May 18, 201016 yr comment_37905 Multumesc de urari fetelor !Si eu vreau nepoti pana mai am sufletul tanar,si pana ma mai pot apleca sa-i culeg de pe jos.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif As mai vrea eu multe,dar nu depinde de mine. Report
May 19, 201016 yr comment_37997 Narnia si Ralu, sa folositi sanatoase jucariile. Lori, felicitari si toata admiratia si tot respectul meu. E mare lucru ce ai realizat tu acolo. Giorgi, sa-ti traiasca micul poet.Pisco, felicitari copiilor pentru casa noua. Eu n-am cu ce ma lauda, dar ma bucur pentru realizarile voastre. Report
May 19, 201016 yr comment_37999 Ei, dragii babii iaca veni si randu molduvencii sa se laudeeeeee cat o tin puterile!!!! Dar mai intai: va felicit pe toti si pe toate care ati avut motive de lauda si ma bucur si eu cu voi, desi,inca nu am citit tot, dar o fac, o fac, parol! Si acum eu: dupa 5 ani anevoiosi in aceasta tara, dupa multe suisuri si coborasuri si mai ales dupa muuuuuuuuölte examene, am devenit profesor deplin in Germania la cel mai inalt nivel de scoala publica, pentru clasele 5-13 pe trei obiecte. Asadar stati de vorba cu un angajat al statului german cu drepturi depline si cu o romanca implicata pana la refuz in educarea tinerelor vlastare germane )Azi a fost examenul de stat - a doua licenta- care incheie studiul pentru profesori. In Germania medicii, avocatii si profesorii au un studiu special cu doi ani de post studiu-training si examen de stat final. Pe care l-a,m trecut. Cea mai mare satisfactie este insa cand constati ca elevii sunt de partea ta. Cand au iesit aia mari de a 12-a din clasa si mi-au spus Frau Toma, va tinem pumnii...ce sa mai, niste momente unice!Inca nu mi vine sa cred!!!!!! P.S. Scuzati infatuarea exagerata Lori , ma bucur mult pt tine ! Bine ai venit in bransa ! Stiu cat te-ai luptat pt asta , cuvintele sunt de prisos! Sper sa primesti o Stelle acolo unde vrei tu! Report
May 19, 201016 yr comment_38072 Ei, dragii babii iaca veni si randu molduvencii sa se laudeeeeee cat o tin puterile!!!! Dar mai intai: va felicit pe toti si pe toate care ati avut motive de lauda si ma bucur si eu cu voi, desi,inca nu am citit tot, dar o fac, o fac, parol! Si acum eu: dupa 5 ani anevoiosi in aceasta tara, dupa multe suisuri si coborasuri si mai ales dupa muuuuuuuuölte examene, am devenit profesor deplin in Germania la cel mai inalt nivel de scoala publica, pentru clasele 5-13 pe trei obiecte. Asadar stati de vorba cu un angajat al statului german cu drepturi depline si cu o romanca implicata pana la refuz in educarea tinerelor vlastare germane )Azi a fost examenul de stat - a doua licenta- care incheie studiul pentru profesori. In Germania medicii, avocatii si profesorii au un studiu special cu doi ani de post studiu-training si examen de stat final. Pe care l-a,m trecut. Cea mai mare satisfactie este insa cand constati ca elevii sunt de partea ta. Cand au iesit aia mari de a 12-a din clasa si mi-au spus Frau Toma, va tinem pumnii...ce sa mai, niste momente unice!Inca nu mi vine sa cred!!!!!! P.S. Scuzati infatuarea exagerata Lori , ma bucur mult pt tine ! Bine ai venit in bransa ! Stiu cat te-ai luptat pt asta , cuvintele sunt de prisos! Sper sa primesti o Stelle acolo unde vrei tu! Multumesc mult Frau Lehrerin und Kollegin Stelle am deja, ma suna directorul cam o data pe saptamana sa imi spuna ca spera ca nu m-am razgandit, nu? Desi vroiam mai spre Aachen sau Köln, se pare ca tot in zona raman. Sper ca tu esti bine, sanatoasa? Report
May 19, 201016 yr comment_38101 Ia sa ma laud si eu.Acum 2 saptamani am fost sa vad apartamentul copiilor .Prima lor casa adevarata,ca pana acum au stat in camin de familisti.Are doar 47 de mp,dar e in Cluj si e a lor.Am fotochipat toate coltisoarele.....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Brava mama Lia!Ma bucur pentru ei si pentru tine.Sa le poarte noroc.Acum esti si tu mai linistita, nu? Report
May 19, 201016 yr comment_38103 Brava mama Lia!Ma bucur pentru ei si pentru tine.Sa le poarte noroc.Acum esti si tu mai linistita, nu? Multumesc Etally, Sper din suflet sa le poarte noroc,pentru ca sunt copii tare buni.Sunt linistita si mandra.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
May 19, 201016 yr comment_38116 Bravo Pisco'ezact asa so-r'simtit si parintii mei acum 6 ani!!!Vin nepoteii,stai linishtita,ca patu'am inteles ca-i de la tine...Sa-i spui fetii sa faca mic dejunuri cu dragoste in ''wikend'' ... Report
May 19, 201016 yr comment_38125 Bravo Pisco'ezact asa so-r'simtit si parintii mei acum 6 ani!!!Vin nepoteii,stai linishtita,ca patu'am inteles ca-i de la tine...Sa-i spui fetii sa faca mic dejunuri cu dragoste in ''wikend'' https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif ... Geany,S-or schimbat vremilii acu mic dejunurile le primeste ea la pat.Asa bine l-o dresat.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Report
May 19, 201016 yr comment_38130 Phhii!!...i-áuzi'sha'io'pi ci lumi traiesc??!!,ca asta n-o stiam,mic dejun la pat n-am primit ''never'' ...Tre'sa-l pun pi'barbat-miu sa mai citeasca pe-aici...Da'dupaia'imi spune sa nu mai intru eu pe aici ca dauneaza grav sanatatii''..asa ca mai bine:''bun asa rau!''... Report
May 19, 201016 yr comment_38131 Imi si imaginez ce mic dejun mi-ar aduce el paine arsa cu salam,merci ma lipsesc bucuroasa... Report
May 19, 201016 yr comment_38136 Ma laud si eu ca feciorul se ridica singur in picioare, fara niciun sprijin... de mers singur singurel inca nu, doar tinut de maini sau macar o mana sau macar sa aibe o mobila de care sa se agate. Insa de caetva zile a descoperit ca se poate ridica si fara ajutor si numai asta exerseaza Manca-l-ar mama de pui mic Ce repede trece timpul.. acusica ii retezam motul si parca mai ieri mi l-a pus moasa in brate la maternitate Report
May 19, 201016 yr comment_38140 Ma laud si eu ca feciorul se ridica singur in picioare, fara niciun sprijin... de mers singur singurel inca nu, doar tinut de maini sau macar o mana sau macar sa aibe o mobila de care sa se agate. Insa de caetva zile a descoperit ca se poate ridica si fara ajutor si numai asta exerseaza Manca-l-ar mama de pui mic Ce repede trece timpul.. acusica ii retezam motul si parca mai ieri mi l-a pus moasa in brate la maternitate Olgutza, felicitari! Bravo pentru reusitele feciorului. Acusi o sa fuga de n-o sa te poti tine dupa el! Report
May 19, 201016 yr comment_38143 Olgutzo,Gata cu linistea.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Deacu sa te tii........De aia ziceam eu de nepoti...pana ma mai pot tine dupa ei.Sa vezi ce viteza prinde.Sa creasca mare si sa fie sanatos.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
May 19, 201016 yr comment_38146 Olgutzo,Gata cu linistea.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Deacu sa te tii........De aia ziceam eu de nepoti...pana ma mai pot tine dupa ei.Sa vezi ce viteza prinde.Sa creasca mare si sa fie sanatos.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Multumesc!!Linistea mea e dusa de mult... Sunt cu ochii pe el mai ceva ca pe butelie. Chiar si-asa, se loveste intr-una.. ultima trasnaie i-a adus 2 vanatai pe falcutze Foxxy, multumesc!! Report
May 20, 201016 yr comment_38180 Olguta, ma bucur si eu cu tine pentru minunea ta pe doua picioruse Report
May 21, 201016 yr comment_38306 Olguta, ma bucur pt tine... stiu prea bine ce inseamna... ai sa vezi ca peste putin timp va incepe sa mearga, apoi sa vorbeasca, sa manance singurel, si tot asa... cresc asa repede. Sorina Report
May 25, 201016 yr comment_38821 Nu gasesc neam topicul cu ce au gatit altii pentru noi. Si oricum era mai nimerit aici: ma laud in stil barbar cu aceasta teribila ciucalata de casa, adusa de la 500 km departare, cu lapte praf de Romanica si iz de Bavaria. Iac'sha ciucalata facuta de mainili mamutzii sh-a tatutzii lu' Fuchsa. De fapt vroiam sa ma laud in stil barbar ca am fost la Foaxa si m-am lasat rasfatata cu toati bunataturili ca am zis ca in curand o sa fac poc. Daca mai stateam pe acolo sigur crapam. Am tot incercat eu sa rezist la una alta insa...fata asta a stiut ea unde nu am rezistenta. Asadar : hi! my name is Lapona and i am a chocoholic never to be cured! Edit: forgot to say: i'm a fuchsaholic also A fost foarte frumos si abia astept sa mai vin! Report
May 25, 201016 yr comment_38822 Nu gasesc neam topicul cu ce au gatit altii pentru noi. Si oricum era mai nimerit aici: ma laud in stil barbar cu aceasta teribila ciucalata de casa, adusa de la 500 km departare, cu lapte praf de Romanica si iz de Bavaria. Iac'sha ciucalata facuta de mainili mamutzii sh-a tatutzii lu' Fuchsa. De fapt vroiam sa ma laud in stil barbar ca am fost la Foaxa si m-am lasat rasfatata cu toati bunataturili ca am zis ca in curand o sa fac poc. Daca mai stateam pe acolo sigur crapam. Am tot incercat eu sa rezist la una alta insa...fata asta a stiut ea unde nu am rezistenta. Asadar : hi! my name is Lapona and i am a chocoholic never ti be cured! No, ma bucur ca-ti place ciucalata. Cand mai vrei, stii un' sa cati...... frigideru' l-ai vazut! Report
May 25, 201016 yr comment_38825 Urmatoarea vizita peste 7 kile minus Apai, te pun sa alergi 3 ture de-acasa pan' la Dunare si e gata cu kilele excedentare....... Report
May 25, 201016 yr comment_38826 io nu mi-s ciocolatoasa, da asta chiar fu buna Foxylica.Cert e ca din nou trec la cura de slabire Report
May 25, 201016 yr comment_38828 io nu mi-s ciocolatoasa, da asta chiar fu buna Foxylica.Cert e ca din nou trec la cura de slabire Las' ca eclerurile si muffinsii tai n-au fost mai prejos, dimpotriva!!!!! Report
May 25, 201016 yr comment_38834 Urmatoarea vizita peste 7 kile minus Apai, te pun sa alergi 3 ture de-acasa pan' la Dunare si e gata cu kilele excedentare....... Apai io oi alerga si 6. Data aviatuare nu mai vin fara sososnii de alergat claro! Ideal de alergat pe acolo pe la voi! Haulio, dap...de asta uitai: eclerele Ioanei. Daduratzi tot in vileag. Iata noua mea identitate: Report
May 26, 201016 yr comment_38860 Nu gasesc neam topicul cu ce au gatit altii pentru noi. Si oricum era mai nimerit aici: ma laud in stil barbar cu aceasta teribila ciucalata de casa, adusa de la 500 km departare, cu lapte praf de Romanica si iz de Bavaria. Iac'sha ciucalata facuta de mainili mamutzii sh-a tatutzii lu' Fuchsa. De fapt vroiam sa ma laud in stil barbar ca am fost la Foaxa si m-am lasat rasfatata cu toati bunataturili ca am zis ca in curand o sa fac poc. Daca mai stateam pe acolo sigur crapam. Am tot incercat eu sa rezist la una alta insa...fata asta a stiut ea unde nu am rezistenta. Asadar : hi! my name is Lapona and i am a chocoholic never to be cured! Edit: forgot to say: i'm a fuchsaholic also A fost foarte frumos si abia astept sa mai vin! Nu gasesc neam topicul cu ce au gatit altii pentru noi. Si oricum era mai nimerit aici: ma laud in stil barbar cu aceasta teribila ciucalata de casa, adusa de la 500 km departare, cu lapte praf de Romanica si iz de Bavaria. Iac'sha ciucalata facuta de mainili mamutzii sh-a tatutzii lu' Fuchsa. De fapt vroiam sa ma laud in stil barbar ca am fost la Foaxa si m-am lasat rasfatata cu toati bunataturili ca am zis ca in curand o sa fac poc. Daca mai stateam pe acolo sigur crapam. Am tot incercat eu sa rezist la una alta insa...fata asta a stiut ea unde nu am rezistenta. Asadar : hi! my name is Lapona and i am a chocoholic never ti be cured! No, ma bucur ca-ti place ciucalata. Cand mai vrei, stii un' sa cati...... frigideru' l-ai vazut! Moama cum poa sa arate ciucalata asta. Foxy, cere reteta pentru noi. Plizzzz. Vreau si io! Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! Salivez aci de numa. Report