Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Anca_B

Featured Replies

Va multumesc din suflet,sunteti tare dragute!Sa aveti parte numai de pace si bucurii,alaturi de cei dragi!

[color=#9932CC]la multi ani,Ancutzo!!! sa fii sanatoasa si fericita!!

....vezi ca am scris cu mov ... :P =)) .....[/color]

Dragele mele ,RALUCA ELENA,STELLA,MAMISTEF,DANI_ELA,MIMI ,CARMEN L,RAMO,LAURA_LALA,GIORGIANA SUNTETI NISTE DRAGUTE!Va multumesc din suflet pt. urari,m-ati impresionat!Va rog sa ma iertati ca scriu asa pe scurt,dar sunt intr-o vitezzaaaaa!La ora 18 am musafiri si io inca nu am terminat de ornat tortu',tre' sa-i culc pe astia mici,sa fug dupa piciul mare la gradi...dar ii ok!Ce mult mi-as fi dorit sa-mi iasa pdz de culoarea mov,pe care mi-ati dedicat-o.Io aseara tot puneam coloranti si speram sa iasa ceva ok,tot cu gandul la un tort de culoare mov eram,si ma gandeam ca poate ma ajuta si telepatia ca sa-mi iasa nuanta dorita... :floare: io si "flacara mov".Nu stiu ce mi-o venit dar ,imi doream de ziua mea un tort mov.Poate la anu' ,cand schimb prefixu! :D !

Sa aveti o zi frumoasa!

Anca draga, la multi ani!!! sa ai o zi frumoasa, sa te bucuri de ea, ca meriti. La multi ani!!

offtopic. Ramo, unde ai gasit cerceii???? is superbi

Ralu,taylor,Luminis,julix,Geany,Maya,Bunny,Foxyy , va multumesc!Sincer,chiar nu ma asteptam sa ma felicite atata lume de aici de "acasa"culinara.com!Va multmesc din suflet,si Dumnezeu sa va rasplateasac ca cu ceea ce va doriti!Va multumesc!Ieri ,eram intr-o graba,si nu aveam cine sa ma ajute cu piticii si cu pregatirile,la ora 16 ma suna sotu' sa-mi spuna ca nu poate sa-l ia pe baietelul mai mare de la gradi,eu eram in plin proces de ornare a tortului,iar la ora 18 imi veneau musafirii!A fost o zi ff grea,dar a meritat la sfarsit,cand i-am vazut pe toti multumiti!Aici o poza cu tortu' "mov" :angryfire: .Mi-am dorit asa de mult un tort mov,dar eram ff obosita si am gresit pdz,am prezentat-o la "dezastre in bucatarie".Asa ca a iesit (inca)un galbior!

O sa pun o poza si cu sectiunea,dar inca nu ne-am "dat" si la etajul mic!

post-181-126882142085_thumb.jpg

post-181-12688214391_thumb.jpg

La multi ani buni si fericiti, Anca ! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

[center][size=4][color=#4B0082]La multi ani, Anca! :P [/color][/size]

Sa-ti dea Dumnezeu fericire, sanatate si tot ce-ti doresti! :P :P [/center]

Daca nu ti-a iesit tortul mov, iti daruiesc eu ceva:

post-593-126902773983_thumb.jpg

• 11 months later...