July 16, 201115 yr comment_96528 nu, nu mergecum adica scroll?Adica apesi cu deshtu' mijlociu pe Cltr si cu aratatorul pe Alt-deodata.În acest timp scroll-ezi rotita soarecului 'nainte....'napoi...si-ti potrivesti marimea Cltr+Alt si scroll. Report
July 16, 201115 yr comment_96530 nu se intampla nimic cand scrolez (cu ctrl+alt) , d-aia intreb ? culmea e ca topicul asta il afiseaza relativ k si in blue steel, pe celelalte le arata insa ingramadite in dreapta ... x files? acum dupa ce am scrollat fara sa se vada vreo modificare in timp ce scrolam, mi-a dereglat si pagina in IP board, mi-a deplsat-o si pe asta mai la dreapta Report
July 16, 201115 yr comment_96532 am repetat operatiunea, mai cu nadejde: acum mi-a puchinit scrisulma duc sa vad dc pe alte topice imi arata tot ecranul, normal... Report
July 16, 201115 yr comment_96533 tot in dreapta, dar s-a mai marit coloana, incepe pe la jumatatea paginii, se mai poate citi ceva.scrisul insa e puchinos, trebuie sa iau lupa tampenia e ca atunci cand scrollez nu arata nimic ca ar lucra...asa ca habar nu am in ce directie sa ma misc... repet operatiunea ... Report
July 16, 201115 yr comment_96534 gata, pagina a revenit la normal, doar scrisul a ramas puchinos, de nu vad ce scriu ... Report
July 16, 201115 yr comment_96537 Daniella,scrolleaza cu feeling în desht...'nainte-totul devine mai mare...'napoi-totul devine mai mic Înca ceva,mai detaliat.-deschide pagina de start a forumului,da?-apoi da un click în pagina.Nu pe text..asa un click în gol.-dupa care apesi Cltr+Alt si scrollezi finut asa cum am zis mai sus-Neaparat trebuie sa se întîmple ceva! Report
July 17, 201115 yr comment_96607 Maya, multumescam urmat pasii, dar degeaba: cand scrolez nu se intampla nikin continuare scrisul e puchinicios de nu vad nik...scriu pe bajbaite...oare sa nu functioneze scrolul de la mouseul asta? Report
July 17, 201115 yr comment_96611 am descoperit de unde era scrisul puchinos: in dreapta jos in bara siteului este o lupa, la mine era pe 56% . Am dat pe 100% si topicele si textul s-au reingramadit de la jumatatea paginii in dreapta. Nu stiu de ce nu functioneaza smecheria cu scrollul ? Report
July 17, 201115 yr comment_96614 am descoperit de unde era scrisul puchinos: in dreapta jos in bara siteului este o lupa, la mine era pe 56% . Am dat pe 100% si topicele si textul s-au reingramadit de la jumatatea paginii in dreapta. Nu stiu de ce nu functioneaza smecheria cu scrollul ? Incearca cu Ctrl si +, sau -. Plusu' creste literele, iar minusu' le micsoreaza (ovcors). Report
July 17, 201115 yr comment_96615 Foxxy, asta a functionat la minema duc sa vad si pe alte topice daca e tot in regula in Blue Steel multumesc mult si tie si Mayei si UTGirl Report
July 17, 201115 yr comment_96616 topicul acesta mi se vede bine, restul nu intru pe ele si ele, relele, raman ingramadite in dreapta. Daca le dau ctrl si +/-, reglez si din sageti sa fie imaginea pe mijloc, e o marime normala a textului in care imaginea ramane ingramadita, sau o imagine normala si scris puchinos Report