)Si oare cine e cu numarul 10?Exact!Manca-l-ar mama pe el! Si o poza pentru albumul de familie:Amelie era cu alte treburi acolo,abia am pacalit-o sa stea la poza .Duminica are alt Turnier,sa vedem cum or sa joace. Bravoooooo!!! Uite viitorul campion mondial!!! Report
July 2, 201016 yr comment_44935 Asa,si daca tot am inceput,ma mai laud cu ceva,dar poza exacta nu am voie sa pun pentru ca nu am aprobare Poza e mai veche,de vreo 3 saptamani,parca si voi aveti voie sa ghiciti unde am facut-o si de ce ma laud ca am poza in zona aia Ce familie frumoasa!!! Report
July 2, 201016 yr comment_44945 Si o poza pentru albumul de familie:...Amelie era cu alte treburi acolo,abia am pacalit-o sa stea la poza .Petunelo felicitari!!!pe langa ca imi place poza pentru album ca-s scumpi amandoi impreuna, imi place de nu mai pot ca Amelie e desculta ador piciorusele ("labutele") goale de copii. zi-ne si de a doua poza? ca io habar nu am da-s curioasa Report
July 2, 201016 yr comment_45001 Felicitari tuturor laudaroaselor si ma bucur sa aflu ca sunteti bine! Ma laud si eu ca in urmatoarele saptamani ne mutam in casa noua. Promit sa-mi fac mai mult timp si sa vin curand cu poze. Va pup!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
July 3, 201016 yr Author comment_45159 Julixule,felicitari si plimbare frumoasa! Diana,peste cîtiva ani îl vedem pe Patrick la mondiale! Andrada,asteptam poze! Nu e motiv de lauda,doar un anunt Fetele noastre de la handbal,au avut turneul de vara.Au fost pe locul 6.Tinînd cont ca turneul a fost international,merge Report
July 3, 201016 yr comment_45160 CarmenL, esti tu foarte draguta! Iti multumesc! Julixa, iti urez un training cat mai plin de trairi atat stiintifice cat si emotionale! Sper sa cunosti profi de peste tot si sa ai un schimb de experienta si informatii pe masura dorintelor tale! Ar fi interesant sa ne impartasesti putin din aceste experiente Eiiiiiii, uite unde sta viitorul fotbalului nemtesc. Sa iti traiasca pruncii Diana! Ai toate motivele sa fii o mamica mandra! Extraordinare realizare ai tu acolo. Tolle Leistung Süße! Kiken: o casa trainica si plina de veselie si plina din toate punctele de vedere Report
July 3, 201016 yr comment_45161 Bravoooooo!!! Uite viitorul campion mondial!!! :D Hehe,mersi! Petunelo felicitari!!!pe langa ca imi place poza pentru album ca-s scumpi amandoi impreuna, imi place de nu mai pot ca Amelie e desculta ador piciorusele ("labutele") goale de copii. zi-ne si de a doua poza? ca io habar nu am da-s curioasa Multumesc,boni!Patrick era dezamagit ca el nu a avut voie sa se descalte,dar era prea stresant ca au avut pauze scurte intre meciuri.Pentru a doua poza dau un indiciu:e langa Dunare facuta Petunia, felicitari. Uite asa se naste un mare fotbalist. Mersi,julix!Sa vedem cat o sa-i placa de mult in continuare Felicitari Petunelu. Bravo fotbalistului. Mersi,stella Felicitari tuturor laudaroaselor si ma bucur sa aflu ca sunteti bine! Ma laud si eu ca in urmatoarele saptamani ne mutam in casa noua. Promit sa-mi fac mai mult timp si sa vin curand cu poze. Va pup!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Abia astept sa vad pozele,kiken Julixule,felicitari si plimbare frumoasa! Diana,peste cîtiva ani îl vedem pe Patrick la mondiale! Nu e motiv de lauda,doar un anunt Fetele noastre de la handbal,au avut turneul de vara.Au fost pe locul 6.Tinînd cont ca turneul a fost international,merge Am vazut-o astazi pe Denise in oras.A devenit o adevarata domnisoara si se face tot mai frumoasa si mai frumoasa.Bravo lor pentru rezultatul la handbal Sa speram ca-l vedem pe Patrick,depinde numai de el Report
July 3, 201016 yr comment_45162 CarmenL, esti tu foarte draguta! Iti multumesc! Julixa, iti urez un training cat mai plin de trairi atat stiintifice cat si emotionale! Sper sa cunosti profi de peste tot si sa ai un schimb de experienta si informatii pe masura dorintelor tale! Ar fi interesant sa ne impartasesti putin din aceste experiente Eiiiiiii, uite unde sta viitorul fotbalului nemtesc. Sa iti traiasca pruncii Diana! Ai toate motivele sa fii o mamica mandra! Extraordinare realizare ai tu acolo. Tolle Leistung Süße! Kiken: o casa trainica si plina de veselie si plina din toate punctele de vedere Multumesc,Laponica.Chiar is tare mandra de copiii mei,ca orice mama de altfel,si pe zi ce trece tot mai creste sentimentul asta.Manca-i-ar mama pe ei Report
July 4, 201016 yr comment_45188 Felicitari tuturor laudaroaselor si ma bucur sa aflu ca sunteti bine! Ma laud si eu ca in urmatoarele saptamani ne mutam in casa noua. Promit sa-mi fac mai mult timp si sa vin curand cu poze. Va pup!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Kiken, bun-revenit! Felicitari pentru casa, sa traiti multi, multi ani impreuna acolo si sa fiti fericiti!!! Asteptam multe retete deosebite realizate in bucataria proprie!!! Report
July 4, 201016 yr comment_45190 Fetele noastre de la handbal,au avut turneul de vara.Au fost pe locul 6.Tinînd cont ca turneul a fost international,merge Maya, felicitari handbalistelor si la mai mare!!! Report
July 4, 201016 yr comment_45194 July, felicitari si sa revi cu poze multe, da? Petu, felicitari fotbalistului.Amelie, e o curajoasa, uite unde s-a cocotat!Mi-e rau!Cred ca esti cu Foxy, pe langa partea ei de Dunare, nu? Maya, sa-ti traiasca handbalista!Si felicitari! Kiken, ma bucur pentru voi, e o mare realizare! Report
July 13, 201016 yr comment_47331 Azi ma laud si eu, cu 2 nepotei de-ai mei (frate si sora): nepoata-mea a terminat azi facultatea, cu 10 la licenta!!! in timp ce nepot-miu, student in anu' 2 taman ce-o luat primu' salar (bunicel) la o firma de profil!!! Deci, cand ma duc acasa, cel putin 2 zile am ce bea! Copilasi, felicitari si la mai mare!!!!!!!! Report
July 13, 201016 yr comment_47332 July, felicitari si sa revi cu poze multe, da? Petu, felicitari fotbalistului.Amelie, e o curajoasa, uite unde s-a cocotat!Mi-e rau!Cred ca esti cu Foxy, pe langa partea ei de Dunare, nu? Maya, sa-ti traiasca handbalista!Si felicitari! Kiken, ma bucur pentru voi, e o mare realizare! Eataly, asa e! Ne-am intalnit in Ingolstadt si ne-am plimbat nitel. Cam putin, dar poate repetam isprava curand! Report
July 13, 201016 yr Author comment_47333 Multumim,dar sa stiti ca erau mai bune fetele... 'nainte... Foxule,sa-ti traiasca nepotii si sa faca cinste! De azi sîntem cu "aere conditionate" Stiu,nu-i de lauda...dar e asa de bineeeeee! Report
July 13, 201016 yr comment_47335 Multumim,dar sa stiti ca erau mai bune fetele... 'nainte... Foxule,sa-ti traiasca nepotii si sa faca cinste! De azi sîntem cu "aere conditionate" Stiu,nu-i de lauda...dar e asa de bineeeeee! Saru'mana!!! Si la noi s-ar cere sa ne dam niste aere, ca lesinam de cald. Stam la casa, geamurile sunt pe pereti diferiti, dar e jaleeeeee..... Report
July 13, 201016 yr comment_47338 De azi sîntem cu "aere conditionate" Stiu,nu-i de lauda...dar e asa de bineeeeee! Fericito! Tocmai ieri discutam si noi despre asta ca a devenit imposibil. E atat de puternic soarele ca trece si prin geamuri- si sunt dreifacverglasung cu nush ce norma lu' peste... Report
July 13, 201016 yr comment_47340 SA fie intr-un ceas bun Kiken, asteptam poze! Foxxycel asta da motiv de baut Sa-ti traisca nepotii! Si a mea nepoata a terminat sesiunea la arhitectura cu un mare 10! Celalalt nepot inca construieste din Lego, pupu-i eu nasucul de copchil. O, deci domnul Dan are in continuare maini de aur Sa va bucurati de aer conditionat si voi si copilasii pufosi Maya mea tot sub el se pune si trebuie sa am grija sa-l intorc in sus sa nu raceasca fata.. Report
July 13, 201016 yr comment_47342 SA fie intr-un ceas bun Kiken, asteptam poze! Foxxycel asta da motiv de baut Sa-ti traisca nepotii! Si a mea nepoata a terminat sesiunea la arhitectura cu un mare 10! Celalalt nepot inca construieste din Lego, pupu-i eu nasucul de copchil. O, deci domnul Dan are in continuare maini de aur Sa va bucurati de aer conditionat si voi si copilasii pufosi Maya mea tot sub el se pune si trebuie sa am grija sa-l intorc in sus sa nu raceasca fata.. Saru'mana!!! Abia astept sa ne dea ei de baut! Ca noi le-am tot dat! Pupacim musteti frumoase! Report
July 14, 201016 yr comment_47620 [size=3]Azi am aflat ca o alta nepotica (ce sa facem, am atatia veri si verisoare.... ) a luat bac-ul cu 9.7 si ne-a calcat mie si jupanului pe urme cu facultatea... S-a inscris la aceeasi facultate, dar vrea sa urmeze alta specializare - cica s-a facut acum o noua sectie si s-a inscris acolo. No, mult succes mai departe si bafta multa!!! I-am zis jupanului ce nepotei distiepti am io, iaca raspunsu' lui: dasteapta moldovanimea asta [/size] [i]piies: io am luat microbu' de la tac-su (el si sora-mea m-au cam impins de la spate - dar si mie mi-o suras destul de tare ideea!!!)... ca altfel ma duceam la alta facultate piies 2: o sa am ce bea cand ma duc in tara, peste cateva luni!!! [/i] Report
July 14, 201016 yr Author comment_47641 piies 2: o sa am ce bea cand ma duc in tara, peste cateva luni!!! [/i]Dupa cum se pare,o sa cam fii ca cetateanul...turmentat ...hîc! Report
July 14, 201016 yr comment_47644 piies 2: o sa am ce bea cand ma duc in tara, peste cateva luni!!! [/i]Dupa cum se pare,o sa cam fii ca cetateanul...turmentat ...hîc! Las' ca are cin' ma sustine! Report
July 14, 201016 yr Author comment_47649 O, deci domnul Dan are in continuare maini de aur Sa va bucurati de aer conditionat si voi si copilasii pufosi Maya mea tot sub el se pune si trebuie sa am grija sa-l intorc in sus sa nu raceasca fata..Cînd am vazut ieri ca începe sa sparga zidul...si dupa cum era totul împrastiat prin casa,nu ma gîndeam ca termina asa repede.Bob the builder,e nimic pe lînga Dan al meu!!! Baietii mei nu se baga pe acolo,ca lor nu le place racoare.Amîndoi stau la soare pîna ard,apoi se muta la umbra...dar le place caldura.Cînd se simt chiar lesinati,se arunca pe podele sau gresie.Cicilica în schimb,slabanogul slabanogilor,s-a odihnit la aer racoros.Tare îl interesau clapele alea lungi (era programat pe swing)...si nu stia el ce misca acolo Report
August 5, 201016 yr comment_52088 Am uitat sa ma laud cu walk-in closet-ul meu , asa-i? Azi ar trebui sa vina. 5 m de dulapuri . Cu usi , c-asa a vrut al meu. Atunci macar sa fie de oglinda , c-asa am vrut eu . Report