Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ne laudam in stil barbar!

Featured Replies

Si al meu e artist ..ioti ci mutra ari prins in fragrant''

post-405-1268739668_thumb.jpg

Sa-l bat ,sa nu-l bat???voi ce spuneti??!!

Maica-mea o zis:daca bati baietu' vin si-ti iau din mot'...

Tac'su buuooii,chiar e talentat,iote' desenu,seamana cu-n cal(io nu vaz nici un cal) mancala-r tata di baiet'...

Io' ii scrasnesc din dinti eii las' ca ramai tu numa cu mini acasa las ca vezi tu...el cu moaca aia zice:picciiu.picciu(adica pixu o scris nu el)..

• Author

Eataly si Geany,aveti copii talentati si cu ochi taaare frumosi! :D

Geany!Cum sa bati baiatu?! :floare:

Cît mai scria si a mea pe pereti!Unde s-au dus timpurile alea?

Lipseste o laudaroasa!Vad ca înca nu a aparut!

Acu' ca mi-a amintit sorinadaniela de concediu,pot sa ma laud si eu.Desi mergem mai tîrziu anul asta,am rezervat deja,si platit o bucata(asa se procedeaza acolo.restul,la fata locului).Ma bucur ca revad locuri dragi mie în bella Italia!

Da' nu mai astepta asa cumintica,lauda-te cu ceva.Am auzit ca ai fot la München..poze ceva,nix??

Ti-ai cumparat ceva?

Daca nu apare nimeni pîna miine la laudat,merg sa-mi cumpar repede o poseta si papuci,sa ma laud eu :floare:

[center][color=#808000][b]Si eu am fost la Munchen...si m-am laudat acum vreo doua luni intr-un pm ce ti l-am trimis...

da daca nu mi-ai raspuns...am zis ca poate n-am voie sa ma laud... :D

Eu o sa ma laud daca castiga blogul meu competitia! :D :D [/b][/color][/center]

• Author

[center][color=#808000][b]Si eu am fost la Munchen...si m-am laudat acum vreo doua luni intr-un pm ce ti l-am trimis...

da daca nu mi-ai raspuns...am zis ca poate n-am voie sa ma laud... :D

Eu o sa ma laud daca castiga blogul meu competitia! :D :D [/b][/color][/center]

Si daca ai vazut ca nu-ti raspund,de ce nu m-ai tras de mînecuta?Puteai sa te gîndesti ca poate nu am vazut din stiu eu ce motiv..citit la repezeala,orbul gainii :D ..etc.Ma duc sa caut în cutia postala,sa vad ce s-a întîmplat.

Daca ai motiv de lauda,te poftesc aici!Esti bine venita :floare:

Daca cîstiga blogul tau competitia,am vazut ca dai de baut...vezi ca poate o iau în serios! :D

Pup la tine grav si maxim si multam pentru ajutor! :D

AAhhaa asta era ''laudaroasa..''sa stapanesti sanatoasa si sa trimiti poze ''tabloaie''.. :)

Pup la tine grav si maxim si multam pentru ajutor! :)

AAhhaa asta era ''laudaroasa..''sa stapanesti sanatoasa si sa trimiti poze ''tabloaie''.. :)

Ahaaa, spun si eu1Am zis :sunt curioasa cine e insarcinata! :D

Sa-l stapanesti sanatoasa Ralu!

Mamma,tata,si mamaieeeeee...

Mor de invidie.

Is verde.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

Glumesc.

Sa-l stapanesti sanatoasa.

La fel si Narnia,

si Nico.

Vad ca-i sezonul Canoanelor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Na, asta da motiv de laudat! Sa faci poze frumoase cu el!

Cat despre copchii care scriu pe perete -de ce sa-i certati??? Dai una bucata de perete sa fie a copchiluli si-l lasi acolo sa faca ce vrea! E pacat sa va suparati pentru chestii minore -pana la urma banuiesc ca toata lumea are vopsea lavabila, mare lucru sa stergeti? Dar de bucuria lor nu va bucurati? Pictorii mamii dragi si scumpi!

Multumesc mult fetele, am avut niste emotii ca nu ajunge azi....

sint tare, tare, tare incintata de jucarica asta, sper sa reusesc si eu ceva poze mai acatarii acu! De miine il si pun la treaba :)

Sa nu va suparati cu pruncii artisti, si pe noi mama ne lasa sa facem ce vrem la noi in camera cind eram de-o schioapa, dar ca sa nu ii faca explozie cordul ne-a luat creta , ca se stergea numaidecit de pe zugraveala :)

Am mentionat cit de incintata sint de scula mea :D ?

Mai fetelor, sa fac infarct si alta nu, am luat la citit fiecare interventie...si nu mai aprea faptasa(ul) si ...numa vad cate frumuseti v-ati luat...

Narnia, te felicit din tot sufletul...sa-l stapanesti si sa-l folosesti sanatoasa,imi inchipui ce frumuseti am sa vad din mana ta,abia astept, si stau la colt ca mi-e rusine sa zic ca am DSLR,pt ca nu stiu sa-l folosesc, asa ca ignorati-ma la greu ;)

ce fericita esti...imi inchipui...eu il mangaii pe-a meu ca pe-un copil, ochii si el.

RALU, ce alegere inteleapta , deci nasa ta e Maya,complicea de ea , sa ne tina atat cu sufletul la gura, ntz ntz ntz...iti doresc cele mai frumoase fotografii ever,sa fii fericita cu el,abia astept impresii...asa o sa ne mai ajutam, adica eu...am nevoie de ajutor :) , mai invat si eu de la voi...

te felicit din tot sufletul!

Geany, daca bati baiatu...nus ce-ti fac :D , vai ce fetisoara simpatica are ptiu, ptiu sa nu-l deochi, e scumpel , foc :)

Eataly, fata ta e ca o perla intre perle,toata-i frumoasa...iti vine sa musti o bucatica...dulce tare, si ce mandra tre sa fii,ca-ti scrie numele,cu peretii sa nu-ti faci griji, sa-i mazgaleasca pe toti , acu e cea mai frumoasa varsta si cu episoade de neuitat, noi varuiam acusi , acusi...c-avea si fica-mea cu pictura o problema , da peste tot in casa,...de aceea peretii i-am facut mereu albi...

fetelor mi-ati facut ziua frumoasa , ca v-am citit,va pup pe toate cate-un pic :)

[center][color=#808000][b]Ralu astept cu sufletul la gura pozele bestiale facute cu frumusetea aia...io stii ce-as face in primul si-n primul rand?...acum ca tot am obiectu' in fata ...asa i-as trage un tort cu exact aceeasi forma...nu de alta...dar sa imortalizez momentul si cu ceva duuuuuuuulce!!!! :floare:

Sa-l stapanesti sanatoasa si sa-l folosesti cu succes!!![/b][/color][/center]

Si cum nu puteam opri spiritul ei creativ, Manu are bucata ei de perete unde se exprima cum doreste.

Multumesc Nico.Multumesc fetelor.

Eu ma citez singura, eu asa am zis:Manu are bucata ei de perete!Poate devine o a doua Artemisia Gentileschi, si eu sa-i incatusez creatia pentru o bucata de perete? :floare:

Mama, ce sexy things ati primit voi acolo nebunicelor! Welcome to the DSLR Club!

Va urez cat mai multe motive unice si interesante! SI mai ales muuuuult timp la dispozitie sa experimentati. Nu uitati: Übung macht den Meister! Adica: exersati, exersati, exersati -si pentru mine :floare:

Felicitari tuturor laudarosilor!

Raluca sa stapanesti sanatoasa scula ^_^

Acus ar tb sa ma duc la ce ma enervez ca n-am avut rabdare ca tb sa.mi aiu eos nu powershot ^_^ :tongue3: ^_^

Of topic: vad ca se plimba multa lume pe la München(era sa scriu Mü dar mi-am adus aminte de Maya :salut: ) dati o sarma ^_^

Ralu, felicitari de achizitie! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif

Fetelor cu artisti pupaciti-i tare...ia ca imi aminti si eu de vremurile cand pictam pereti, cand a trecut atata timp?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif

Topicul asta cu " ma laud" si alalalt cu " ce ma enervez" sunt " capodopera vechi vechi si vad ca unii care scriu aici scriu si dincolo..la alte topice. Deci se poseteaza mancare aici si se posteaza aceeasi farfurie si acolo. N-o fi mai bine sa facem pace? Am mai avut " recreatia "...si acolo m-am inregistrat dar a murit. Alt forum cu aceeasi membri. Eu nu mi-am pus semnatura pe un topic dar eu va iubesc si aici cum va iubesc si acolo. Ca or intrat cateva jigodii...d-apai ce nu te omoara te face mai puternic.

Aceleasi subiecte care sunt pe culinar sunt si aici. De ce lumea pune efort sa pozeze retetele si aici si acolo ?

Bai, in stil barbar ati furat idei de dincolo . Hai hai...

Imi pare rau, mi se pare aiurea. Io stiu ca Poca o zis ca daca scriem aici sa nu scriem si acolo si alte cacaturi, de parca cine o baga in seama, faceti si aici un topic de "off topic" macar sa fie totul identic.

Imi pare rau, mi se pare aiurea. Io stiu ca Poca o zis ca daca scriem aici sa nu scriem si acolo si alte cacaturi, de parca cine o baga in seama, faceti si aici un topic de "off topic" macar sa fie totul identic.

Floricico, sorry, dar eu nu mai postez acolo nici o reteta, fetele care posteaza si acolo e treaba lor, sunt libere s-o faca, daca asta le face sa se simta bine, dar eu nu ma mai intorc! La ce dezordine e acolo, cu 'nspe mii de concursuri cu extra-mega-premii si alte bullshit-uri. In plus nu pot sa uit cu cat noroi s-a aruncat in mine, asa ca thanks, but no thanks!

Aici a fost posibilitatea sa se poata sistematiza din start multe lucruri care acolo erau in dezordine (Imagini mancare/Imagini dulciuri/Retete peste etc). S-a depus o gramada de munca aici ca sa-i dam acum cu piciorul. Asta e parerea mea, daca cuiva ii e dor de noi, aici suntem...