November 30, 200916 yr comment_3018 Pentru ca sunt simple de facut si-mi plac de mor. Pentru aluat:250 gr faina 125 gr mozzarella rasa 100 ml lapte cald 50 gr unt moale 10 gr drojdie 5 gr sare 5 gr zahar Pentru umplut: concentrat de rosii parmiggiano De data asta am pus tot in bolul de la mixer.Si a framantat El! Rezulta un aluat elastic ,absolut nelipicios.Lasam la crescut 30 minute.Nu va asteptati sa-si dubleze volumul.Mozzarella e destul de grea. Intindem o foaie dreptunghiulara. O ungem cu bulionul . Presaram parmiggiano. Rulam strans in lung.Taiem spirale de jumatate de centimetru. Punem in tava si mai lasam la crescut la loc cald. Cuptor preincalzit 180 grade pentru 15 minute.Eu electric. Noi in familie le adoram .Si sa le facem si sa le mancam. Report
November 30, 200916 yr comment_3051 Ce fain arata. Le-as incerca in seara asta, dar nu am mozzarella. O pot inlocui oare? Report
November 30, 200916 yr Author comment_3058 Sincer nu am incercat, dar cred ca un cascaval mai moale, ar merge.Ceva ce se poate cat de cat amesteca bine in aluat. Report
November 30, 200916 yr comment_3074 Sincer nu am incercat, dar cred ca un cascaval mai moale, ar merge.Ceva ce se poate cat de cat amesteca bine in aluat. Ok. Mersi. Mai bine astept pana maine, sa cumpar mozzarella. Te tin la curent cu rezultatul Report
December 2, 200916 yr comment_3878 Noi in familie le adoram .Si sa le facem si sa le mancam. Si noi le-am adorat din aceleasi motive Report
December 2, 200916 yr Author comment_3892 Si noi le-am adorat din aceleasi motive Pai daca-s bune... ce misto-s! Si ce bune-s! Mai vino Mimi pe la noi, mai Mimi... %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 2, 200916 yr comment_3923 Desi am intrat la dieta,am sa execut o portie pentru "al meu",ca tare-i prieten cu aluaturile. :roll: Im plac ca se fac usor si sunt aspectuoase. Report
December 2, 200916 yr comment_4398 Frumoase spiralele Eataly! Am scris si reteta asta in caiet !De care concentrat ai folosit ? Din ala la cutie sau in tub(am impresia ca asta in tub e prea concentrat)? Report
December 3, 200916 yr Author comment_4571 Desi am intrat la dieta,am sa execut o portie pentru "al meu",ca tare-i prieten cu aluaturile. :roll: Im plac ca se fac usor si sunt aspectuoase. Multumesc , Pisco!Daca-i "pretin" cu aluaturile, asta precis o sa-i placa. Frumoase spiralele Eataly! Am scris si reteta asta in caiet !De care concentrat ai folosit ? Din ala la cutie sau in tub(am impresia ca asta in tub e prea concentrat)? La tub , la tub!(Eu mai iau si cate-o gura , ca altfel nu ma simt bine.Imi place la nebunie.) Cu cat mai cuncentrat cu atat mai bine, faci un start nu foarte gros.Arata si mai bine , mai rosu. Report
December 3, 200916 yr comment_4634 Astea sunt in meniu pentru cina de azi. Fetele au comandat pizza, dar le-am promis o surpriza. Maine vin cu impresii Report
December 4, 200916 yr comment_5096 Le-am facut, le-am mancat, ne-au placut! sunt foarte bune. Eu am mai pus pe langa parmezan si un pic de cedar si bucatele de costita prajita. Multumesc pentru reteta! Report
December 4, 200916 yr comment_5135 Spirale eu am mai facut si intr-adevar inauntru poti pune tot ce vrei tu.La astea mi-a placut enorm textura aluatului. Report
December 4, 200916 yr comment_5141 Si mie imi place aluatul. Raman moi si a doua zi. Am mai avut vreo doua-trei azi dimineata, si s-au mancat reci. Report
December 4, 200916 yr Author comment_5200 Le-am facut, le-am mancat, ne-au placut! sunt foarte bune. Eu am mai pus pe langa parmezan si un pic de cedar si bucatele de costita prajita. Multumesc pentru reteta! Sa va fie de bine ,Alpha! Ma bucur ca au avut succes. Spirale eu am mai facut si intr-adevar inauntru poti pune tot ce vrei tu.La astea mi-a placut enorm textura aluatului. Plastelina lui Manu! super spiralele!o sa le fac si eu in curand! Multumesc Mariette.Sper sa va placa! Report
May 16, 201016 yr comment_37495 [center]Eataly, iti zic si eu saru' mina pt. reteta spiralelor. (sint un deliciu rapid de realizat, dar si de mincat ... ) http://img34.imageshack.us/img34/4356/spirales.jpg[/center] Report
May 17, 201016 yr Author comment_37604 [center]Eataly, iti zic si eu saru' mina pt. reteta spiralelor. (sint un deliciu rapid de realizat, dar si de mincat ... ) [/center] Ma bucur sa te revad UpG.!Si ma bucur ca v-au placut spiralele, am si uitat de ele! Report
May 18, 201016 yr comment_37860 Cum sa uiti de ele, urat din partea ta... iti aduc eu aminte de ele...Acum sunt in cuptor si miroase asa de bine in casa la mine... un parfuuuuum...Le-am facut pt maine, in portie dubla, (e ziua Giuliei) dar cred ca nu va ramane nimic.A, si mie mi-a crescut aluatul bine de tot (masina de facut paine a facut treaba buna).Sunt curioasa sa le simt gustul... salivez abundent laga cuptor... SorinaEdit... ce bunatate, bune rau, ma indoiesc ca va ramane ceva pt maine... Report
May 24, 201016 yr comment_38641 Brava Sorina.Sper ca v-au placut. Waw, mai intrebi... o bunatate. Acum ca stau sa ma gandesc, cred ca am sa le mai fac saptamana aceasta.A, si pt ca am facut cantitate dubla, am ascuns in frigider 3 bucatele si am 'uitat' de ele pana vineri (le-am facut marti)... asa ca vineri, dupa ce a venit Mara de la camin, le-am incalzit un pic la microunde si le-am papat. Exceptionale, ziceai ca atunci erau scoase din cuptor.De-abia astept sa le pap iar... Sorina Report
April 22, 201313 yr comment_194704 [center]Lilly, am refacut spiralele cu ocazia zilei unui coleg si-au fost foarte apreciate. inca o data un mare multumesc. o tava a fost cu pesto, ciupercute, sunca de curcan, ardei gras, iar a 2-a cu sos de rosii, aceeasi umplutura ca la prima si citeva masline negre tocate http://img838.imageshack.us/img838/551/0pizzette1.jpg http://img827.imageshack.us/img827/4213/0pizzette2.jpg [/center] Report
April 22, 201313 yr Author comment_194713 Dana, pe unde ai umblat maica?Ma bucur ca ai revenit cu spiralele "mele". Bine ca mi-ai adus aminte le pun pe lista, organizez un bufet. Report
April 22, 201313 yr comment_194719 Dana, pe unde ai umblat maica?Ma bucur ca ai revenit cu spiralele "mele". Bine ca mi-ai adus aminte le pun pe lista, organizez un bufet. Lilly, sint intr-un iures si la sapa, si pe acasa, ca am un program mai incarcat in ultimul timp. c'est la vie ! spor la facut spirale si piruete, daca se lasa cu dans dupa bufet ! Report