November 25, 201015 yr comment_66476 Iegzact asta am vrut sa-ntreb si io , acu' pe bune , de ce nu? Report
November 26, 201015 yr comment_66671 Da poti face tu corectura si data viitoare cand spui povestea cu ce te-ai enervat nu uita sa mentionezi ca erai intr-o zi cand neuronii tai aveau preocupari interne. Logic era sa-ti cer scuze si sa rogi sasa iti incerce schimbe sau sa corecteze. Chiar daca esti client nu inseamna ca ai mereu dreptate, iar cu zisul "de dulce" la varsta ta .... si mai ales cand greseala pleaca de la tine... Report
November 26, 201015 yr comment_66696 De ce nu il faci tu 9 din 3 ? Iegzact asta am vrut sa-ntreb si io , acu' pe bune , de ce nu? Asta am si facut numai imi e teama ca se observa Imi e cam teama sa circul cu el acum, dar voi vedea eu. Da poti face tu corectura si data viitoare cand spui povestea cu ce te-ai enervat nu uita sa mentionezi ca erai intr-o zi cand neuronii tai aveau preocupari interne. Logic era sa-ti cer scuze si sa rogi sasa iti incerce schimbe sau sa corecteze. Chiar daca esti client nu inseamna ca ai mereu dreptate, iar cu zisul "de dulce" la varsta ta .... si mai ales cand greseala pleaca de la tine... Ai mare dreptate, Nane Din pacate am raspuns cu 3 pentru ca anul trecut am avut abonament pe 3, deci mi-a intrat oarecum in reflex. Si mi-am cerut scuze frumos, am rugat-o sa modifice si a inceput sa tipe la mine ca nu se poate. Mi-au dat lacrimile si am plecat. Stiu, sunt cam emotiva de fel Crede-ma ca nu as tipa sau injura sau vorbi urat cu o persoana niciodata...cand tipa cineva la mine, ma emotionez, plec capul si merg mai departe. Stiu, nu se cade la varsta mea sa fiu nervoasa, dar am si eu niste nervisori din cand in cand Ei, au trecut repede Report
December 11, 201015 yr comment_66852 Deci ma-niervez ca viata mea se constituie din munca 100%, ca am devenit un workoholic si ca nu am timp nici macar sa fac trii fursecuri. Ma-niervez ca peste tot este Christmas timeeeee...si cand ma duc si eu ca tot omu normal la copmradores si aud o melodie de Craciun...ma buseste plansu incontrolabil...si toti se holbeaza ca la urs Report
December 11, 201015 yr comment_66857 Of, of, of Lore. Mai lasa munca, acu vine vacanta.Arunca cartile si deschide frigiderul si inima. E greu de sarbatori departe de toti di de toate.Noi suntem aici, in bucataria forumului si facem fursecuri impreuna.Vrei? Report
December 11, 201015 yr comment_66867 Deci ma-niervez ca viata mea se constituie din munca 100%, ca am devenit un workoholic si ca nu am timp nici macar sa fac trii fursecuri. Ma-niervez ca peste tot este Christmas timeeeee...si cand ma duc si eu ca tot omu normal la copmradores si aud o melodie de Craciun...ma buseste plansu incontrolabil...si toti se holbeaza ca la urs Laponico draga pup mare,si la mine fu' ''depresiune'' mare ,si valea plangerii tot ce vreti voiii,dar acum gata suntem aici toate impreuna ,acu' m-am adunat si eu de pe drumuri,da nu stau ca va pregatesc o surpriza,sa nu care cumva sa va culcati devreme in seara asta ca e parti in pijama...Gata fug in bucatarie..pupul de rigoare... Ps. maii nici inspiratie in bucatarie n-am mai avut zau asa am fost bolnava... Report
December 11, 201015 yr comment_66896 Of, of, of Lore. Mai lasa munca, acu vine vacanta.Arunca cartile si deschide frigiderul si inima. E greu de sarbatori departe de toti di de toate.Noi suntem aici, in bucataria forumului si facem fursecuri impreuna.Vrei?Eu as lasa-o, da' nu ma lasa ea pe mine! Constiinta nu si nu! Inima mi-a fost mereu deschisa, cu toate riscurile implicite (ca stim ca imbecili de iti intra asa cu bocancii in ea se gasesc pishti tat)! Vreau orice! Spal si vasele, numai sa nu ma lasati singura Laponico draga pup mare,si la mine fu' ''depresiune'' mare ,si valea plangerii tot ce vreti voiii,dar acum gata suntem aici toate impreuna ,acu' m-am adunat si eu de pe drumuri,da nu stau ca va pregatesc o surpriza,sa nu care cumva sa va culcati devreme in seara asta ca e parti in pijama...Gata fug in bucatarie..pupul de rigoare... Ps. maii nici inspiratie in bucatarie n-am mai avut zau asa am fost bolnava... Bine ca te-a parasit numai in bucatarie Eu is aici, nu ma culc devreme azi! Pugiamale am de mai multe feluri, de care tre sa purtam in seara asta? Report
December 11, 201015 yr comment_66904 Cu dungi,cu inimioare cu picatele,sau baby dol(delea shexzi )si sa vina cineva si cu linku' cu strictisu'(tannaannaa nnaa tannaa nna na'...ala stiti voi...) Ps. unei fox?!!!Foxullee!!!... Report
December 11, 201015 yr comment_66912 Maii vi s-au lungit urechile?!!!Iaca vin,m-am gandit eu sa va fac un tort de mere ca la mama acasa,cu mere intregi scobite si umplute cu dulceata,presarate cu zahar scortisoara si fulgi de unt,blat de bandishpan'' si freasca'',ca pe vremuri ca la mama acasa,fara trandafiri si alte alea... Report
December 11, 201015 yr comment_66916 Deci ma-niervez ca viata mea se constituie din munca 100%, ca am devenit un workoholic si ca nu am timp nici macar sa fac trii fursecuri. Ma-niervez ca peste tot este Christmas timeeeee...si cand ma duc si eu ca tot omu normal la copmradores si aud o melodie de Craciun...ma buseste plansu incontrolabil...si toti se holbeaza ca la urs Lorico, numai munca pe capu' tau! Imi vine sa te trag la mine-n bucatarie, tu sa te cuibaresti pe-un scaun langa Ciupu si-n casa sa fie cald si sa miroasa-a bun, sa fii departe de griji si de scolile tale si sa nu mai plangi singura. Si la mine-i Christmas timeee peste tot, da' parca suna altfel, ca-i acasa. Geany, l-am prins din zbor! Report
December 11, 201015 yr comment_66927 Deci ma-niervez ca viata mea se constituie din munca 100%, ca am devenit un workoholic si ca nu am timp nici macar sa fac trii fursecuri. Ma-niervez ca peste tot este Christmas timeeeee...si cand ma duc si eu ca tot omu normal la copmradores si aud o melodie de Craciun...ma buseste plansu incontrolabil...si toti se holbeaza ca la urs Lorico, numai munca pe capu' tau! Imi vine sa te trag la mine-n bucatarie, tu sa te cuibaresti pe-un scaun langa Ciupu si-n casa sa fie cald si sa miroasa-a bun, sa fii departe de griji si de scolile tale si sa nu mai plangi singura. Si la mine-i Christmas timeee peste tot, da' parca suna altfel, ca-i acasa. Geany, l-am prins din zbor! :read2: Fa-mi macar niste poze, macar virtual sa fiu acolo. Pup eu la Motzata! Report
December 11, 201015 yr comment_66933 iote, cu astea te-as fi asteptat, ca maine-i ziua omului si-s pregatita! sau asa? si se mai gasea cate ceva. Report
December 11, 201015 yr comment_66958 Holly Bemolly!!! Stau aciia de cinci minute si imi curg balele in supa ahem...de la plic: Pssshhh nu mai zici la nimeni! La al doilea in special! Ma duc sa fac o matanie! Report
December 11, 201015 yr comment_66966 Moato sa-ti traiasca sotul,multa sanatate. Eu am facut ordine,spalat vase,culcat bubuletul,voii ce stati frate asa cuminti si serioase?!!studiati?!!unde-i strictisu'?!!... Report
December 12, 201015 yr comment_67018 Ieri seara am iesit cu sotul in oras , oprim la stop sa treaca pietonii.... erau parinti cu copii,veneau de la serbare. Veseli, costumati, cu cadouri si baloane.... erau muuuulti , si au defilat toti in gramada ordonata prin fata mea, fetite, rochite, rasete, mamici , tatici , e.... bientôt Noel! Mi-au ars lacrimile obrajii , nici n-am stiut ca am plans pana nu mi-am vazut obrajii.Lapo te imbratisez cu drag! Edit ca am uitat sa scriu de ce ma enervez: mi-a puscat o tzeava sub cabina de dush, disperare mare , n-am apa de vineri , maine raman acasa ca vine plombierul , deci inainte de Craciun io sparg faiantza scot cabina de dush , se va suda porcaria de tzeava , si pun faiantza la loc As fugi in fundul pamantului si m-as intoarce cand ar fi gata curatenia. Report
December 12, 201015 yr comment_67057 Nane, capul sus, fii barbata! Zi mersi ca e doar faianta de la cabina de dus Uite-asa ne invatam sa gandim pozitiv! Si eu te Report
December 12, 201015 yr comment_67119 Edit ca am uitat sa scriu de ce ma enervez: mi-a puscat o tzeava sub cabina de dush, disperare mare , n-am apa de vineri , maine raman acasa ca vine plombierul , deci inainte de Craciun io sparg faiantza scot cabina de dush , se va suda porcaria de tzeava , si pun faiantza la loc As fugi in fundul pamantului si m-as intoarce cand ar fi gata curatenia. Nane, te compatimesc sincer. Nu stiu in care parte a baii e cabina ta de dus si alte detalii, dar iti spun ce a facut mesterul la noi. Pentru ca tevile se puteau accesa si de pe hol, nu doar din baie, mesterul a "decupat" peretele pe hol, a sudat ce a avut de sudat, pe urma am reparat peretele, deci faianta a scapat nevatamata. Report
December 12, 201015 yr comment_67125 Tu zici o chestie interesanta , daca as decupa in spatele bibliotecii ... hmmm! e grav! imi place ideea§ vedem maine ce zice diplomatul. Multumesc! Laponico da,sunt cu capul sus si tzatzisoarele-nainte,n-am alta optiune, si imi mai zic : rau cu rau dar putea fi si mai rau . Asa ca ma calmez repede. Moatzo praji 2 cum e? cu ce e, ca asaam salivat ca un copil Report
December 12, 201015 yr comment_67126 Exact la asta ma gîndeam eu!Ar fi bine daca ai avea posibilitatea sa intrii prin alta parte de perete/alta încapere la teava din baie.E mai usor de spart si refacut un perete normal decît unu cu tot cu faianta...adica ar fi mai putin de lucru.Dar banuiesc ca s-a spart într-un loc unde nu ai aceasta posibilitate.Nasol,dar asta este!Las' ca trece pîna la Craciunul viitor.Stiu ca e aiurea,hai sa te pup,si nu mai fi suparata Edit: Na ca între timp ai aparut si tu!Deci exista posibilitatea!Sper sa reuseasca,ca asa vei termina mai repede Report
December 12, 201015 yr comment_67169 Moatzo praji 2 cum e? cu ce e, ca asaam salivat ca un copil Foile le-am sarit si-am pus biscuiti, iar crema e cea de la alba ca zapada, deci are lamaie si vanilie + bucatele de coaja de portocala confiata. F buna! Nane, te sustin in incercarea prin care treci! si mie-mi ingheata sangele-n vene cand ma gandesc ca am toate tevile pe sub gresie si faianta. Report
December 12, 201015 yr comment_67171 Multumesc pt sustinere !Moatzo sa stii ca-ti fur ideea, ca tot ce am furat de la tine a fost manos, tre sa fac o praji pt un baietel care m-a invitat la serbarea de Craciun. No, am fost gata, si i-am promis ceva bun , cred ca o sa placa(virgula ) copiilor. Insiropez un pic biscuitii? Report
December 12, 201015 yr comment_67177 Multumesc pt sustinere !Moatzo sa stii ca-ti fur ideea, ca tot ce am furat de la tine a fost manos, tre sa fac o praji pt un baietel care m-a invitat la serbarea de Craciun. No, am fost gata, si i-am promis ceva bun , cred ca o sa placa(virgula ) copiilor. Insiropez un pic biscuitii? n-a fost nevoie, eu am folosit petit beurre, de-aia f fragezi si afanatzi. de pe-o zi pe alta se inmoaie f bine. am mai facut inca o tava, mai mare, cu o crema ciocolatoasa. aia e de dus maine la munca. ptr copii e mai potrivita o crema de vanilie, de lamaie. Report
December 14, 201015 yr comment_67577 Moatza sarut mana pt sfaturi! cu demolatul stau asa: spargem in salon, am tras ieri jumatate de casa la o parte , am degajat terenul si astept maine sau joi instalatorul , azi e zi de respiro , are si el nevoie sa-si faca curaj probabil .Ce circuri am avut cu asigurarile nu va mai povestesc , pana la urma eu platesc doar nervos , dar nu eram departe de a plati 1000 de euro din buzunar, cred ca e printre putinele dati cand am batut cu pumnul in masa. Partea buna a povestii: mi-am cumparat un dulap cu trei usi superb, sotul a zis ca sunt peste tot cutii de pantofi si il lasa nervii. Am fost fata cuminte si m-am supus Partea super proasta: apa tot n-am. Report