December 17, 200916 yr Author comment_10080 Superbe!!! [color=#808000][b]Giorgi sa vezi ce frumos se topeste el cand gusta din ele...o nebunie sau ma rog...nu le-o topi el...dar ti le "topeste" cat ai clipi...parol [/b][/color] Report
December 17, 200916 yr Author comment_10082 Multumesc pentru asa reteta Dora!Ca de fiecare data ,ne aduci numai minunatii! Multa sanatate si tot ce-ti doresti,draga mea! , , [color=#808000][b]Cu multa placere draga mea miki...sa-mi spui cum ti-au placut daca incerci retetamulta sanatate si tie cu muuuulte impliniri [/b][/color] Report
January 17, 201016 yr comment_15913 Dora ce sa spun am ramas fara cuvinte superbe .Dar ce vorbesc eu aici normal ca sunt superbe la ceea ce faci tu asta chiar nu a fost greu .Iti multumesc pentru reteta sper sa reusesc si eu . Report
January 18, 201016 yr comment_16159 Eu cred ca sunt extraterestra.Unde am fost de cand le-ai postat pana aziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Sun absolut superbe aceste bezele invelite Dora, %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 20, 201016 yr Author comment_16474 Dora ce sa spun am ramas fara cuvinte superbe .Dar ce vorbesc eu aici normal ca sunt superbe la ceea ce faci tu asta chiar nu a fost greu .Iti multumesc pentru reteta sper sa reusesc si eu . [color=#808000][b]vei reusi cu siguranta...ca nu e greu deloc [/b][/color] Eu cred ca sunt extraterestra.Unde am fost de cand le-ai postat pana aziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Sun absolut superbe aceste bezele invelite Dora, %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> [color=#808000][b]Pai stiu si eu draga mea?...ca mereu le descoperi tarziu...dar nu-i bai...mai bine mai tarziu decat niciodata, nu-i asa? [/b][/color] Dora fara cuvinte [color=#808000][b]Te astept sa le incerci draga Geany ..si sa-mi spui cum ti-au placut[/b][/color] Report