Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ma enervez!

Featured Replies

Ma bag si eu la gramada de pupaceala! :floare: Poate o sa-mi trebuiasca candva.Stefana :-* !

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif ma bucur tare, nu mai stiu cine mi-a recomandat si mie site-ul asta acum citiva ani, tare mult mi-a folosit. Bine-ar fi sa nu fie nevoie sa-l folosim, dar na...just in case

mai, aici e de enervari, si io vad ca va pupati in grup. iaca si de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Eu ma enervez ca am comandat saptamana trecuta ceva scump si pretios din UK ca sa fac cadou cuiva extrem de importrant si drag a carui zi de nastere este foarte curand. Desi produsul e deja comandat de saptaman trecuta si ar fi trebuit sa ajunge luni acum...si e si platit...a ajuns o laie :rolleyes: iar eu intru in criza de timp :bounce:

Aveti idee fetele din UK ce as putea face?

Stie cineva pe unde am pus spalatoartea de vase ? =)) :lol: =))

Ca minteni se trezeste Inefabila...

=))

Tot printre vase trebuie sa fie,pana-l gasesti ia repede deaici pana nu se trezeste ''inefabila''...Haooleeoo!!...

post-405-12962887056071_thumb.jpg

Stie cineva pe unde am pus spalatoartea de vase ? =)) =)) :lol:

Ca minteni se trezeste Inefabila...

=))

Tot printre vase trebuie sa fie,pana-l gasesti ia repede deaici pana nu se trezeste ''inefabila''...Haooleeoo!!...

Vous avez prezon :)

Shefa a gasit-o. Eu eram deja plecat de-acasa(sa duc mancare parintilor). Am pus peste ea un castron spalat asezat cu fundul - scuzati vorba proasta - in sus.

Alta acum: =))

"Miţa: E un ger afară, maşer, ca nu-ţi poţi face o idee... Dacă o ţine aşa toată noaptea, se duce dracului rapiţa!" - Five o'clock - I.L. Caragiale

20 de grade sub zero azi dimineata. :o

Frate, ne lasi ?

- Rapiţa , you know ...

Apropo de spalatorul matale de nu-l gaseai...

Cica pune sotia oala cu ciorba la muiat,inauntru e spalatorul...Sotul vine abtiguit acasa,si-i zice a doua zi:'' Nevasta fu' tare buna ciorba ieri ,ca la mama,carnea fu ' cam tare,ca la mama''... :lol:

...pentru ca sunt fraiera si ascult parerile celor de langa mine,si mai rau ca nu fac ceea ce imi dicteaza mie inima ca e bine(fac ce vor altii) :occasion14:

Eu ma enervez ca am comandat saptamana trecuta ceva scump si pretios din UK ca sa fac cadou cuiva extrem de importrant si drag a carui zi de nastere este foarte curand......

Ti-am spus ca nu trebuie sa te deranjezi pentru mine. :lol:

...pentru ca sunt fraiera si ascult parerile celor de langa mine,si mai rau ca nu fac ceea ce imi dicteaza mie inima ca e bine(fac ce vor altii) =))

Draga de tine,lasa ca sunt sigura suntem mai multi ca tine,nu esti ''singur pe lume''... =)) :lol: =))

Eu ma enervez ca am comandat saptamana trecuta ceva scump si pretios din UK ca sa fac cadou cuiva extrem de importrant si drag a carui zi de nastere este foarte curand......

Ti-am spus ca nu trebuie sa te deranjezi pentru mine. :rolleyes:

Rares, ce ma niervezi ca o dai cotita ! :violent1: Mai lasa, dom'le, modestia si spune-i ca nu te deranjeaza sa-ti cumpere si un bilet spre UK sa-ti ridici singur cadoul ! :violent1:

Ca am ajuns sa am mai mult par pe spate decat pe cap ...

Ehhh, irreparabile fugit tempus.

Si parul asta dom'le, e enervant, cade de pe unde ai vrea sa ramîna si începe sa creasca pe unde nici nu ti-ar fi tunat prin cap :P

Mai e si vorba aia: părul deştept părăseşte capul...., dar nu e cazul "lu" matale, Maestre. :P

[center]Shefule, il lasi sa creasca mai lung si apoi il piepteni cu prosopul in raspar, ca Basescu :P

(sau incerci jocul de lumini si umbre ca Louis =)) )

http://www.youtube.com/watch?v=7GkZFBmBYSM[/center]

Ehhh, irreparabile fugit tempus.

Si parul asta dom'le, e enervant, cade de pe unde ai vrea sa ramîna si începe sa creasca pe unde nici nu ti-ar fi tunat prin cap :P

[center](pe sub nas ? =)) )

http://www.youtube.com/watch?v=yLrtkFJ-6-w[/center]

Mai e si vorba aia: părul deştept părăseşte capul...., dar nu e cazul "lu" matale, Maestre. :P

- Domnule doctor, a inceput sa-mi cada parul.

- Si ce doriti?

- Sa-mi recomandati ceva, ca sa pot sa mi-l pastrez.

- ... o cutiuta ?

Mai e si vorba aia: părul deştept părăseşte capul...., dar nu e cazul "lu" matale, Maestre. :D

Era invers dom'neeeee...paru' prost parasteste capul destept!

Asadar sunt absolvita Dragose? Puh, rasuflu usurata :D :D

Mai e si vorba aia: părul deştept părăseşte capul...., dar nu e cazul "lu" matale, Maestre. :D

Era invers dom'neeeee...paru' prost parasteste capul destept!

Ups, cred ca de la tine pana la mine mesajul a ajuns distorsionat.

Sunt nervoasa foc! Dupa ce am zapacit fetele tortaresele cu o gramada de intrebari pentru ca trebuia sa fac un tort pentru un retez de mot, dupa ce am muncit o gramada sa fac decoratiile doamna respectiva nu mi-a mai raspuns la telefon sa-mi confirme tortul. Nu e chiar asa de simplu precum pare. Hai sa va povestesc ce si cum. M-a sunat acum 2 saptamani, ca vazuse un tort de-al meu si ca vrea si ea unul dar cu mici modificari. am zis ok, sa-mi trimita pozele. Mi-a trimis pozele. Nu va zic ca mi-a trimis si poze cu albinutele cum vroia sa arate pe tort (vroia un tort Winnie). M-am apuca si am facut la decoratii. Apoi am mai vorbit cu ea si mi-a zis ca vrea tort invelit in pdz si cu compozitie de negresa si crema de fructe. M-a sunat saptamana asta de luni ca vine sa stabilim ultimele detalii. Nu a venit decat ieri. A stat 2 ore la noi ca nu se putea hotari. Prima data a zis ca s-a razgandit si vrea tort invelit in frisca. I-am explicat ca nu arata atat de bine. S-a uitat pe net si a vazut si ea ca intr-adevar ca si aspect nu se compara cu pdz. Apoi la forma. Mi-a luat toate tavile la incercat (rotunde, dreptunghiulare, marimi mici, mari) sa vada domn'le cum vine unul peste altul. Nu va zic ca a vrut peste un tort cu diametrul de 32 sa puna unul cu diametru de 10. Am lasat-o in pace, am zis ca ea hotareste ce vrea. apoi a inceput cu blatul. Ca ea blat ffff subtire ca daca e mai gros se ineaca (serios). I-am spus ca voi taia blatul cat mai subire posibil. apoi ca ea ar vrea sa guste blatul sa vada cum e. Aveam un blat facut pentru noi, i-am dat sa guste si chiar i-a placut. Apoi a zis ca ea s-a gandit ca nu arata bine blatul negru cu crema de iaurt. Bun, i-am zis ca facem de vanilie. Aaa, nu ca iei ii e greata de vanilie. Atunci un blat de pandispan clasic. Ok. Asta am stabilit. La creme, ca ea nu stie cum e crema cu iaurt, ca vrea ceva usor. Parerea meu e ca aceasta crema e mult mai usoara decat diplomatul. Am vazut ca nu o dau la capat cu ea si am zis bun, facem diplomat. Ca si cand nu ar fi fost de ajuns s-a uitat pe net cum vrea sa scrie pe tort. Ce sa mai zic? mi-a cerut si un liniar ca sa imi spuna literele cat de mai sa fie, cu ce fonturi sa scriu pe tort etc. Apoi s-a gandit ea ca nu-i ajunge cantitatea de tort care o dorea (asa cu forma aia mica deasupra). Am luata iarasi tavile la rand punele, vezi asa, asa. A hotarat ca peste tortul de 32 sa vina unul de 22. Bun. Apoi imi spune ca nu e bine, ca cei care vor avea felia de tort din cel mai mic, vor manca mai putin tort, si nu se poate ca unii sa aiba felia mai mica, iar altii mai mare.

Oricum discutia a fost cu mai multe prostii de-ale ei, dar imi ajunge cat am scris ca ma enervez din nou.

Ca si concluzie, nu aplecat decat atunci cand David rupt de oboseala a inceput sa planga rau de tot si mi-a zis ca sa o sun cand se trezeste copilul ca mai vine o data sa stabilim ce si cum facem, pana atunci zicea ca merge sa se mai documenteze. Eu am sunat-o ieri de 2 ori, dar ea nu a mai raspuns. Acu ziceti si voi! Sa nu ma enervez? Mai rau e ca abia am asteptat sa plece si nici nu i-am cerut deloc bani in avans, dar mie mi-i s-a parut o doamna serioasa, chiar daca era sarita de pe fix. Macar bine ca nu i-am facut si tortul si nu mai venea dupa el.

Chiar nu stiu ce sa zic! Fetele mi-au vazut decoratiile pe la torturi si eu zic ca sunt ok, adica bun nu sunt perfecte, dar sunt facute cu mana, nu? Sa fi gresit eu ca i le-am aratat si nu i-au placut? Nu stiu.

Punticule, cu riscul sa te enervez si mai tare, iti zic ca e vina ta ca i-ai permis sa te intoarca pe toate partile. Nu are nici o scuza ca e sarita de pe fix, asta e nesimtire si lipsa de respect.....si culmea culmilor, tot tu trebuia sa o suni in cele din urma??!!

Din intimplarea asta trebuie sa inveti sa te respecti tu pe tine insati in primul rind, ca sa te respecte si clientii. Cum sa isi permita cineva sa imi intre in bucatarie sa imi aseze tavile ca sa vada cum ar arata tortul? Mi se face rau numai cit ma gindesc cum as fi explodat eu sa mi se fi intimplat asa ceva.

Nu e o problema cu decoratiile tale, ele sunt foarte frumoase, e o problema cu impertinenta ei si cu faptul ca tu nu ai stiut sa impui o limita si te-ai lasat calcata in picioare.

mda, mai sant si oameni din astia...data viitoare ia bani inainte, stiu suna aiurea dar asta e...si o cofetarie ar face la fel, timpul si materialele tale costa bani in definitiv.....eu n-as avea tupeu de-asta, sa nu-i zic nesimtire