February 4, 201016 yr comment_18820 Yo,promit pe cuvant de pionier ,ca revin in fortza de luni !Jur pe rosu ! Report
February 11, 201016 yr Author comment_20252 Pisko jura ce se jurasi-am prins-o cu rosu' n gura ia zi, dietetesti? Daca da ce? ca io in afara de carne slaba/peste si garnituri diverse n-am chef sa fac... Vitel, facut dupa reteta Mayei, low temperature cooking: Sithe la cuptor si salata de cruditati: Report
February 11, 201016 yr comment_20275 Sithe la cuptor si salata de cruditati: Mmmm...ce bine arata!mai ales inimioara E salata cu telina ,morcov si....??? Report
February 11, 201016 yr comment_20277 Ieri la pranz:cartofi in sos de smanatana (am vrut in sos de mustar...dar nu am avut);ficatei inabusiti si salata verde. Report
February 11, 201016 yr Author comment_20278 Salata este din telina, morcov, mar si suc de lamiie. Report
February 17, 201016 yr comment_21470 Arata mortallll !!! Ma duc la tine pe topic sa vad ce-ai mai creierit. Si eu sunt la cura,dar mananc mai mult ca tine,ca altfel nu fac fata exercitiilor zilnice.10 minute cu gantere si 5 minute pe crosstrainer.Mai mult nu pot,dar e si asta un inceput. Report
March 22, 201016 yr comment_28926 Vin si eu cu o salata pe care o preparam destul de des. Este foarte simpla, dar gustoasa.Ingredientele sunt: salata verde, telina (tulpina, nu radacina), morcov, pui, ceapa rosie, stafide si seminte de susan. Salata verde se spala si se usuca, apoi se taie si se aseaza pe un platou. Peste salata se pun morcovul dat pe razatoare, pieptul de pui (preparat cum vreti voi: fiert, la gratar, prajit in putin ulei; eu il fac pe gratar)ceapa rosie, stafidele si se presara semintele de susan.Sosul se prepara din: ulei de masline, suc de lamaie, 1 catel de usuroi taiat fin, patrunjel verde, sare, piper.Se toarna sosul peste salata, si gata. buna salata pentru pranz la servici, sau pentru cina acasa. Report
April 1, 201016 yr Author comment_30774 Am dat=o si eu pe salate in ultimul timp: - salata verde cu cartofi copti: - salata verde cu piept de pui afumat: Report