November 30, 200916 yr comment_2976 [b][color=#808000]Pentru iubitoarele de dulce facut "in doi timpi si trei miscari" iata o reteta cat se poate de usoara care se poate incadra cu succes in aceasta categorie...Revista de unde am luat aceasta reteta caracteriza astfel acest dulce: <<...fondant, pour faire fondre votre Valentin>>Nu va ramane decat s-o probati si sa vedeti ce si cum INGREDIENTE 100g ciocolata75g unt2 galbenusuri150ml frisca, smantana lichida, creme-fraiche70g zahar6 bezele In plus nuca de cocosfisticalune PROCEDIMENT 1 albus se bate cu 80g de zahar pe abur Se formeaza mici bezele Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin cremoase si se deschid la culoare si se amesteca cu ciocolata topita impreuna cu untul Se adauga frisca batuta Se pregatesc formele dorite invelindu-le in pelicula transparenta Se umplu cu crema In mijlocul fiecarei semisfere infige cate o bezea [color=#808000]Se niveleaza si se pune la congelator cel putin 6ore...eu le-am lasat peste noapte[/color] [color=#808000] A doua zi se imbraca in nuca de cocos, fistic sau alune...dupa dorinta [/color] [/color][/b] Report
November 30, 200916 yr comment_2980 Wow! Adica:WOW! Nu stiu daca el s-ar topi , dar eu numai cand ma uit la ele Bezele le cumpar , ca urasc sa fac. Report
November 30, 200916 yr comment_2993 Ei, asta are toate ingredientele unei retete geniale: simpla, aspectuoasa, rapida! http://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/respect17.gifhttp://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/respect17.gifhttp://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/respect17.gif Report
November 30, 200916 yr comment_3037 Foarte misto!În sfîrsit ceva ...ce pot sa fac si eu Merci,Dora Report
November 30, 200916 yr comment_3050 Mor de pofta ! Dora, io am doua maini stangi (desi is ambidextra 8-) ) cand vine vorba de facut dulciuri. Nimic nu-mi iese! Da-s moarta dupa fondant, asa ca voi incerca reteta.Chiar daca nu voi ajunge la faza de guguloaie-bombonici, infig bezelele in castronul cu crema si mananc cu lingura! Si-arunc si cate-o aluna-n gura! Dora, Report
November 30, 200916 yr Author comment_3159 Wow! Adica:WOW! Nu stiu daca el s-ar topi, dar eu numai cand ma uit la ele Bezele le cumpar , ca urasc sa fac.[color=#808000][b]Si eu le-as fi cumparat...daca le-as fi gasit asa de mici cum imi trebuiau mie...Iar la mine el nu s-a topit...dar mi le-a "topit" pe toate...bine ca am apucat sa le pozez [/b][/color] Report
November 30, 200916 yr comment_3204 Dora, arata minunat reteta, iar despre poze nu am decat cuvinte de lauda Felicitari! Report
November 30, 200916 yr comment_3238 oaaaaaaaaaasa ceva nu miar fi venit in minte nici intro mie de aniarata... perfectca de obicei,splendidfelicitari Report
December 1, 200916 yr Author comment_3516 Ei, asta are toate ingredientele unei retete geniale: simpla, aspectuoasa, rapida! http://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/respect17.gifhttp://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/respect17.gifhttp://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/respect17.gif [color=#808000][b]Draga mea nu stiu cat e de geniala...eu am vazut altele si mai si...dar te asigur ca e delicioasa!!! [/b][/color] Report
December 1, 200916 yr comment_3564 BUN !,CREMOS! Dora,mi-au facut o pofta pozele tale...mama,mama.Noroc ca nu-s acolo,ca mancam o "serie". Report
December 2, 200916 yr comment_4476 imi plac maxim! dora,esti un talent in lumea dulciurilor! :lol: Report
December 3, 200916 yr Author comment_4666 Foarte misto!În sfîrsit ceva ...ce pot sa fac si eu Merci,Dora [color=#808000][b]Miha draga...tu poti face chestii superbe, mirobolante Asta e o nimica toata...zau eu raman placut surprinsa de fiecare data cand postezi ceva....esti nemaipomenita!!!! ...si tu stii asta!!! [/b][/color] Report
December 3, 200916 yr comment_4714 Ce superb arata! SUPERB!As vrea si eu sa incerc ac reteta, doar ca am o intrebare (prosteasca, cred): trebuiesc neaparat bagate in congelator? Temperatura din frigider nu ajunge? Intreb si eu...Multumesc mult! Sorina Report
December 3, 200916 yr Author comment_4785 Mor de pofta ! Dora, io am doua maini stangi (desi is ambidextra 8-) ) cand vine vorba de facut dulciuri. Nimic nu-mi iese! Da-s moarta dupa fondant, asa ca voi incerca reteta.Chiar daca nu voi ajunge la faza de guguloaie-bombonici, infig bezelele in castronul cu crema si mananc cu lingura! Si-arunc si cate-o aluna-n gura! Dora, [color=#808000][b]Motanico sa-mi zici cum ti-au placut guguloiaele...asta daca mai ajung la forma de guguloaie [/b][/color] Report
December 4, 200916 yr Author comment_5221 Dora, arata minunat reteta, iar despre poze nu am decat cuvinte de lauda Felicitari! [color=#808000][b]Multumesc Corina draga ...sper s-o si incerci....merita [/b][/color] Report
December 4, 200916 yr Author comment_5224 oaaaaaaaaaasa ceva nu miar fi venit in minte nici intro mie de aniarata... perfectca de obicei,splendidfelicitari [color=#808000][b]Multumesc misha draga...incearc-o si-o sa-mi spui dupa cat de mult ti-a placut!!! [/b][/color] Report
December 4, 200916 yr comment_5250 ce faine sunt! eu am o problema cu coptul bezelelor...niciodata nu-mi ies bine nu stiu de ce raman moi... Report
December 11, 200916 yr Author comment_8277 BUN !,CREMOS! Dora,mi-au facut o pofta pozele tale...mama,mama.Noroc ca nu-s acolo,ca mancam o "serie". [align=][color=#808000][b]Fursecutule pai da o fuga incoace si mai fac o tura...especially for you [/b][/color][/align] Report
December 11, 200916 yr Author comment_8278 imi plac maxim! dora,esti un talent in lumea dulciurilor! [color=#808000][b]Multumesc Ady...ma bucur ca-ti plac...daca le incerci, da-mi de veste [/b][/color] Report
December 11, 200916 yr Author comment_8281 Ce superb arata! SUPERB!As vrea si eu sa incerc ac reteta, doar ca am o intrebare (prosteasca, cred): trebuiesc neaparat bagate in congelator? Temperatura din frigider nu ajunge? Intreb si eu...Multumesc mult! Sorina [color=#808000][b]Draga sorina...fiind un mousse are o tinuta mai buna daca tii prajitura la congi si-o scoti cu 15-20min inainte de a o servi...reteta cere congelator...deci...congelator sa fie!!! [/b][/color] Report
December 14, 200916 yr comment_8846 Multumesc pentru asa reteta Dora!Ca de fiecare data ,ne aduci numai minunatii! Multa sanatate si tot ce-ti doresti,draga mea! , , Report
December 16, 200916 yr Author comment_9819 Minunata reteta, iar prezentarea de revista ! Mersi, Dora [b][color=#808000][align=center]Multumesc danutza..hai incearc-o...sunt sigura ca Mara si Tudor s-ar linge pe manutze savurandu-le [/align][/color][/b] Report
December 16, 200916 yr Author comment_9820 ce faine sunt! eu am o problema cu coptul bezelelor...niciodata nu-mi ies bine nu stiu de ce raman moi... [b][color=#808000][align=center]Sa stii ca si eu le-am copt acum dupa ce-am facut o pauza de mai bine de 10-15ani...ca tot asa in tineretile mele nu-mi ieseau bine niciodata...insa de data asta au iesit...hai nu te necaji...mai incearca si sigur iti vor reusi [/align][/color][/b] Report