July 16, 201016 yr comment_48169 Sorina, chiar asa , da-o in colo de masina, se schimba/repara.Tu esti importanta.Asa am patit eu anul trecut.Monta al meu sistemul electric de deschiderea usii la garaj si m-a rugat sa il ajut.Tb sa tin intr-un capat si din neatentie, degetul l-am tinut prea in interior.Sistemul s-a blocat si pana sa trag degetul motorasul mi-a prins degetul mare de la mana dreapta ca intr-o menghina.Saracul al meu sot nu stia ce sa faca cand m-a vazut asa, simteam ca lesin de durere, el sa dea sa taie sarma pe care se plimba motorasul ca sa-l poata trage la loc.Eu nu si nu, ca sa nu-l strice.Raspunsul lui a fost " da-l in colo, cumpar altul, tu sa fi bine"Am avut degetul turtit, aproape plat, ma mir ca nu mi-a cazut unghia, dar ce e mai important e ca totul e bine cand se termina cu bine. Report
July 17, 201016 yr comment_48206 Maya, Stella, Alexandru, Adriana, Laponica, Alpha si Ioana va multuesc mult pt sustinere! Prinde bine un umar unde se poate plange pt cateva minute... Stella, ce sa zic... babuta cu siguranta nu va intelege. Am avut mari probleme cu ea...Alexandru, mi-a placut mult calmantul oferit... a prins bine.Adriana, din pacate ziua se termina undeva in jur de 21h... atunci merg fetele la nani. Pana atunci nu avem parte de o secunda de liniste...Lapona, acum, da, a trecut, dar ieri nu era deloc amuzant. Cu siguranta daca nu ar fi fost piciorul nu m-as fi enervat asa de tare. E Ignis, destul de noua dar ne-a facut probleme de la inceput. Asa as arunca-o pe geam... Am avut un Indesit 5 ani si saraca si-a dat obstescul sfarsit acum ceva timp. Eram tare multumita de ea, asa ca atunci cand am plecat sa ne cumparam alta eram decisa tot pt un Indesit... Daaaa, vezi sa nu. Ajunsi acolo dupa ce am decis ce masina sa cumparam chemam o tanti ce se invartea pe acolo ca sa ne faca actele pt a o putea lua din depozit. Ce a facut, ce nu a facut, ca mi-a convins soata din dotare sa profite de o oferta si asa am ajuns acasa cu altceva decat am ales initial... Merge bine cand vrea ea... dar sa te tii cand are toane, numai prostii face... m-am cam saturat de ea. Pana si soata s-a convins de prostia care a facut-o. Tot raul spre bine. Cand va muri aceasta s-a hotarat sa nu mai alerge dupa oferte...Alpha, nu se va infecta, sper cel putin. Am lasat-o sa se usuce si sa speram ca trece cat mai repede. Nu prea ma omor eu dupa tratamente.Of, Ioana, stiu ce inseamna... am avut noroc ca usa a alunecat pur si simplu pe unghie si a taiat pe langa... Am avut noroc in ghinionul meu... Avea dreptate sotul tau, motorasul putea fi recumparat oricand, degetul tau, nu... Va pup pe toti! O zi buna, va urez! Sorina Report
July 18, 201016 yr comment_48391 Am draci pe preturile din Germania...jaf la drumu' mare. Urasc monopolul asta economic si faptul ca populatia din segmentul de varsta predominant -adica babatii- decide cererea si oferta pe piata...rare sunt magazinasele unde sa gasesc si eu ceva deosebit. Si aici, orice e deosebit este al draccu de scump, bai da' al dracnu nu asa... Ma uit dupa una alta, dau peste niste lampi identice, da i-den-ti-ce cu cele avute in SUA, pe care le.am dat nou noutze de suflet. Eh...pretu la o lampa de masuta de noapte aici este...nici mai mult nici mai putin de 130 euro, iar eu pe alea in SUA le luasem cum 45 dolari sau asa ceva. Si nu mint, nu. Iar cea mare, de 2 m este de 170 € B) Report
July 18, 201016 yr comment_48443 Eu cred ca asa este aproape peste tot... in nici un caz Germania de tine monopolul preturilor inalte... Si in Italia sunt niste preturi de mori la veioze, lampadarii si traznai de acest gen... Am niste prieteni care au cheltuit peste 1000 de euro pt lustre atunci cand s-au mutat in casa noua. Sincer, initial, nestiind preturile am zis ca sunt nebuni... apoi uitandu-ma si eu am realizat ca au avut noroc. Eu as fi dat cu siguranta mai mult... Imi pare rau Laponico! Sorina Report
July 19, 201016 yr comment_48509 Asta era a mea: I cannah' f********** believe it ei, consoleaza-te cu gindul ca tot itz doreai copii. cu aia mici, lampa de genu' ala nu rezista decit in primu' an de viata. al copilului. adica al doilea an de viata al copilului e ultimul an de viata al lampii. si uite asa, in europa se stimuleaza natalitatea Report
July 19, 201016 yr comment_48522 Asta era a mea: I cannah' f********** believe it ei, consoleaza-te cu gindul ca tot itz doreai copii. cu aia mici, lampa de genu' ala nu rezista decit in primu' an de viata. al copilului. adica al doilea an de viata al copilului e ultimul an de viata al lampii. si uite asa, in europa se stimuleaza natalitatea Plozi imi doresc in continuare. Stai tu linjtit, 'abar n-ai ce acrobatii pot sa fac, salvez si lapma si copchilu, vin de la scoala nevestii Samantha Acu' sa gasesc io lampi faine la preturi normale. Edit, ca uitam esentialu': si barbat fain, gratis! Report
July 19, 201016 yr comment_48527 Asta era a mea: I cannah' f********** believe it ei, consoleaza-te cu gindul ca tot itz doreai copii. cu aia mici, lampa de genu' ala nu rezista decit in primu' an de viata. al copilului. adica al doilea an de viata al copilului e ultimul an de viata al lampii. si uite asa, in europa se stimuleaza natalitatea Plozi imi doresc in continuare. Stai tu linjtit, 'abar n-ai ce acrobatii pot sa fac, salvez si lapma si copchilu, vin de la scoala nevestii Samantha Acu' sa gasesc io lampi faine la preturi normale. Edit, ca uitam esentialu': si barbat fain, gratis! io stau linistit, ca stiu ce acrobatii o sa faci dijiaba. stii, ieri tocma' am iesit din bucatarie cu o farfurie-n mina, la timp sa-mi vad progenitura urcata pe "copacu" pisicurilor (frun metru juma' deasupra podelei) cum se prabusea pe o traiectorie circulara, cu tot cu "copac". mai vorbim despre acte de vitejie materna dupa. ca inainte am mai vazt io zmei (inclusiv pe subsemnatu). in legatura cu barbatu' gratis, da-mi voie sa-z zic un banc. cica unu' vine sa-si ia nevasta de la cuafor. da' mai are de pierdut o juma' de ora. neavind ce face, se plimba pe strada si da de-o curva. ei, juma' de ora poa' sa treaca usor. mai gagica, cit ceri? pai 150 de franci. e mult ... hai 100, zice gagica, ca vaz ca esti grabit. mai, n-am decit 50 zice tipu'. fii serios, ce dracu' gasesti tu de 50? asta da din umeri, se duce ia nevasta de la cuafor si intimplator cuplul fericit trece pe linga curva. asta urla in directia lu' musiu: ei, ce tz-am zis, vezi ce-ai gasit de 50 de franci? morala povestii e ca barbatu' fain (ca si fomeea faina) costa. si nu ma refer neaparat la bani Report
July 19, 201016 yr comment_48545 Deci sunteti ''slabani''rau,astea-s ''nervari...hi hi hi ma faceti sa rad...Ia deaicea tata''...Ieri am fost la unchiu si matusa sa tund bubuletul,ei mi-l tund mereu,intamplarea a fost sa avem si o petrecanie'' asa ca toata lumea era,f. ''vesela''...Cand tundem bubuletul 3 il tin ca urla ca-n gura de sarpe,si unu(unchiuletu'da'...),il tunsese tare fain ca de obicei,cand la sf. i se nazare lu' barbat-miu ca pe la perciuni mai trebe'un pic intr-o parte,apoi un pic in ailalta,cert e ca bubuletu' a ajuns din astfel: Astfel: Ca sa pun capac de capac,azi sotul e de servici si m-am apucat sa fac o praji' negresa,acu' e la cuptor(in casa am facut astfel 32 de grade si temperatura creste),ce credeti ca facea bubuletul tare cuminte dealtfel pe balcon?!!...Balconul e inchis si izolat interior cu polestiren de sot... Deci am belit-o de belit-o... O sa-si puna maine mainile-n cap... Deci daca maine nu ma mai vedeti pe forum anuntati politia va rog frumos... Report
July 19, 201016 yr comment_48547 Lori , nu te-nerva Pretzurile astea-s in magazine? daca da , cauta pe net , gasesti cam la 50%. Report
July 19, 201016 yr comment_48553 Geany , fatooooooo , ce-o facut? Dar cu ceeee?Cu ciocanul si patentu' lu'tacsu',in rest o scobilit cu dejtele,incarcand camionasele lui cu bobite de polistiren... Report
July 19, 201016 yr comment_48555 Geany , ce bine ca o sa am fata , nu? inca mai am vreme sa visez la copil cuminte , asa-i ? Report
July 19, 201016 yr comment_48557 Geany , ce bine ca o sa am fata , nu? inca mai am vreme sa visez la copil cuminte , asa-i ? Vise iubita,mai vb. cand o sa-ti scrie cu cel mai bun ruj al tau pe pereti,si o sa-ti faca zob machiajele pe covoare,plus pantofi cu tocuri rupte,al meu e baiat si le-a combinat deja pe toate astea,,, Report
July 19, 201016 yr comment_48565 Lapo, nu te supara mama.Fa comanda in SUA si iti iei ce vrea muschiu tau Vrei lampa asa marci banu, daca nu iei ce gasesti . Nu-ti face nervisori degeaba ca habar nu ai ce te asteapta cand ai sa te muti cu totul Report
July 19, 201016 yr comment_48620 Geany , ce bine ca o sa am fata , nu? inca mai am vreme sa visez la copil cuminte , asa-i ? Vise iubita,mai vb. cand o sa-ti scrie cu cel mai bun ruj al tau pe pereti,si o sa-ti faca zob machiajele pe covoare,plus pantofi cu tocuri rupte,al meu e baiat si le-a combinat deja pe toate astea,,, Subscriu la cea a scris Geany... eu am doua fete si sunt satula pana peste cap de traznaile care le fac...Apropos de ruj, Mara mi-a luat unul mie si unul lu' mama, erau noi amandoua si a scris toata baia, chiuveta... ma rog, ati inteles voi. Intamplarea a facut ca eu sa nu mai intru in baie pana cand a venit soata de la munca. Intra el in baie si ma intreaba ce Doamne iarta-ma e in chiuveta. Eu ce sa zic, nimic, ce sa fie... de unde sa stiu eu ce facuse fii-mea...Ma uitam la chiuveta si nu realizam ce o fi.M-a lovit asa un fulger o data si m-am uitat la oglinda... amandoua rujurile erau consumate, rupte...Am frecat cateva ore la baia aia ca sa iasa urmele de ruj...Si chestia asta a facut-o acum la 5 ani... Sorina Report
July 19, 201016 yr comment_48624 Geany , ce bine ca o sa am fata , nu? inca mai am vreme sa visez la copil cuminte , asa-i ? Vise iubita,mai vb. cand o sa-ti scrie cu cel mai bun ruj al tau pe pereti,si o sa-ti faca zob machiajele pe covoare,plus pantofi cu tocuri rupte,al meu e baiat si le-a combinat deja pe toate astea,,, Subscriu la cea a scris Geany... eu am doua fete si sunt satula pana peste cap de traznaile care le fac...Apropos de ruj, Mara mi-a luat unul mie si unul lu' mama, erau noi amandoua si a scris toata baia, chiuveta... ma rog, ati inteles voi. Intamplarea a facut ca eu sa nu mai intru in baie pana cand a venit soata de la munca. Intra el in baie si ma intreaba ce Doamne iarta-ma e in chiuveta. Eu ce sa zic, nimic, ce sa fie... de unde sa stiu eu ce facuse fii-mea...Ma uitam la chiuveta si nu realizam ce o fi.M-a lovit asa un fulger o data si m-am uitat la oglinda... amandoua rujurile erau consumate, rupte...Am frecat cateva ore la baia aia ca sa iasa urmele de ruj...Si chestia asta a facut-o acum la 5 ani... SorinaHI HI HI ...HI... :) Daca tu ai frecat atata la chiuveta ta gandeste-te la peretii mei''ce facushi doamne cu ei?!!'''Deci cunosc f. bine... Report
July 19, 201016 yr comment_48626 Anamaria,fetele sînt foarte creative,cînd e vorba de pictat,scris,desenat colorat cu orice(ruj,acuarele,carioci,pix..etc..etc)...scriu pe pereti,pe canapele,mobila,sau cu pixul pe tocurile usilor albe!!!!...stropesc cu cerneala perdelele...si,si,si...Deci începe a aduna tipsuri si tricsuri cu ce se scot petele de culori,pix and Co,din pereti,piele,materiale..etc Aaa,si sa nu mai spun cu cîta placere folosesc foarfeca! Report
July 19, 201016 yr comment_48638 Asta era a mea: I cannah' f********** believe it ei, consoleaza-te cu gindul ca tot itz doreai copii. cu aia mici, lampa de genu' ala nu rezista decit in primu' an de viata. al copilului. adica al doilea an de viata al copilului e ultimul an de viata al lampii. si uite asa, in europa se stimuleaza natalitatea Plozi imi doresc in continuare. Stai tu linjtit, 'abar n-ai ce acrobatii pot sa fac, salvez si lapma si copchilu, vin de la scoala nevestii Samantha Acu' sa gasesc io lampi faine la preturi normale. Edit, ca uitam esentialu': si barbat fain, gratis! io stau linistit, ca stiu ce acrobatii o sa faci dijiaba. stii, ieri tocma' am iesit din bucatarie cu o farfurie-n mina, la timp sa-mi vad progenitura urcata pe "copacu" pisicurilor (frun metru juma' deasupra podelei) cum se prabusea pe o traiectorie circulara, cu tot cu "copac". mai vorbim despre acte de vitejie materna dupa. ca inainte am mai vazt io zmei (inclusiv pe subsemnatu). in legatura cu barbatu' gratis, da-mi voie sa-z zic un banc. cica unu' vine sa-si ia nevasta de la cuafor. da' mai are de pierdut o juma' de ora. neavind ce face, se plimba pe strada si da de-o curva. ei, juma' de ora poa' sa treaca usor. mai gagica, cit ceri? pai 150 de franci. e mult ... hai 100, zice gagica, ca vaz ca esti grabit. mai, n-am decit 50 zice tipu'. fii serios, ce dracu' gasesti tu de 50? asta da din umeri, se duce ia nevasta de la cuafor si intimplator cuplul fericit trece pe linga curva. asta urla in directia lu' musiu: ei, ce tz-am zis, vezi ce-ai gasit de 50 de franci? morala povestii e ca barbatu' fain (ca si fomeea faina) costa. si nu ma refer neaparat la bani Ei vezi, eu strict la bani m-am referit, cand am spus gratis. In rest, eu is dispusa sa "platesc" tot ce e nevoie, atata timp cat el e cum imi place mie Cat despre actele de vitejie materna, inca ma antrenez cu Tom si Jerry Ah si cu manevre militaresti da. Ca io cand oi zbiera odat' apai sî opreshti copchilu si din mama traiectoriei. In rest, sunt numai lapte si miere La cat mai multe peripetii cu Andrei! Report
July 19, 201016 yr comment_48640 Lori , nu te-nerva Pretzurile astea-s in magazine? daca da , cauta pe net , gasesti cam la 50%. Pii pe net soro, pe neeeeet!! Lapo, nu te supara mama.Fa comanda in SUA si iti iei ce vrea muschiu tau Vrei lampa asa marci banu, daca nu iei ce gasesti . Nu-ti face nervisori degeaba ca habar nu ai ce te asteapta cand ai sa te muti cu totul As face eu puiule, ca si cu Zoll tot mai ieftin ma ajunge dar nu avem aceeasi tensiune si acelasi prize. Sunt doua sisteme diferite. Tu de ce crezi ca am dat toate electricele de suflet? Doar DVD-playerul l-am adus in speranta oarba ca o sa imi functioneze cu un transormator, ca am multe DVD-uri americane. Mhhm, a functionat, pentru o secunda. Dupa care a facut paf passs fasss si dus a fost. Geany si Sorina mor de ei mai, mor de ei! Lasati dom'ne copiii sa isi desfasure creativitatea. Nu mai inhibati copiii ca va bat! Report
July 19, 201016 yr comment_48667 Aaa,si sa nu mai spun cu cîta placere folosesc foarfeca! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif asa e! mie mi-au taiat o bucata de draperie sa-i faca bentita si sal papusii...se asorta cu pantalonii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Acum nu mai taie ce nu le apartine, dar hartii....ooooo! cu sacii! decupeaza din reviste de zici ca viata lor depinde de asta. Le-am zis ca din cauza lor o sa piara padurile Si Andreea si-a tuns bretonul. L-a tuns astfel incat lipsea cu desavarsire https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif apoi si-a spalat prietena pe cap cu detergent de vase Antonia a scris peste tot pana pe la 2 ani. Cu orice: carioca creion pix marker. Cand nu scria pe pereti scria pe ea sau pe orice bebelus neajutorat si incapabil de protest care statea suficient de linistit sa-i coloreze picioareleCand mergeam in vizita stateam cu ochii pe ea ca pe butelie, dar mai scapa cate-o liniuta te miri pe unde Report
July 19, 201016 yr comment_48668 Geany, ce demolator ai la casa! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif sa va traiasca! Report
July 19, 201016 yr comment_48671 Geany, ce demolator ai la casa! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif sa va traiasca! Eu deja m-am impacat cu ideea...da' maine ajunge tacsu' acasa'...aia e problema.. Report