May 24, 201016 yr comment_38719 Nu stiu de ce imi apare totul ingramadit in dreapta? Pagina Blue Steel albastra lafaita pe toata pagina iar in dreapta inghesuit tot topicul. Unde sa apas ca sa maresc pagina?Mersi mult. Report
May 24, 201016 yr comment_38720 Nu stiu de ce imi apare totul ingramadit in dreapta? Pagina Blue Steel albastra lafaita pe toata pagina iar in dreapta inghesuit tot topicul. Unde sa apas ca sa maresc pagina?Mersi mult. Oare cu Ctrl si + nu merge? Report
May 24, 201016 yr comment_38722 Nu stiu de ce imi apare totul ingramadit in dreapta? Pagina Blue Steel albastra lafaita pe toata pagina iar in dreapta inghesuit tot topicul. Unde sa apas ca sa maresc pagina?Mersi mult. Ce versiune de IE folosesti?Poti vedea in meniu la help, about internet explorer. Pana rezolvam asta foloseste skinul vechi IpBoard. Il selectezi din stanga, jos. Report
May 24, 201016 yr Author comment_38724 Nu stiu de ce imi apare totul ingramadit in dreapta? Pagina Blue Steel albastra lafaita pe toata pagina iar in dreapta inghesuit tot topicul. Unde sa apas ca sa maresc pagina?Mersi mult. Oare cu Ctrl si + nu merge? Am dat si vad c-a s-au marit literele si coloana , dar textul topicului inca nu acopera in intregime pagina. SA vedem cum apare acum dupa add replyMersi Foxyy Report
May 24, 201016 yr comment_38725 Nu stiu de ce imi apare totul ingramadit in dreapta? Pagina Blue Steel albastra lafaita pe toata pagina iar in dreapta inghesuit tot topicul. Unde sa apas ca sa maresc pagina?Mersi mult.Oare cu Ctrl si + nu merge?Am dat si vad c-a s-au marit literele si coloana , dar textul topicului inca nu acopera in intregime pagina. SA vedem cum apare acum dupa add replyMersi Foxyy Yandira, sper sa se rezolve repede problemele! Report
May 24, 201016 yr Author comment_38728 Cand am dat reply ca sa scriu raspunsul, a fost OK: textul a revenit pe toata pagina. DAr dupa ce am dat click in add reply, iar a aparut o coloana stramta ca inainte. O sa schimb skinul, asa cum imi spui. Report
May 24, 201016 yr comment_38757 Intru si eu sa spun mai multe, la gramada toate: 1. - imi place noul skin! ura!2. - Yandi, mi-e dor de tine!3. - admin - nu ne stim - place la mine avatar!4. - ce bine e acasa! Report
May 25, 201016 yr comment_38792 Intru si eu sa spun mai multe, la gramada toate: 1. - imi place noul skin! ura!2. - Yandi, mi-e dor de tine!3. - admin - nu ne stim - place la mine avatar!4. - ce bine e acasa! Adicatelea in deplasare nu fu bine??????? Report
May 25, 201016 yr comment_38794 Fu frumosssss si prea scurt Insa acasa este pur si simplu ... acasa Una nu o exclude pe cealalta Report
May 26, 201016 yr comment_39009 Nici o zi fara adrenalina!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Ati trecut cele trei subforumuri de la "IMPORTANT" la baza, de era sa paralizez vazand c-a disparut Regulamentul!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Norocul afacut sa vreau sa vad a cui zi de nastere mai e azi si-asa le-am descoperit! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif Report
May 28, 201016 yr comment_39316 si io ce ma fac? Imi apare si mie totul ingramadit in dreapta intr-un carnatz......Hilfe , BITTE! Report
May 28, 201016 yr comment_39341 si io ce ma fac? Imi apare si mie totul ingramadit in dreapta intr-un carnatz......Hilfe , BITTE! Foloseste firefox sau skinul vechi pana reparam:) Report
May 28, 201016 yr comment_39366 si io ce ma fac? Imi apare si mie totul ingramadit in dreapta intr-un carnatz......Hilfe , BITTE! Foloseste firefox sau skinul vechi pana reparam:)firefox n-am si nici nu vreau , iar la skinul vechi cum ajung? Report
May 28, 201016 yr comment_39367 si io ce ma fac? Imi apare si mie totul ingramadit in dreapta intr-un carnatz......Hilfe , BITTE! Foloseste firefox sau skinul vechi pana reparam:)firefox n-am si nici nu vreau , iar la skinul vechi cum ajung? Ai jos, in stanga, posibilitatea sa schimbi skin-ul. Alege IP.Board in loc de Blue Steel. Atentie, nu selecta IP.Board Lo-Fi!!! Report
May 29, 201016 yr comment_39430 si io ce ma fac? Imi apare si mie totul ingramadit in dreapta intr-un carnatz......Hilfe , BITTE! Foloseste firefox sau skinul vechi pana reparam:)firefox n-am si nici nu vreau , iar la skinul vechi cum ajung? Cum banuiesc ca folosesti browserul Internet Explorer7, încearca sa activezi/dezactivezi functia "Afisaj de compatibilitate" a browserului.Scuzele mele si multumesc pentru întelegere. Report
April 18, 201115 yr comment_85891 Ajutor!Acum scriu de pe laptop, dar la ala mare nu stiu ce s-a intamplat. Se vede asa, marit, latait pe toata pagina.Si pe forum si pe site.Am schimbat si skinul si tot asa se vede. Am facut refreshuri, contr , nu stiu ce sa mai fac. Report
April 18, 201115 yr comment_85892 Acum am intrat cu Ie si se vede normal, dar cu firefox tot latatit e! Report
April 18, 201115 yr comment_85899 Strg+Alt si scroll.Poate ti-ai întins pagina fara sa vrei si a ramas asa.Încearca. Report
April 18, 201115 yr comment_85900 Strg+Alt si scroll.Poate ti-ai întins pagina fara sa vrei si a ramas asa.Încearca. Multumescu-ti tie Maya, ca m-ai salvat! Report
April 18, 201115 yr comment_85901 Strg+Alt si scroll.Poate ti-ai întins pagina fara sa vrei si a ramas asa.Încearca. Multumescu-ti tie Maya, ca m-ai salvat! Cu mare placere Report
June 13, 201115 yr comment_92575 Maya, te rog, care e tasta strg? ca am patit si eu acelasi lucru (totul ingramadit in dreapta, dar functionez din IP.Board)? scroll din mouse? ca nu am nici tasta scroll la tastatura laptop...la mine e din cauza ca am dat mouseul beblusei care a apasat de zor pana am patit ...patania ... Report
June 14, 201115 yr comment_92582 Maya, te rog, care e tasta strg? ca am patit si eu acelasi lucru (totul ingramadit in dreapta, dar functionez din IP.Board)? scroll din mouse? ca nu am nici tasta scroll la tastatura laptop...la mine e din cauza ca am dat mouseul beblusei care a apasat de zor pana am patit ...patania ... Daniella, e vorba de tasta CTRL. [sTRG = steuerung (in germ.)] Report
July 16, 201115 yr comment_96484 UTGirl, merci! cred ca am reusit! doar acum am gasit raspunsul tau Report