March 22, 201115 yr comment_82946 Eu cred ca cedez nervos!Help!!!!Dupa mai bine de o luna fara internet, in sfarsit s-a rezolvat problema.Insa pe forum dupa fiecare postare, ma da afara, apar ca nelogata, deci trebuie sa ma loghez de o suta de ori.Ce sa fac? Multumesc mult!i-ai zis browserului sa-ti memorizeze parola si sa te tina logata?acu e gata,s-a rezolvat cu internetul? I-am zis ca de obicei, dar nu stiu de ce nu-i place de mine !Sper ca s-a rezolvat ! Report
March 22, 201115 yr comment_82950 Tre sa-i placa, nu se poate! Sa speram ca s-a rezolvat Of, ma da afara in continuu.De altfel, nici posta electronica nu mi-o pot verifica pe yahoo, imi da mesajul asta "The browser you're using refuses to sign in. (cookies rejected)"Ce-ar trebui sa fac? sa-mi instalez alt browser? Report
March 22, 201115 yr comment_82951 Am mai descoperit ceva... pe topicurile care contin mai mult de o pagina, pot sa vad doar prima pagina, restul nu. Report
March 22, 201115 yr comment_82954 Eu folosesc google chrome si imi place foarte mult, n-am nici un fel de probleme, ma tine logata mereu, vad totul perfect. Report
March 22, 201115 yr comment_82991 Am mai descoperit ceva... pe topicurile care contin mai mult de o pagina, pot sa vad doar prima pagina, restul nu. Any, verifica setarile pentru cookies. Trebuie ca browserul tau sa le accepte, de aia ai probleme. Report
March 22, 201115 yr comment_82994 Intre timp a venit jumatatea mea acasa, a instalat google chrome, a schimbat setarile, a instalat si wireless-ul, asa ca acum fiecare are jucaria lui (el cu wireless, eu cu laptopul cu cablu dupa mine).Oricum multumesc mult de tot pentru raspunsuri ! Report
March 28, 201115 yr comment_83735 Help ! Fuck-you-shima la noi acasa !!! A batrana renoveaza baia si bucataria La noi in baie si bucatarie e un nor radioactiv si mormane de mozol Fiare contorsionate.Scurgeri si emisii.Reactorul numarul patru (wc) sta sa explodeze si instalatia de cracire e dezafectata. Trebuiesc chemate elicopterele sa arunce apa de mare.Ma duc la tribunal sa o dau in judecata pe "Conexiunea" si cu ocazia asta fac si precum-precum.La divortul columbenilor si al zavoranilor se adauga si al paparotzilor.Un avion militar o va transporta pe Buni la ea acasa, asta daca echipele de salvare cu caini dresati o vor localiza pe sub nylone si cartoane ondulate.Solicit ajutorul international si formarea unei coalitii militare care sa opreasca paparo-cidul. Report
March 28, 201115 yr comment_83736 Help ! Fuck-you-shima la noi acasa !!! A batrana renoveaza baia si bucataria La noi in baie si bucatarie e un nor radioactiv si mormane de mozol Fiare contorsionate.Scurgeri si emisii.Reactorul numarul patru (wc) sta sa explodeze si instalatia de cracire e dezafectata. Trebuiesc chemate elicopterele sa arunce apa de mare.Ma duc la tribunal sa o dau in judecata pe "Conexiunea" si cu ocazia asta fac si precum-precum.La divortul columbenilor si al zavoranilor se adauga si al paparotzilor.Un avion militar o va transporta pe Buni la ea acasa, asta daca echipele de salvare cu caini dresati o vor localiza pe sub nylone si cartoane ondulate.Solicit ajutorul international si formarea unei coalitii militare care sa opreasca paparo-cidul. Vin si ma dau de gol singura,sunt o nerusinata!!!Imi pare rau ca am izbucnit in ras citindu-ti postul ,dar nu ma putui abtine Report
March 28, 201115 yr comment_83739 Help ! Fuck-you-shima la noi acasa !!! A batrana renoveaza baia si bucataria La noi in baie si bucatarie e un nor radioactiv si mormane de mozol Fiare contorsionate.Scurgeri si emisii.Reactorul numarul patru (wc) sta sa explodeze si instalatia de cracire e dezafectata. Trebuiesc chemate elicopterele sa arunce apa de mare.Ma duc la tribunal sa o dau in judecata pe "Conexiunea" si cu ocazia asta fac si precum-precum.La divortul columbenilor si al zavoranilor se adauga si al paparotzilor.Un avion militar o va transporta pe Buni la ea acasa, asta daca echipele de salvare cu caini dresati o vor localiza pe sub nylone si cartoane ondulate.Solicit ajutorul international si formarea unei coalitii militare care sa opreasca paparo-cidul. Vin si ma dau de gol singura,sunt o nerusinata!!!Imi pare rau ca am izbucnit in ras citindu-ti postul ,dar nu ma putui abtine vorba unui clasic in viata! Report
March 28, 201115 yr comment_83743 vorba unui clasic in viata! Exact!!!Clasic,care din pacate nu ne mai onoreaza cu prezenta decat fooooarte rar ;ia,ca ma enervez si eu acuma! Report
March 28, 201115 yr comment_83744 vorba unui clasic in viata! Exact!!!Clasic,care din pacate nu ne mai onoreaza cu prezenta decat fooooarte rar ;ia,ca ma enervez si eu acuma! Nu te enerva, da-i un PM, sigur ca vrea sa stie despre voi! E foarte ocupat Report
April 6, 201115 yr comment_84777 Ma enerveaza oglinziile din cabinele de proba!Ma fac asa de graaaasa! Report
April 6, 201115 yr comment_84779 Ma enerveaza oglinziile din cabinele de proba!Ma fac asa de graaaasa! Si luminile puternice care arata toate ridurile si porii deschisi!!! Report
April 6, 201115 yr comment_84791 Ma enerveaza oglinziile din cabinele de proba!Ma fac asa de graaaasa! Cumpara de la piata, nu toate au oglinda Si daca tu esti grasa....iar vin sa te bat Report
April 6, 201115 yr comment_84794 Si luminile puternice care arata toate ridurile si porii deschisi!!! Am vrut sa zic si de pori si pistrui, dar am zis sa nu va sperii. Si daca tu esti grasa....iar vin sa te bat Ajutooor, Adriana vrea sa ma bata! Report
April 6, 201115 yr comment_84810 Ajutooor, Adriana vrea sa ma bata! Pai tu ai uitat ca Adi are facalet ? Report
April 6, 201115 yr comment_84815 Ajutooor, Adriana vrea sa ma bata! Pai tu ai uitat ca Adi are facalet ? Nu-l mai are.Am auzit ca l-a aruncat.Se zvoneste ca si-a cumparat bici! Report
April 6, 201115 yr comment_84830 Ajutooor, Adriana vrea sa ma bata! Pai tu ai uitat ca Adi are facalet ? Nu-l mai are.Am auzit ca l-a aruncat.Se zvoneste ca si-a cumparat bici! :-* http://sportstwo.com/images/smilies/characters/smiley-domina.gif Adriana,pai tre sa fac caricatura noua!!! Report
April 6, 201115 yr comment_84831 Las-o pe aia ca mi-e draga.Avem si bici daca vreti neaparat dar nu mai are virf si nu prea mai biciueste. Si nu se mai gaseste nicaieri de cumparat, vorbesc de biciul pe care il folosea bunicul lui Stefano pentru cai Report
April 7, 201115 yr comment_84864 Si nu se mai gaseste nicaieri de cumparat, vorbesc de biciul pe care il folosea bunicul lui Stefano pentru cai Acum se gaseste Wii-Bici! Report
April 7, 201115 yr comment_84865 Serios sau ma iei la misto? Nu stiu, ca n-avem, nu sunt actualizata in domeniul asta Report
April 7, 201115 yr comment_84867 Ma enerveaza oglinziile din cabinele de proba!Ma fac asa de graaaasa! Cumpara de la piata, nu toate au oglinda Si daca tu esti grasa....iar vin sa te bat pai nu-i, ca de aia o si enerveaza oglinzile alea ca sunt mincinoase https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ce-mi place topicul nostru cu enervari https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
April 7, 201115 yr comment_84872 ma enervez ca am schimbat pastilele de salmon oil si astea dau reflux...bleah!... Report