Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cuiburi cu mere

Featured Replies

Am verificat cu regula de 3 simpla care e cea care ma salveaza mereu si e corect.

Tu ai pus 150 gr unt, eu un pachet de 250 si am calculat in functie de asta restul, 200 de zahar si 333 de faina, doar oul nu l-am calculat, am pus 2 si gata :rolleyes:

Aplicatia se numeste Dosi in cucina si are ca imagine o oala bej cu capacul care se ridica

cuiburimere.jpg

• 8 years later...

Ia uita-ti ce-am scos eu de la praf

vroiam sa fac ceva cu mere rapid si am facut reteta asta dubla la care am adaugat o punguta de stafide

am topit untul peste care am pus zaharul in mo si nu s-a topit zaharul asa ca a iesit compozitia mai tare dar am pus-o in forme de muffins si e ok

muffins mele e uvetta.jpg

Adriana, tocmai am două mere pe care le tot plimb de colo colo :pupic: , în ideea ca le voi mânca odată, dar de care totuși mă feream. Acum știu ce fac cu ele :love7:
Gata le-am executat, cu o modificare! Eram convinsă ca am praf de copt, dar surpriza….aveam doar amoniac! Asta am avut, asta am pus! Soțul a mâncat 3 bucăți calde, eu 2, iar astea sunt restul ce a rămas .

post-343-0-77223300-1740475762.jpeg

post-343-0-60368500-1740475769.jpeg

A ieșit un aluat umed, foarte gustos. Probabil cu praf de copt era o idee altfel textura aluatului, dar oricum nu rămân nemâncate.