Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ma enervez!

Featured Replies

Geany, nu te enerva, ia ce-i bun din asta: mai faci inca o data toate cele si faci pozele si mai apetisante ca inainte ;)

Mi-a sters bubuletul foldarul cu toate pozele cu bucatareala meaaa!!! ;) si a incercat sotul cu diverse programe sa recupereze si nu a recuperat decat o mica parte din eleee!!! ;)

Pai cum a reusit?!

La mine nu au voie copiii la computer decat la jocurile lor,si chiar se tin de asta.Nu indraznesc sa intre in alte parti,chiar si daca li se deschide ceva,vin si ma cheama.

Pacat,dar cum zice si boni,n-are rost sa te enervezi

Mi-a sters bubuletul foldarul cu toate pozele cu bucatareala meaaa!!! ;) si a incercat sotul cu diverse programe sa recupereze si nu a recuperat decat o mica parte din eleee!!! ;)

Pai cum a reusit?!

La mine nu au voie copiii la computer decat la jocurile lor,si chiar se tin de asta.Nu indraznesc sa intre in alte parti,chiar si daca li se deschide ceva,vin si ma cheama.

Daa! Bubuletul umbla peste tot,si chiar nu stiu cum a reusit ,ca nu am mai recuperat decat cateva,nu stiu ce a facut peacolo ...

Mi-a sters bubuletul foldarul cu toate pozele cu bucatareala meaaa!!! :P si a incercat sotul cu diverse programe sa recupereze si nu a recuperat decat o mica parte din eleee!!! ;)

Pai cum a reusit?!

Daa! Bubuletul umbla peste tot,si chiar nu stiu cum a reusit ,ca nu am mai recuperat decat cateva,nu stiu ce a facut peacolo ...

Geany, sunt niste programe care pot recupera ce-a fost sters. La o cautare simpla, nu le gasesti, dar daca instalezi acele programe (da' nu stiu care sunt, ca n-am avut probleme de astea, inca....), poti sa recuperezi chiar toate pozele.

Ce-ar fi ca de acu' incolo sa faci acel folder (sau doar pozele din interior) Read Only, sau sa le parolezi, sa nu mai poata face fecioru' boacane de astea??? ;)

Imi pare rau Geany! Stiu perfect ce inseamna, ca mi s-a intamplat si mie...

Stiu ca m-am plans si eu cateva pagini in urma. Cer scuze, dar nu mai stiu cine mi-a zis de un program de recuperat, dar la mine a functionat. Si a functionat pe o cheita amarata, ma gandesc ca ra merge perfect la tine.

Acum sunt la munca si nu am timp sa caut in urma... cauta tu, si incearca. Cine stie poate reusesti sa recuperezi mai multe...

Daa! Mai munceste sotul la recuperari,a instalat diverse programe chiar si ala cu care a salvat Sorina mai demult ,a recuperat cateva nici un sfert din ele... ;) bubuletul umbla de mult pe calculator,acum sigur a intampinat o eroare si si-a prins urechile a cancelat el peacolo a dat restarturi etc,si a zapacit de tot ...

Imi pare rau Geany! Stiu perfect ce inseamna, ca mi s-a intamplat si mie...

Stiu ca m-am plans si eu cateva pagini in urma. Cer scuze, dar nu mai stiu cine mi-a zis de un program de recuperat, dar la mine a functionat. Si a functionat pe o cheita amarata, ma gandesc ca ra merge perfect la tine.

Acum sunt la munca si nu am timp sa caut in urma... cauta tu, si incearca. Cine stie poate reusesti sa recuperezi mai multe...

Am dat de postarea aia veche a ta dimineata nu a recuperat decat partial...multumesc oricum.

La mine nu era asa important ca fac eu altele fel de fel,da' tot mi-e ciuda ;)

Na belea,ca sotul e divin'' ! l-am pus sa-mi traga niste seriale coreene(telenovica mea ) ca pierdusem unele si le-a dus la mine in bucatarie (asa se chema fisierul),s-a plans ca-i ia mult din memorie ca ''Gheorghe'' le-a tras pe toate 54 cu tot cu subtitrare,si ca sa vezi le-a sters,cred ca asters din greseala si pozele,ca tot acolo erau,el zice ca nu, dar prea se brodeste ca bubuletul umbla de mult si nu a facut asa ceva,am mai patit in trecut si tot sotul imi stersese mie din greseala ;) ca e smuncit si ieri era repezit si nervos cu probleme cu instalatorul si sigur e vina lui,desi el zice ca nu... ;)

Oricum nu era important,mac' sa-mi fac neshte frigarui ashe de draci... :P

Oricum nu era important,mac' sa-mi fac neshte frigarui ashe de draci... :Demon:

sa le faci poze B)

sper ca ti-a sters doar pozele de bucatareala, nu si pe cele de familie/vacante/bubuletz!

primele se refac si asa multe erau facute cu junghiul ala de a decedat ... , taman bine sa resuscitezi topicuri, sa postezi anumite preparate minunate ...

Dadada! Stai linistita ca erau doar ultimile prestatii de bucatareala,oricum am salvate pe un dvd. al meu dar astea ultimile nu le aveam oricum nimik important.

Mac' la frigarui ... :Demon:

Mi-a sters bubuletul foldarul cu toate pozele cu bucatareala meaaa!!! B) si a incercat sotul cu diverse programe sa recupereze si nu a recuperat decat o mica parte din eleee!!! :Demon:

Sugestie pe viitor. Faceti un alt user pentru el. Adica cand intre pe PC veti avea 2 useri si cu parole diferite si e treaba rezolvata ca parola voastra nu o va sti asa ca el nu poate sterge ce e al vostru si el are iarasi doar jocurile lui pe userul lui.

Bai,dar nu se mai opreste ploaia deloc!!! :Demon: Ploua marunt si enervant,e frig,parca vine toamna,nici nu zici ca-i iulie

Bai,dar nu se mai opreste ploaia deloc!!! :lol: Ploua marunt si enervant,e frig,parca vine toamna,nici nu zici ca-i iulie

Mi-a zis si mie jupanu' ca e frig. Acum o saptamana, erau 6-7 grade dimineata........ L-am intrebat daca tre' sa iau la mine palton si ciubote :lol:, ca ma duc sa-l vizitez peste cateva zile... :lol:

Bai,dar nu se mai opreste ploaia deloc!!! :lol: Ploua marunt si enervant,e frig,parca vine toamna,nici nu zici ca-i iulie

Mi-a zis si mie jupanu' ca e frig. Acum o saptamana, erau 6-7 grade dimineata........ L-am intrebat daca tre' sa iau la mine palton si ciubote :lol:, ca ma duc sa-l vizitez peste cateva zile... :lol:

Macar o pereche n-ar fi rau sa-ti impachetezi!Ca toata saptamana arata la fel :lol:

Macar o pereche n-ar fi rau sa-ti impachetezi!Ca toata saptamana arata la fel :lol:

Hmmmmm..... chiar ca m-ai pus pe ganduri... :lol: Da' poate vin io cu caldura de aici. Sunt numa' 37 de grade.... as avea de unde sa iau vreo 10-15, nu? :lol:

Pe mine ma fac cu nervii creiereului capului meu gă(o)zarii :lol: .

Nu-i destul ca pe strazi inguste, stau masinile parcate aiurea si pe o parte si pe cealalta, ca colesterolu' in venă...[i]

Mai vin si 'mnelaor, scurma o gaura in mijlocul ulitei, ridica o movila de mozol[/i] in care planteaza o craca de rachita si asteapta sa faca micsunele.

Daca ai noroc, mai trec peste o luna-doua, acopera cu pamant magistralele pe care le-au fisurat ei si lasa drumul nereparat.

Pe mine ma fac cu nervii creiereului capului meu gă(o)zarii :lol: .

Nu-i destul ca pe strazi inguste, stau masinile parcate aiurea si pe o parte si pe cealalta, ca colesterolu' in venă...[i]

Mai vin si 'mnelaor, scurma o gaura in mijlocul ulitei, ridica o movila de mozol[/i] in care planteaza o craca de rachita si asteapta sa faca micsunele.

Daca ai noroc, mai trec peste o luna-doua, acopera cu pamant magistralele pe care le-au fisurat ei si lasa drumul nereparat.

:lol: :lol:

imi place cum povestesti! Dupa cum m-am amuzat nu as fi zis ca sunt la topicul de enervari.

imi place cum povestesti! Dupa cum m-am amuzat nu as fi zis ca sunt la topicul de enervari.

confirm! maestre, sper sa nu te mai enerveze nimic, dar cum ai o samanta de enervare sa vii sa ne istorisesti, ca placuta e lectura vorbelor dumitale!

Pe mine ma fac cu nervii creiereului capului meu gă(o)zarii :) .

aualeu sefule! a matale e strada ceea de-or inchis-o acu' o luna? cica mai dureaza https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

unde mai pui ca au bulversat si tot traficul in zona, ca era singura strada ce se duce. restul toate vin :D (sunt mai multe strazi paralele cu sens unic)

Pe mine ma fac cu nervii creiereului capului meu gă(o)zarii :) .

Pai Maestre, asta-i treaba? Daca le-o trebuit o craca (sa faca micsunele) de ce-o venit pan' la mine la bloc sa ia? Nu gaseau prin imprejurimi? Sambata seara, ies si io ca oama din casa, pe la 9 seara, sa ma duc la cumparaturi. Normal ca straduta era blocata de-o masina de politie intr-o parte si de-un copac rupt, pe aialalta. Oamenii zic ca s-a frant brusc, subit, instantaneu si deodata pomu' cu pricina, da' acu' m-am dumirit io ca de fapt drumarii aveau nevoie de-o craca si-o venit pan' la mine-n cartier dupa ea. Se pare ca au tras cu prea mare ravna, de-au rupt betu' pom... Bine ca mi-ai zis, sa stiu cine-i cremenalu' data aviatoare.

Imi explica si mie cineva de ce fac smotru de 3 zile si tot cu curu-n sus imi e casa, mrrrrrrr??? :sm2: =))

post-12-13117020057413_thumb.jpg

post-12-13117020184115_thumb.jpg

Daca e fro careva care se plictiseste, e in pana de activitate ori idei, il poftesc la mine.

Hi hi hi! Asi veni eu Laponel cu mare drag,da vine si bubuletul si nu ti-asi dori crede-ma :sm2: in plus si eu vb. multe rau ,cred ca te-ar lua cu dureri de cap.

Hm! Daca te incalzeste cu ceva eu nu am facut smotru da' casa e tot cu curu-n sus mmmrrr =))

Am un vag sentiment ca ''humorul'' meu nu o sa-ti pice tocmai bine ca esti ''nevricoasa'' asa ca dau un pupic sa treaca =)) :D

Miiaauu!!

Nu stiu la tine da' la barbat-miu tine de fiecare data =))

:D :D

Ba foarte bine, foarte bine draguto! Saru'mina! Nervi nu mai am, am bagat o ciocolata :sm2:

De care ciocolata ?! =))