July 29, 201016 yr Author comment_50892 Ba trebuia , dar am spus AB. Pt ca nu fac nici un fel de operatzie. FA mi-a explicat ca ORICE injectat in sange ajunge si la BB. Mai bine stau asa. Hebamme s-a oferit azi sa-mi faca Éinleitung , nici asta nu vreau. BB sa vina cand va fi pregatita ! Report
July 29, 201016 yr comment_50895 La prina nastere mi-a facut Einleitung(Nastere provocata) si am inteles ca e mai dureroasa decit daca nasti normal,sper ca acum sa nasc fara.Da einlauf faci? Report
July 29, 201016 yr Author comment_50900 La prina nastere mi-a facut Einleitung(Nastere provocata) si am inteles ca e mai dureroasa decit daca nasti normal,sper ca acum sa nasc fara.Da einlauf faci? sissi, Einlauf-ul ce-i? EDIT: ce proasta-s! Cred ca trebuie sa fac , pt ca vreau in apa...si daca se intampla in apa , e mai nasol N-am facut niciodata , oare o fi nasol? Report
July 29, 201016 yr comment_50902 La prina nastere mi-a facut Einleitung(Nastere provocata) si am inteles ca e mai dureroasa decit daca nasti normal,sper ca acum sa nasc fara. Idem! Report
July 29, 201016 yr comment_50915 Simona e un pic jenant da na, mie mi-a facut de 2 ori pt ca eu m-am internat miercuri seara, mi-a bagat gelul ala de provocare, joi au inceput contractii usoare si am zis sa fiu pregatatia , da cum cupilu nu se grabea, mi sa rupt apa joi noaptea pe la 1 si am mai facut o data si oricum in perioada travliului nu am mincat nik, vomitat tot timpul, mi-a fost foarte rau si pt pipi am avut sonda.Moasa de la cursuri a zis ca e bine sa faci einlauf ,dilatatia se face mai repede plus ca nu mai e nici jena aia mare ca faci kk pe tine.Pisoi si tu nastere provocata ? Report
July 29, 201016 yr comment_50917 Mie dr mi-a zis sa facem mai mult sex si sa fac bai calde si sa masez sfircurile la sani, daca vreau sa nasc mai repede de termen.Momentan stau cumintica da as vrea sa nasc cu o saptamina mai repde de DPN, pt ca si bebe 2 o sa fie bebeloi si sper sa nu depaseasca 4kile Report
July 29, 201016 yr comment_50919 Sissi, da, tot provocata si am avut un travaliu tare urat. Sper de data asta sa nu ma mai provoace nimeni si bebele sa iasa cand are el chef. Sper sa am norocul asta. Pai eu abia apucam sa iau o gura de aer intre doua contractii, asa de aproape erau, si asta a durat ore si ore. Nu ma vreau provocare, am zis! Report
July 30, 201016 yr comment_51004 Mie dr mi-a zis sa facem mai mult sex un doctor foarte bun, bravo!! ma rog, s-ar putea sa fie mai physically challenging in luna a nooa, da' sa nu uiti sa sfatu' medicului trebuie respectat! si inainte, si dupa nastere, si-n vecii vecilor, amin! Report
July 30, 201016 yr comment_51014 la mine au venit cnd au vrut, nici sex nici curry nici nimic n-a ajutat.la prima ma rugam sa vina mai repede ca aveam 1sapt dupa Dpn si abia ma mai miscam.mi-a dat o pastila mie si am iesit afara de 2 ori in travaliu cu prima(lung travaliu) dar statul in jacuzzi cu spatele la jeturi a ajutat sa mi se rupa apa. dupa ce mi s-a rupt apa, fiind prima nastere, m-au trimis la culcare. pe drak somn, ca la vreo juma de ora am simtit ca vreau sa imping. nimeni nu m-a crezut ca sant gata, sotul chior de somn cica lasa-ma macar 15 min. mi-am luat geanta si am plecat pe hol la sala . a venit si el dupa mine si moasele si tot.cand am ajuns cica: jump on the bed zic you jump, i'll stand iesise tartacuta jumate de si-a pus moasa mainile-n cap, nasteam mergand si-asa am ajuns sa nasc in picioare si buna alegere. la a doua am ales din start sa stau in picioare ca m-a ajutat gravitatia mult. nu am mai luat pastila sau nimic, asa de repede a venit, nici travaliu lung si greu, simteam ca e gata dar stateam pe gym ball si saream in sus iar asta, pt ca ea dadea sa iasa si eu nu o lasam, s-a soldat cu capsorul deformat de am plans 2 zile de oftica ca sant toanta si am fata cu cap precum Oblio s-a tras insa in cateva saptamani si are un cap perfect rotund acum.nu am avut surprize neplacute, ca nu-mi era de nastere cat imi era de rusine daca s-ar fi intamplat ceva inca o data va zic: stati in picoare daca aveti posibilitatea, nu e atat de rau si gravitatia ajuta. Report
July 30, 201016 yr comment_51015 sa nu mai editez: moasa si-a cerut scuze intr-una ca nu m-a ascultat, daca se intampla ceva era vai de curul ei....nu se astepta sa vina asa de repede, de la 4cm la 10 in juma de ora, cam neobisnuit ptr prima nastere. mi-a zis ca sant nascuta sa port copii, mda, thx. ziceam ca o sa urlu, nimic. nici sa-mi zic numele nu mai aveam putere, daramite sa tip. Report
July 30, 201016 yr Author comment_51033 Sunt aproape gata cu hainele de BB Acum , intrebari: am multe body-uri ( marimea 50-56)1.Oare imi trebuie si 50 sau numai 56?2. Majoritatea sunt cu maneca scurta , cred ca am 3-4 cu maneca lunga , avand in vedere ca BB se va naste in August...mai am nevoie? Report
July 30, 201016 yr Author comment_51037 Alte intrebari:Ce-s aia MOLTON WIDELN si MÜLL WINDELN? care pot fi folositzi pe post de Spucktücher? Sau niciunul? Report
July 30, 201016 yr comment_51048 Sunt aproape gata cu hainele de BB Acum , intrebari: am multe body-uri ( marimea 50-56)1.Oare imi trebuie si 50 sau numai 56?2. Majoritatea sunt cu maneca scurta , cred ca am 3-4 cu maneca lunga , avand in vedere ca BB se va naste in August...mai am nevoie?Eu zic sa le pastrezi pt ca nu stii acum citi cm are bebelusa, nu cred ca o sa aibe peste 56 de cm, si alea de 50 daca te uiti pe eticheta arata ca is bune intre 50 si 56 parca.Cred ca momentan iti ajung alea cu mineca lunga, daca o sa fie rece , oricum ii dai peste bodi si altcevaMolton Windeln, Müll Windeln si Schpucktuch , arata cam la fel, am dat o cautare pe net si nu mi se pare mare diferenta.Da e bine sa ai citeva, pui in geanta de bebe, pui pe umar cind o tii sa rigiie, e buna si daca tre sa o alaptezi in oras ,acoperi asa un pic sa nu se holbeze toti si multe alte utilitati, daca iei de alea le poti fierbe la 90 de grade, alea colorate la 60 de grade. Report
July 30, 201016 yr Author comment_51050 Sunt aproape gata cu hainele de BB Acum , intrebari: am multe body-uri ( marimea 50-56)1.Oare imi trebuie si 50 sau numai 56?2. Majoritatea sunt cu maneca scurta , cred ca am 3-4 cu maneca lunga , avand in vedere ca BB se va naste in August...mai am nevoie?Eu zic sa le pastrezi pt ca nu stii acum citi cm are bebelusa, nu cred ca o sa aibe peste 56 de cm, si alea de 50 daca te uiti pe eticheta arata ca is bune intre 50 si 56 parca.Cred ca momentan iti ajung alea cu mineca lunga, daca o sa fie rece , oricum ii dai peste bodi si altcevaMolton Windeln, Müll Windeln si Schpucktuch , arata cam la fel, am dat o cautare pe net si nu mi se pare mare diferenta.Da e bine sa ai citeva, pui in geanta de bebe, pui pe umar cind o tii sa rigiie, e buna si daca tre sa o alaptezi in oras ,acoperi asa un pic sa nu se holbeze toti si multe alte utilitati, daca iei de alea le poti fierbe la 90 de grade, alea colorate la 60 de grade.merci O sa mai iau 50 , ca nu prea am , am mai mult 56. Am de la mama un material moale , il pot folosi pe asta in loc de Spucktücher , sau? Sac de dormit: sa-mi iau unul cu maneci marime mica? 50? sau fara maneci? e BB friguros la inceput? merge si 56 sau numai 50 la inceput , la sac de dormit? Nu am mai gasit dinalea care se fixeaza, care se maresc si micsoreaza. Report
July 30, 201016 yr comment_51054 Simona, ma gindesc ca ai destule si iti ajung alea marimea 50 , chiar daca stau un pic ma lalau pe bebe, nu mai cumpara daca ai , vezi dupa ce se naste.Cred ca e bun si materialul ala nu stiu ce sa zic, eu a trebuit sa cumpar.La sacul de dormit, nu stiu ce sa iti zic, eu nu am avut nici la primul bebe si nici la aldoilea, nu am mai luat.Dennis sa nascut la sf lui iunie , plina vara, noaptea ii dadeam pijama cu mineca lunga si puneam paturica pina sub brate, nu am avut probleme cu el, nu si-a tras niciodata paturica pe fata in timpul somnului.Daca iti iei sac de dormit, parerea mea e sa il iei mai mare si fara mineci. Report
July 30, 201016 yr Author comment_51055 mare am...adica ceva de genul 62 , cred. Dar mic , mic n-am . Si vreau neaparat sa-o culc in sac. Mi-e teama La voi este Zeeman? am luat de la ei body-uri cu maneca lunga cu 1,99 din bumbac 100%. Tu de unde ei hainutze? Tre sa mai dau o fuga prin Frankfurt..... Report
July 30, 201016 yr comment_51070 sa nu mai editez: moasa si-a cerut scuze intr-una ca nu m-a ascultat, daca se intampla ceva era vai de curul ei....nu se astepta sa vina asa de repede, de la 4cm la 10 in juma de ora, cam neobisnuit ptr prima nastere. mi-a zis ca sant nascuta sa port copii, mda, thx. ziceam ca o sa urlu, nimic. nici sa-mi zic numele nu mai aveam putere, daramite sa tip. Darkule ce nastere frumoasa ai avuut sper ca povestea ta sa fie o inspiratie pentru noi. O sa ma gandesc la tine cand va incepe travaliul. @Simona, eu toti sacii de dormit i-am avut fara maneci, mi s-a parut ca-i dau ceva libertate sde miscare si posibilitate de aerisire. In plus cauta dinc ele care au posibilitatea de deschidere la picioare pentru ca atunci cand va fi cald vei vrea sa aiba aerisire la picioare s anu transpire. Report
July 30, 201016 yr comment_51084 Simona, eu majoritatea hainuteleor le cumpar de la C&A si au si bio coton 100%, mai cumpar de la H&M, Zara si Beneton numa cind sunt reduceri. Report
July 30, 201016 yr Author comment_51098 Tu , Pisoi , chiar ma gandeam de ce sacul meu de dormit se deschide la picioare...ce fleatza sunt!!! Noroc cu voi p-aci. Sissi, am fost azi la C&A si am luat un costumas , atat , era redus la 6 euro....bio cotton i-am luat data trecuta de laC&A , pantalonasi si bluzitze... Tot bio cotton au si la DM , se pare ca-i mai bun , dar astia nu fac reduceri. Am fost iar la ZEEMAN: aveauniste reduceriiiiiiiiiiiiii....si mi-am facut si o prietena , vanzatoarea , o turcoaica dragutza foc , mi-a cautat tot ce era bine redus: bluzitze cu 75 de centzi, de bumbac , geaca groasa cu 2 euro....pantalonasi cu un euro.... daca apuc fac ceva poze Report
July 30, 201016 yr Author comment_51101 astea-s alea reduse : pantalonii un euro , pantofiorii 50 de centzi , bluzele 75 de centzi si geaca mov 2 Euro. Manusile de spalat 25 de centzi. Report
July 30, 201016 yr Author comment_51105 cadoul de la Rossmann (normal se ia dupa nastere , dar era o fosta eleva acolo ...asa ca....) Report
July 30, 201016 yr comment_51106 Simo, faina prada zi-mi si mie la ce-ti trebe manusile alea? Ai gasit preturi bune si te felicit pentru asta. Report