Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ma enervez!

Featured Replies

Maya, totul de la cap la coada, cu sfintenie. Cred ca o stiu pe de rost reteta asta, de cate ori am balit la ea si am tot citit-o :cheers:

Aura, nici vorba de rulada pentru ca nu am putut indoi blatul, era prea batos, poate cuptorul e de vina. Asa ca am facut in forma...am pus blat, mousse si jeleu de capsuni. Crumble-ul l-am aruncat, caci era numai firmituri, nu se tinea.

O sa o mai incerc o data. Bine ca mi-ai iesit celelalte ca ma faceam maine de rusine :crying:

Aura: da, la crumble.ul ala...nu ma atrage nici textura nici gust, asa e. Zaharul brun a ramas netopit, faina se simtea. O sa vad de altceva crocant, a pus undeva Stella un crumble de-al ei.

Aseara , in timp ce uscam pitica pe par , mi s-a ars uscatorul de par. Astazi am variantele :

1. ma spal si-l las sa se usuce natural , adica in toate directiile

2. stau nespalata pe cap si miros a mancare

Aseara , in timp ce uscam pitica pe par , mi s-a ars uscatorul de par. Astazi am variantele :

1. ma spal si-l las sa se usuce natural , adica in toate directiile

2. stau nespalata pe cap si miros a mancare

;)

varianta 2 este exclusa.

stergi bine parul cu prosopul si apoi te piepteni. Nu functioneaza asa la tine? Ai parul prea rebel?

Ce mai fac eu cateodata, dar necesita timp. Pana se usuca parul natural, il pieptan de cateva ori, pana intelege pe unde trebuie sa o apuce. :)

Pai ma enerveaza pentru ca sunt tunsa bob si daca nu-l usc cu uscatorul si peria nu sta cum trebuie , se intoarce cate o suvita inafara , alta inauntru.

Da , varianta 2 e bleah , asa ca nu am ce face , recurg la varianta 1 .

Duminica mai greu cu cumparaturile in tara asta .Iar la coafor nici sambata nu prea ai bafta. Dar totusi , sotul care era in plimbareala prin Helsinki a gasit de unde sa-mi cumpere altul( asta dupa ce am amenintat ca nu mai ies din casa nici picata cu ceara daca nu face rost de altul)

post-59-13124557867171_thumb.jpg

post-59-13124558013057_thumb.jpg

post-59-13124558160941_thumb.jpg

Mai are rost sa mai zic ceva?????Ziceti voi?!?! :D :D

Altii s-ar bucura de o piscina in fata usii,si eu m-as bucura,dar nu de una din asta naturala.

Asa "frumos" ploua acum 5-10 minute ...e iulieeeeeeeee....vreauuuuuu soareeeee....nu mai vreau ploaieeeeeeeeee :D :D :D :D

eu am trimis-o, am luat soarele :D

pay time petu :D

Na,atunci tu ai o scuza,daca ai avut pofta de soare,ai avut...:D

Acu mi-am descretit fruntea,ca m-am distrat de trupa asta de copii care stateau pe marginea drumului si asteptau sa vina cate o masina sa treaca prin balta:

post-59-13124562640563_thumb.jpg

Vai,vai,cred ca o fi vai de curu lor cand ajung acasa la parinti...

eu am trimis-o, am luat soarele :D

pay time petu :D

Na,atunci tu ai o scuza,daca ai avut pofta de soare,ai avut...:D

Acu mi-am descretit fruntea,ca m-am distrat de trupa asta de copii care stateau pe marginea drumului si asteptau sa vina cate o masina sa treaca prin balta:

Vai,vai,cred ca o fi vai de curu lor cand ajung acasa la parinti...

N-au apa acasa, la robinet si-au iesit in oras sa se spele??? :D

eu le-as lasa pe ale mele sa sara in baltoaca de-am avea asa baltoaca :D

la noi a plouat 1 sapt si nici nu se cunostea...imediat o obsoarbe pamantul

Astia-s copii de aia care se duc acasa numai ca sa doarma,in rest D-zeu cu mila...is toata ziua pe strada

Au fost uzi leoarca,cred ca au stat si in ploaie inainte

:D

Astia-s copii de aia care se duc acasa numai ca sa doarma,in rest D-zeu cu mila...is toata ziua pe strada

Au fost uzi leoarca,cred ca au stat si in ploaie inainte :D

Nu se poate face nica cu vremea asta????? Vin si io in concediu si iaca - ploaie, ploaie si racoare. Nu putem mere nicaieri, ca se anunta ploaie. :D Eu am crezut ca vin incoa' si ma plimb, mai vad o tura de Bavarie, acu' cat mai sta jupanu' aici, ca dupa aia..... mai greu cu excursiile prin zona. Da' se vede ca natura nu tine cu noi...... :D Vreme uracioasa, numa' buna de stat in casa..... :D

Asa "frumos" ploua acum 5-10 minute ...e iulieeeeeeeee....vreauuuuuu soareeeee....nu mai vreau ploaieeeeeeeeee :(( :(( :(( :((

Dupa colt e august :P si de 5 minute a iesit soarele.Hai sa sperm împreuna ca tine mai mult de 5 minute! :))

De groaza,nu?Pe degetele de la o singura mîna poti numara zilele frumoase,vara asta!

Asa "frumos" ploua acum 5-10 minute ...e iulieeeeeeeee....vreauuuuuu soareeeee....nu mai vreau ploaieeeeeeeeee :(( :(( :) :P

Dupa colt e august :P si de 5 minute a iesit soarele.Hai sa sperm împreuna ca tine mai mult de 5 minute! :P)

De groaza,nu?Pe degetele de la o singura mîna poti numara zilele frumoase,vara asta!

Unde-i incalzirea ai globala de care se tem toti???? :(( Nici in Bucale n-a fost cine stie ce vara torida (nu ca-n alti ani!!). Daca punem cap la cap, nu stiu daca au fost 7 zile intr-adevar caniculare, sa-ti fie ceva mai greu sa respiri. Da' na.... temperatura e in crestere! :(( Sau.....?????

Asa "frumos" ploua acum 5-10 minute ...e iulieeeeeeeee....vreauuuuuu soareeeee....nu mai vreau ploaieeeeeeeeee :(( :(( :) :P

Dupa colt e august :P si de 5 minute a iesit soarele.Hai sa sperm împreuna ca tine mai mult de 5 minute! :P)

Da,da,am aflat si eu pe Facebook :(( ,de tot rasul,dar ce sa fac?Cred ca m-am dilit de la vreme :((

Da,ma,e de groaza,deja m-am saturat!!!Doua zile jumate cu soare si iarasi ploaie pana naiba stie cand,ca nu m-am mai uitat la vreme.

Unde-i incalzirea ai globala de care se tem toti???? :(( Nici in Bucale n-a fost cine stie ce vara torida (nu ca-n alti ani!!). Daca punem cap la cap, nu stiu daca au fost 7 zile intr-adevar caniculare, sa-ti fie ceva mai greu sa respiri. Da' na.... temperatura e in crestere! :(( Sau.....?????

Daaaa,nu stiu unde e...imi pare rau de tine ca nu poti sa faci plimbari prin zona,dar lasa,macar stai la caldurica cu jupanu' :((

Daaaa,nu stiu unde e...imi pare rau de tine ca nu poti sa faci plimbari prin zona,dar lasa,macar stai la caldurica cu jupanu' :P

Prea putin.... ziua el e la scarbiciu! :)

Ma gandeam ca daca tot vin aici, mai facem un drum la Chiemsee, sa ne plimbam pe lac cu hidrobicicleta, ori mergem pana la Basel, ca tot ne-au chemat niste prieteni pe la ei. Da' sa mergi aproape 1000 km doar ca sa stai intre 4 pereti :((..... mai bine stam acasa. :((

Sa stii ca o luam toti razna de la vreme!Serios!

pai da! ca la noi in we si de luni incolo s-au anuntat 35 de grade. eu vreau ca la voi!

Sa stii ca o luam toti razna de la vreme!Serios!

pai da! ca la noi in we si de luni incolo s-au anuntat 35 de grade. eu vreau ca la voi!

Vaii,ai grija ce-ti doresti.... :D

Noi nu cred ca am avut lunile astea(ca nu pot spune vara asta,ca n-a fost) 35°

Sper ca macar in trei saptamani sa am vara

:)

Intr-un fel, ai dreptate, nu stiu cum e sa ploua permanent. dar mie imi place ploaia si vremea inchisa, mirosurile umede...caldura si soarele stralucitor, intr-un oras de campie, mereu prafuit si sec, ma deprima.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp !

Am o enterocolita severa, si nemernicii mi-au inchis apa pentru o lucrare ce tine toata ziua, fara sa ma anunte sa strang 5-6 cisterne.

:-* :( :(

WATER !

Singura consolare e ca nu am concomitent si tuse convulsiva. :(

Scuzati, trebuie sa fug... :(