Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

toate topicele si textul lor e ingramadit intr-o coloana verticala pe dreapt, intr-o coloana ingusta si erticalaa

Featured Replies

Nu stiu de ce imi apare totul ingramadit in dreapta?

Pagina Blue Steel albastra lafaita pe toata pagina iar in dreapta inghesuit tot topicul. Unde sa apas ca sa maresc pagina?

Mersi mult.

Pagina Blue Steel albastra lafaita pe toata pagina iar in dreapta inghesuit tot topicul. Unde sa apas ca sa maresc pagina?

Mersi mult.

Oare cu Ctrl si + nu merge?

Mersi mult.

Ce versiune de IE folosesti?Poti vedea in meniu la help, about internet explorer. Pana rezolvam asta foloseste skinul vechi IpBoard. Il selectezi din stanga, jos.

• Author

Mersi mult.

Am dat si vad c-a s-au marit literele si coloana , dar textul topicului inca nu acopera in intregime pagina. SA vedem cum apare acum dupa add reply

Mersi Foxyy

Mersi mult.

Am dat si vad c-a s-au marit literele si coloana , dar textul topicului inca nu acopera in intregime pagina. SA vedem cum apare acum dupa add reply

Mersi Foxyy

Yandira, sper sa se rezolve repede problemele! :scratch:

• Author
Cand am dat reply ca sa scriu raspunsul, a fost OK: textul a revenit pe toata pagina. DAr dupa ce am dat click in add reply, iar a aparut o coloana stramta ca inainte. O sa schimb skinul, asa cum imi spui.

Intru si eu sa spun mai multe, la gramada toate:

1. - imi place noul skin! ura!

2. - Yandi, mi-e dor de tine!

3. - admin - nu ne stim - place la mine avatar!

4. - ce bine e acasa!

Intru si eu sa spun mai multe, la gramada toate:

1. - imi place noul skin! ura!

2. - Yandi, mi-e dor de tine!

3. - admin - nu ne stim - place la mine avatar!

4. - ce bine e acasa!

Adicatelea in deplasare nu fu bine??????? :occasion14:

Nici o zi fara adrenalina!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Ati trecut cele trei subforumuri de la "IMPORTANT" la baza, de era sa paralizez vazand c-a disparut Regulamentul!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

Norocul afacut sa vreau sa vad a cui zi de nastere mai e azi si-asa le-am descoperit! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif

si io ce ma fac? Imi apare si mie totul ingramadit in dreapta intr-un carnatz......Hilfe , BITTE!

si io ce ma fac? Imi apare si mie totul ingramadit in dreapta intr-un carnatz......Hilfe , BITTE!

Foloseste firefox sau skinul vechi pana reparam:)

firefox n-am si nici nu vreau , iar la skinul vechi cum ajung?

Ai jos, in stanga, posibilitatea sa schimbi skin-ul. Alege IP.Board in loc de Blue Steel. Atentie, nu selecta IP.Board Lo-Fi!!!

Cum banuiesc ca folosesti browserul Internet Explorer7, încearca sa activezi/dezactivezi functia "Afisaj de compatibilitate" a browserului.

Scuzele mele si multumesc pentru întelegere.

• 10 months later...

Ajutor!

Acum scriu de pe laptop, dar la ala mare nu stiu ce s-a intamplat.

Se vede asa, marit, latait pe toata pagina.Si pe forum si pe site.

Am schimbat si skinul si tot asa se vede.

post-9-13031180786223_thumb.jpg

post-9-13031180934559_thumb.jpg

post-9-13031181118868_thumb.jpg

Am facut refreshuri, contr , nu stiu ce sa mai fac.

• 1 month later...

Maya, te rog, care e tasta strg? ca am patit si eu acelasi lucru (totul ingramadit in dreapta, dar functionez din IP.Board)? scroll din mouse? ca nu am nici tasta scroll la tastatura laptop...

la mine e din cauza ca am dat mouseul beblusei care a apasat de zor pana am patit ...patania ...

Maya, te rog, care e tasta strg? ca am patit si eu acelasi lucru (totul ingramadit in dreapta, dar functionez din IP.Board)? scroll din mouse? ca nu am nici tasta scroll la tastatura laptop...

la mine e din cauza ca am dat mouseul beblusei care a apasat de zor pana am patit ...patania ...

Daniella, e vorba de tasta CTRL. [sTRG = steuerung (in germ.)] :pupic:

• 1 month later...