May 28, 201016 yr comment_39313 Zerda si Raluca piftiile voastre arata tare bine Sa vad cum il conving pe dansul sa mai faca - nu de alta dar a fost taaaare gustoasa. Dark Angel a iesit piftia din pui? Report
May 28, 201016 yr comment_39333 Zerda si Raluca piftiile voastre arata tare bine Sa vad cum il conving pe dansul sa mai faca - nu de alta dar a fost taaaare gustoasa. Dark Angel a iesit piftia din pui? n-am facut inca, aseara le-am facut teriyaki pui ca le era foame fetelor iar azi el vine tarziu(ca si aseara) si-i dau ciorbapun poza cand fac(apropo de lb engleza si cuvantul asta ), chit ca iese sau nu. o sa pun gelatina ca nu am pui asa gras Report
June 12, 201016 yr Author comment_41951 Va si anume salut din nou pe toti La cererea expresa a lui The Wife, am facut o noua sarja de piftie de curcan. Reteta e aproximativ aceeasi, numai ca de data asta e facuta din aripi si nu din pulpe de zburatoare .....Cam ashe ceva a iesit:Maine, daca sunteti cuminti, va arat si seXiunea Report
June 19, 201016 yr comment_43244 [i]Pasarika muta-ti cuibulsiii te duuuuuu[/i] La noi! [center]Au fenetre de ma belle .... I-un plop uscat[/center][center].http://www.youtube.com/watch?v=0Dd_r4i6KnE.[/center] Report