October 14, 201015 yr comment_59871 Mi-am preparat singura casul din lapte proaspat de vaca, iaurt si cheag.Asa da Gustul cum e? Report
February 5, 201412 yr comment_213028 Gasesc pe undeva cheag de cumparat? N-am nici capra, nici alta copitata laptareasa in batatura, da' cumpar lapte de la dozator. Se presupune ca ala e lapte-de-vaca-adevarata...... Da' cheag de unde scot, ca sa mozzarellesc si eu? Sefu', mai vino pe la noi, pliiiiiiiiiz! Report
February 5, 201412 yr comment_213029 La farmacie găseam eu acum câțiva ani. Sau, când te duci în piață la persoanele care ai zis că le cunoști îi rogi să-ți aducă și ție, contra cost se înțelege. Report
February 5, 201412 yr comment_213030 La farmacie găseam eu acum câțiva ani. Sau, când te duci în piață la persoanele care ai zis că le cunoști îi rogi să-ți aducă și ție, contra cost se înțelege.La piata e doar dozator. Se vinde lapte si atat. Dar, o sa intreb prin zona, poate are careva. Poate au sibienii....... Desi clar ca m-ar pierde de client, daca-mi dau cheag.... Daca nu gasesc, o sa caut pastile la farmacie. Report