July 16, 201016 yr comment_48072 E vara, e canicula se cere ceva rece, dar ce ne facem cand incercam sa tinem si la silueta.Simplu, sorbet de ceai verde. Avem nevoie de 2 linguri ceai verde( 20-25 gr)100g zahar2 lingurite suc de limette600 ml apa Apa se fierbe.200 ml se toarma peste ceai(atentie in schimb la ceai, eu am avut unul sa-mi stea inima cand am gustat, deh am respectat reteta intocmai si am pus 20 gr.e ceai verde pur si foarte tare).Se lasa 1-2 minute si se strecoara.Se toarna peste restul de apa si se mai lasa putin.Se adauga zaharul si sucul de limette(eu datorita tariei ceaiului am pus sucul de la o limette, 1 1/2 lamaie si sucul de la o portocala.am preferat asa decat sa indulcesc).Se da la congelator pt 1 1/2 h.Cine n-are masina de inghetata lasa mai mult pana se ingheata.Eu dupa ora asta am scos si am pus in masina.Este delicioasa. Report
July 16, 201016 yr comment_48078 Masina de inghetata n-am ( si nici nu-mi iau ca n-am unde sa o mai pun si pe aia ) dar sigur il fac maine. Mersi pentru reteta . Report
July 16, 201016 yr comment_48137 E vara, e canicula se cere ceva rece, dar ce ne facem cand incercam sa tinem si la silueta.Simplu, sorbet de ceai verde.Este delicioasa.Subscriu!!! Belea chestia asta!!! Report
July 16, 201016 yr Author comment_48163 Masina de inghetata n-am ( si nici nu-mi iau ca n-am unde sa o mai pun si pe aia ) dar sigur il fac maine. Mersi pentru reteta . daca amesteci prin ea din cand in cand mere si fara masina.Merita incercata, mie imi place foarte mult. E vara, e canicula se cere ceva rece, dar ce ne facem cand incercam sa tinem si la silueta.Simplu, sorbet de ceai verde.Este delicioasa.Subscriu!!! Belea chestia asta!!! Fox, eu ti-am spus , dat fiind faptul ca al meu nu prea papa cu lamaie ramane mai mult pt mine.Azi cand mi-am mai pus o portie se uita la mine si se stramba, cica: " e din aia amaruie?".Haha, numai ca n-a mai gustat dupa ce am mai pus lamaie. Subscriu!!! Belea chestia asta!!! Si arata de toata beleaua! Nu ca arata, e super buna. Report
July 18, 201016 yr comment_48390 Cu gindul la sorbetul tau de ceai verde , mi-am cumaprat sorbet de mango,pina nu nasc si cred ca si dupa, daca alaptez nu am voie ceai verde, nu stiu sigur, da parca asa e.Sorbetul tau arata B) B) Report
May 2, 201214 yr Author comment_146528 L-am refacut, diferenta fata de reteta de aici e ca am aruncat prima apa(200 ml) si am folosit lamaie in loc de limé, a fost un deliciu, picand la fix in zilele astea caniculare Report
May 2, 201214 yr comment_146537 Neaparat trec reteta la caite, ca vara e la usa si e aur pe canicula sorbetul asta! Report