March 15, 201016 yr comment_27103 Anca, o zi minunata iti doresc!La multi ani si numai ginduri bune! Report
March 15, 201016 yr comment_27107 Va multumesc din suflet,sunteti tare dragute!Sa aveti parte numai de pace si bucurii,alaturi de cei dragi! Report
March 16, 201016 yr comment_27123 [color=#9932CC]la multi ani,Ancutzo!!! sa fii sanatoasa si fericita!!....vezi ca am scris cu mov ... .....[/color] Report
March 16, 201016 yr comment_27191 [center]Anca, la multi ani cu indeplinirea tuturor dorintelor! [/center] Report
March 16, 201016 yr comment_27197 LA MULTI ANI!!! cu sanatate, bucurii, fericire, dragoste si impliniri!!! Report
March 16, 201016 yr comment_27204 Dragele mele ,RALUCA ELENA,STELLA,MAMISTEF,DANI_ELA,MIMI ,CARMEN L,RAMO,LAURA_LALA,GIORGIANA SUNTETI NISTE DRAGUTE!Va multumesc din suflet pt. urari,m-ati impresionat!Va rog sa ma iertati ca scriu asa pe scurt,dar sunt intr-o vitezzaaaaa!La ora 18 am musafiri si io inca nu am terminat de ornat tortu',tre' sa-i culc pe astia mici,sa fug dupa piciul mare la gradi...dar ii ok!Ce mult mi-as fi dorit sa-mi iasa pdz de culoarea mov,pe care mi-ati dedicat-o.Io aseara tot puneam coloranti si speram sa iasa ceva ok,tot cu gandul la un tort de culoare mov eram,si ma gandeam ca poate ma ajuta si telepatia ca sa-mi iasa nuanta dorita... io si "flacara mov".Nu stiu ce mi-o venit dar ,imi doream de ziua mea un tort mov.Poate la anu' ,cand schimb prefixu! !Sa aveti o zi frumoasa! Report
March 16, 201016 yr comment_27222 Anca draga, la multi ani!!! sa ai o zi frumoasa, sa te bucuri de ea, ca meriti. La multi ani!! offtopic. Ramo, unde ai gasit cerceii???? is superbi Report
March 16, 201016 yr comment_27315 ''La multi ani!''draga Anca sa ne spui cum a decurs,petrecerea!!! Report
March 16, 201016 yr comment_27351 [color=#00BFFF][size=5][center][b]Toate cele bune! [/b][/size][/color] [/center] Report
March 16, 201016 yr comment_27430 La Multi Ani! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! Report
March 17, 201016 yr comment_27507 Ralu,taylor,Luminis,julix,Geany,Maya,Bunny,Foxyy , va multumesc!Sincer,chiar nu ma asteptam sa ma felicite atata lume de aici de "acasa"culinara.com!Va multmesc din suflet,si Dumnezeu sa va rasplateasac ca cu ceea ce va doriti!Va multumesc!Ieri ,eram intr-o graba,si nu aveam cine sa ma ajute cu piticii si cu pregatirile,la ora 16 ma suna sotu' sa-mi spuna ca nu poate sa-l ia pe baietelul mai mare de la gradi,eu eram in plin proces de ornare a tortului,iar la ora 18 imi veneau musafirii!A fost o zi ff grea,dar a meritat la sfarsit,cand i-am vazut pe toti multumiti!Aici o poza cu tortu' "mov" .Mi-am dorit asa de mult un tort mov,dar eram ff obosita si am gresit pdz,am prezentat-o la "dezastre in bucatarie".Asa ca a iesit (inca)un galbior!O sa pun o poza si cu sectiunea,dar inca nu ne-am "dat" si la etajul mic! Report
March 17, 201016 yr comment_27514 Superb tortul,sa va fie de bine,multa sanatate si fericire... Report
March 17, 201016 yr comment_27517 La multi ani buni si fericiti, Anca ! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
March 19, 201016 yr comment_28217 [center][size=4][color=#4B0082]La multi ani, Anca! [/color][/size]Sa-ti dea Dumnezeu fericire, sanatate si tot ce-ti doresti! :P [/center] Daca nu ti-a iesit tortul mov, iti daruiesc eu ceva: Report