December 19, 201114 yr comment_116830 astept huiduielile, chiar si niste oua sau rosii ar fi bune, da' vedeti sa nu ma nimeriti chiar pe rochie!Stai linistita ca nu esti singura! Eu am primit cadou de craciun o bluza superba de matase naturala. Evident ca era de vara (dar in Arizona mereu e vara) asa ca am venit acasa si am pus-o bine. Asa de bine am pus-o ca am cautat-o saptamani intregi (de parca aveam castel!) -si e ciudat ca la mine si pantofii stau in cutii transparente ca soldateii, si hainele de iarna tot asa...ei bine am ajuns la concluzia ca a fost doar un vis si ca de fapt nu am primit-o niciodata!Dupa un an, am descoperit-o in sertarul cu ciorapi grosi de iarna si cum iarna e lunga la noi, am multi ciorapi si nu ajung niciodata sa golesc sertarul...cred ca a fost o conspiratie..s-a ascuns clar de mine Report
December 19, 201114 yr Author comment_116840 Moatza,eu am patit-o intr-un an cu cadourile de Craciun.Ca sa nu le gaseasca fata,le piteam prin tot felul de cotloane.Ma grabeam de fiecare data ,sa nu vada punga,pachetul sa nu fasaie hartia....ca era dotata cu ochi de soim .Cum erau mai multe cadouri,erau multe si cotloanele .Asa ca in seara de Craciun nu am gasit cadoul Omului nicaieri.Noroc ca-i luase si mama ceva.L-am gasit prin Ianuarie cand am cautata ceva in dulapul cu costume de sky . Mai e o situatie cand nu gasesc lucruri : Atunci cand "le pun bine ".Asta inseamna ca-i ceva special .Ceva ce trebuie pus bine si scos la o anumita ocazie .Tre sa-mi fac un caiet pentru "Specialitati ".https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
December 19, 201114 yr comment_116846 Tre sa-mi fac un caiet pentru "Specialitati ".https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif absolut de-acord! si eu tb sa notez intr-un carnet, da' cred ca uit unde-l pun. oricum, ma simt mai bine cand stiu ca si alte persoane, chiar mai tinere decat mine, sunt in situatii de-astea.nu stiu ce se-ntampla, parca traim prea repede, prea in graba, nu lasam timp ca lucrurile sa se aseze si sa capete consistenta si-n mintea noastra. eu, cel putin, fac toate in graba, nu termin un lucru, ca deja sunt cu gandul la actiunea viitoare, ma straduiesc sa rezolv mai multe dintr-o data...sunt stresata. si n-am casa grea si nici pb neobisnuite decat cele normale, ale vietii curente, dar nu reusesc sa le fac fara sa dau si rateuri.mi-amintesc ca acum cativa ani avea omu' o haina de piele cu care se simtea bine. la catva timp, nu prea mult, si-a mai facut una la fel si-acuma o purta doar pe cea noua. asa ca am stabilit, mai mult eu, s-o dam de pomana pe cea veche. care era inca buna, purtabila fara probleme. intr-o zi o caut eu pe femeia de serviciu de la bloc, o tiganga curatica, dar necajita, sa-i dau cateva lucruri de pomana, printre care si haina cu pricina. totusi inainte de-a o da, am vrut sa-l mai intreb inca o data pe om. asta motzaia si de sila, fara sa se uite prea bine la haina, incuviinteaza. bogdaproste, si-a plecat tiganca. dupa un timp, cauta omul haina. o cauta, o cauta -pauza! pana la urma si-a dat seama ca eu am dat de pomana haina cea noua. ce sa mai fac acuma? sa-i cer tigancii haina, dupa ce o dadusem de pomana? fie primita!da' de cate boscorodeli am avut eu parte...plus ca m-a cantat la toata lumea! asta-s eu! Report
December 19, 201114 yr Author comment_116874 Tre sa-mi fac un caiet pentru "Specialitati ".https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif absolut de-acord! si eu tb sa notez intr-un carnet, da' cred ca uit unde-l pun. [b]oricum, ma simt mai bine cand stiu ca si alte persoane, chiar mai tinere decat mine, sunt in situatii de-astea.nu stiu ce se-ntampla, parca traim prea repede, prea in graba, nu lasam timp ca lucrurile sa se aseze si sa capete consistenta si-n mintea noastra. eu, cel putin, fac toate in graba, nu termin un lucru, ca deja sunt cu gandul la actiunea viitoare, ma straduiesc sa rezolv mai multe dintr-o data...sunt stresata. si n-am casa grea si nici pb neobisnuite decat cele normale, ale vietii curente, dar nu reusesc sa le fac fara sa dau si rateuri[/b]. Ai de capul meu ,m-ai descris perfect .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Moatza aici e casa gemenilor,locul unde ne putem imbarbata prieteneste https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif .E un fel de club AA ,ca gemenii sunt putin beti si cand nu au baut nimic .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/beer2.gif Report
December 21, 201114 yr comment_117042 Moatzo, cum ai crezut tu ca te lasam singura ?Mai ales eu, nu apuc sa termin una ca fac alta. Is prea multe sa mi le aduc aminte pe toate, dar una proaspata tot am. Aseara am facut niste cornulete, nu stiu cum s-a intamplat dar mi-au iesit . Cand am pus ultima tura la cuptor era deja tarziu, zice sotul: vezi sa nu uiti de cuptor, sa ti se arda! Cum sa mi se arda, ca am pus timer-ul (nu stiu ce m-as face fara el, adica stiu, ar tiui alarma de incendiu non stop). Se duce dumnealui la culcare, si eu aproape adorm, dar ma trezeste din motaiala timerul (apropos, cum ii zice in romaneste ?). Scot cornuletele, victorie! Nu s-au ars! Pot sa dorm linistita.Dimineata am aflat ca tot am uitat de cuptor, a mers toata noaptea. Cum m-am sculat eu prima, nu stiti decat voi si cu mine . Report
December 21, 201114 yr comment_117045 da, si eu sunt convinsa ca-i de vina graba in care traim.ei, Adi, sa vedem partea buna a lucrurilor, a fost mai cald in casa!bravo ptr cornulete! tot timer si pe romaneste Report
December 21, 201114 yr comment_117058 tot timer si pe romaneste Sau cronometru. Mama ii zice simplu: ceas. Adi_edi, bine ca nu s-a intamplat nimic rau. Trebuie un pic aerisita bucataria, dar nu-i bai! Report
December 22, 201114 yr comment_117288 Ceva similar mi s-a intamplat mie zilele acestea... asa ca Moato stai linistita ca nu esti singura.Cum bine stiti suntem in plin proces de transbordare, adica in traducere, cutiile cad pe noi. Colac peste pupaza soata imi cere fesul, ca de, lucreaza afara si ii e frig. Ok, caut... ce era sa-i zic.Bine-inteles ca am uitat a doua zi.Buuuun, s-a uitat urat la mine, i-am promis ca am sa ma uit a doua zi si gata, am scapat.A doua zi, adica ieri, incepe cosmarul. Am deschis toate cutiile, toti sacii, toate pungile... eram disperata, fes zero.La un moment dat, injurand birjareste, ma las pagubasa si incep sa aranjez di haine in sifoniere.Padabam, padabum, deschizand un sertar ia ghiciti voi ce gasesc eu? Fesul!Vedeti voi, pe mine ma duse capul ca va avea nevoie de el, asa ca l-am pus bine, sa-l am la indemana. Numai ca de bine ce l-am pus am uitat de el.Sa innebunesc! Imi venea sa-l arunc pe geam de cati nervi aveam. Report
December 22, 201114 yr comment_117292 Ceva similar mi s-a intamplat mie zilele acestea... asa ca Moato stai linistita ca nu esti singura.Cum bine stiti suntem in plin proces de transbordare, adica in traducere, cutiile cad pe noi. Colac peste pupaza soata imi cere fesul, ca de, lucreaza afara si ii e frig. Ok, caut... ce era sa-i zic.Bine-inteles ca am uitat a doua zi.Buuuun, s-a uitat urat la mine, i-am promis ca am sa ma uit a doua zi si gata, am scapat.A doua zi, adica ieri, incepe cosmarul. Am deschis toate cutiile, toti sacii, toate pungile... eram disperata, fes zero.La un moment dat, injurand birjareste, ma las pagubasa si incep sa aranjez di haine in sifoniere.Padabam, padabum, deschizand un sertar ia ghiciti voi ce gasesc eu? Fesul!Vedeti voi, pe mine ma duse capul ca va avea nevoie de el, asa ca l-am pus bine, sa-l am la indemana. Numai ca de bine ce l-am pus am uitat de el.Sa innebunesc! Imi venea sa-l arunc pe geam de cati nervi aveam.Pe fes sau pe barbat? Nici jupanu' meu nu-si mai gaseste fesu' de vreo cateva zile. Sigur nu l-ai luat pe-al lui??? :) Report
December 22, 201114 yr comment_117297 al meu a avut marti o revizie pe-afara, l-a luat si bineinteles ca l-a pierdut. l-am intrebat in mod ostentativ cand a venit unde-i fesul, ca sa-i intre bine-n cap ca l-a pierdut el si nu i l-am dosit eu.ete, numai bine, maine ii iau un fes, ca si-asa nu stiam ce sa-i pun sub brad. Report
December 22, 201114 yr comment_117308 Pe amandoi... pe sot cu fesul in cap. Sa stii ca si eu ma gandisem sa-i iau un fes, da' pana sambata nu aveam cum sa o fac. Se congela pana atunci. Da' pt siguranta, cred ca am sa fac la fel ca tine: cadou de la mosul un fes de rezerva. Report
December 22, 201114 yr comment_117312 Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana ? De vreo saptamana il caut... Report
December 22, 201114 yr comment_117315 Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana ? De vreo saptamana il caut... s-o fi dus dupa fesu' omului meu Report
December 22, 201114 yr comment_117318 Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana ? De vreo saptamana il caut...s-o fi dus dupa fesu' omului meu Astia au facut vreo adunare, da' fara sa-si anunte proprietarii??? Report
December 22, 201114 yr Author comment_117361 Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif ? De vreo saptamana il caut... Si io caut shortu de baie lui Mircea de azi vara .....Era rosu .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
December 22, 201114 yr comment_117373 Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif ? De vreo saptamana il caut... Si io caut shortu de baie lui Mircea de azi vara .....Era rosu .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifAha, deci el e ala ce mereu merge la scaldat în cooru gol? Bolundelor! Report
December 22, 201114 yr Author comment_117388 Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif ? De vreo saptamana il caut... Si io caut shortu de baie lui Mircea de azi vara .....Era rosu .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifAha, deci el e ala ce mereu merge la scaldat în cooru gol? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifBolundelor! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Noroc ca mai avea unul verde ,ca altfel nu putea sa dea lectii de inot blondelor .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
December 22, 201114 yr comment_117400 Ce frumos! Cît despre lucrurile "pierdute"... nu are de a face cu gemenii, e cum zice moatza... prea repede se întîmpla tot! Avem prea multe, de nu mai stim pe unde le punem. Facem o gramada de chestii, si în timp ce le terminam ne gîndim la urmatoarele, planificam si în somn. Ce mai! Sîntem niste aiuriti stresati Report
December 22, 201114 yr Author comment_117402 Ce mai! Sîntem niste aiuriti stresati https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Mie-mi spui ?La ora 5 dupa masa am terminat curatenia si tot ce era de calcat.La 7 eram in supermarket cu Lista de cumparaturi .Omul a zis ca vine sa ma ia cand termin de sopingarit.La 9 cumparaturile erau gata .Dau sa caut prin "gentoi" dupa telefon ,sa-l sun pe Om sa vina sa ma ia ca am gatat.Nu aveam nici o apasare.Stiam exact unde am pus telefonul ,ca-l pusesm in buzunarul special pe care gentoiul il are in acest scop.Deschid geanta ,ma uit in buzunar si vad o gaura neagra.Nici urma de telefonBag mana si incep sa caut fara o tinta anume .Stiti cum arata gentile din ziua de azi <mari cat o valiza si nu dai de capatul lor niciodata.A mea cel putin e un labirint.Ce aveam prin ea ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Pai : Portmoneu,portfard,umbrela rabatabila,port ochelari,manusi,piaptan,batiste de hartie,servetele umede ,esarfa(ca era cald in magazin).Gentoiul are 3 compartimente si 4 buzunare .Si tot scotoceam prin gentoi ca prin matele unei balene .Ma luasera toate transpiratiile.Deja aveam scenarii in cap.Ce ma fac ? Cine mi-a shutit telefonul si cand?Unde ma duc sa dau un telefon ? Cui sa cer un telefon ?Iar m-am facut de cacao.Numai asta nu-mi lipsea in prag de sarbatori,etc,etc.Si cand nu mai aveam nici o speranta : Hopa telefonul.Se prelinsese din buzunar in coltul cel mai intunecat al gentii.Concluzia :Io trebuie sa-mi cumpar doua telefoane.Cu unul il sun pe celalalt. Ala pe care nu-l gasesc .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
December 22, 201114 yr comment_117409 misto! eu nu-mi gasesc cheile de la casa de 1 luna, asa ca daca vreau sa.mi fac intrarea trebuie sa-mi cer voie: tati esti plecat sau pot sa vin acasa? am sperat ca la curatenia de Craciun le gasesc in fundul unui sertar strecurate alunecos si cu un zambet larg de Beutza! ... Pai da, si normal am dat vina pe ea ... ca doar nu io: "eu pe data de 23 noiembrie, am deschis fain frumos usa cu cheile mele, dupa care am lasat geanta la dispozitia picei, care in fiecare seara ii face controlul (a propos mi.a rupt reteta de ochelari )- Ea s-a jucat cu cheile, nu am verificat atunci care: de la birou sau de la casa. Cert e ca de atunci nu le.am mai gasit. Curatenie generala de 2 ori intre timp (cu dat canapele la o parte etc), scotocite sertarele, cosul de jucarii al copilei ...nik ... . Vad ca voi postati dupa ce gsiti obectul ... eu oare o sa-l mai gasesc ? Pt siguranta cred ca trebuie sa fac duplicat ... azi am asteptat juma de ora la poarta ... , k nu m-am anuntat din vreme ... sa vina tati acs Pisco, cu telefonul am de cateva ori pe zi variatiuni ale scenariului pe care l.ai descris Report
December 23, 201114 yr comment_117416 Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana ? De vreo saptamana il caut... s-o fi dus dupa fesu' omului meu Nu-l mai cautati ca l-am gasit ! Se pusese singur-singurel sub teancul de felicitari pe care le-am pregatit pentru colegii de serviciu si pe care le-am dus abia azi, asa ca si-a facut si 'mnealui aparitia.Asa ca trebuie sa apara si cheile si fesurile si sorturile si ce s-au mai ascuns fara stirea noastra. Pisco, si fosta mea geanta avea nenumarate compartimente si buzunare, si pateam ce patisi tu. Actuala geanta are un singur compartiment si doar doua buzunarase minuscule. Si in continuare nu gasesc nimica in ea.Nu mai dati vina pe genti! Report
December 23, 201114 yr comment_117426 Bon , asta cu telefonul, geanta e deja banala...eu il las *hartistic* in tot locul( si ochetzii la fel ) si dupa incep cautarile...il sun ( de cele mai multe ori e pe silent:( si incepe stressul si alergatul...in general in minutul crucial, cand daca mai stau 10 sec, pierd busul, corespondentele etc...il(ii) gasesc...de obicei cand nu gasesc ceva, intorc un pahar cu gura-n jos, fac semnul crucii cu podul palmei bolborosind...* scoate drace ce-ai furat, de nu-ti dau cu crucea-n cap* si gasesc....atat ca acum vreo 4 ani am *pus bine* bijuteriile, ar asa de bine , ca nici azi nu le-am gasit...si crucea jaba o lovit la bietu' drac...ca parca or intrat in pamant...noa , asta este.sanatosi sa fim Report
December 23, 201114 yr comment_117431 Nu mai dati vina pe genti!Ba cum sa nu, ca doar nu e vina noastra Sa vedem daca in patania asta ma intrece cineva desi nu's geamanaLuni dimineata parchez masina si ca de obicei bag cheia in buzunarul extern al gentii acolo unde o pun mereu si unde locuieste impreuna cu telefonul si badge-ul de la serviciu.Trece ziua mea de lucru si cind sa ies scot badge-ul si nu vad cheia, am inlemnit, mi-am dat seama imediat ca in loc s-o bag in buzunar a cazut pe jos (cum simbata fusese un vint teribil linga masina era covor de frunze deci cind a cazut n-a facut zgomot si nu mi-am dat seama de nimic) si in momentul ala m-am speriat si mai tare pentru ca am zis daca a vazut-o cineva a plecat cu tot cu masina. Am intrebat la portar daca cineva a gasit o cheie, nu, nimeni nu adusese nimic. Asa ca am zburat pina in parcare, la intrare am vazut ca masina inca e la locul ei deci mi-a venit inima la loc, m-am dus linga masina si cheia statea bine mersi pe jos de vorba cu citeva frunze Am avut un noroc chior ca n-a vazut-o nimeni si n-a plecat cu tot cu masina, dar cum parcarea e doar pentru angajati, e inchisa cu bara si se intra doar cu telecomanda (dar oricine poate intra per pedes), sunt camere de supraveghere monitorate non stop la poarta, inseamna ca nu pot intra raufacatori sau ca a fost ziua mea norocoasa . Mai apoi norocoul a fost ca masina parcata alaturi n-a trecut peste cheie si oamenii care maturau frunzele n-au ajuns linga masina mea, erau inca departe, desi asta n-ar fi fost o mare problema pentru ca am cheia de dublura. Report
December 23, 201114 yr comment_117433 acum vreo 4 ani am *pus bine* bijuteriile, ar asa de bine , ca nici azi nu le-am gasit.Of stellina, ai cautat si-n gaura de sarpe si nica? Colega mea i-a zis matusii sa ascunda odata bijuteriile, nu mai tin minte ce zi era si se putea intimpla sa intre cineva in casa, si ce si-a zis matusa in sinea ei, le ascund in punga de gunoi ca acolo n-o sa caute nici un hot si asa a fost, doar ca nepoata a aruncat apoi gunoiul, si adio bijuterii Report
December 23, 201114 yr comment_117434 Ba cum sa nu, ca doar nu e vina noastra Sa vedem daca in patania asta ma intrece cineva desi nu's geamanaPoate jupanu'????Ma suna la un moment dat si ma ia la rost, ca nu gaseste cartela de la masina. Pai tre' sa fie in sertar, unde sta de obicei. Nu, ca nu-i acolo. A scotocit in toata casa si cartela nica. A plecat cu cea de rezerva.Vin acasa, ma sperii de ce-i acolo, ma apuc si io de cautat. Apare si el si-ncepe iar sa scotoceasca. Am scos inclusiv salteaua de la pat si-am cautat sub ea.... Nica, nicaieri. Nici prin haine, in dulap... nicaieri.Am coborat, m-am plimbat pe langa masina, poate o fi cazut pe strada si n-a bagat de seama. Nica, normal!!!Vreo cateva zile a mers cu cartela de rezerva, desi io-l boscorodisem sa mearga la reprezentanta, sa-i schimbe codul cartelei, sa nu ne trezim ca nu mai gasim nici masina. Nu s-a dus, normal!Intr-o seara, scoate el o geanta (de aia de laptop) si scotoceste dupa nu-s ce hartii. Normal ca a picat si cartela dintre ele....... Cum a ajuns acolo, io inca nu m-am dumirit, ca s-a eschivat de la un raspuns. Fie i-a cazut din mana / buzunar, fie a uitat de ea cand a lasat-o in acea geanta. Normal ca l-am boscorodit si io!!!!!! Report