July 21, 201016 yr comment_48964 Nu stiu unde sa sa postez intrebarea asta asa ca rog administratorii sa stearga subiectul daca exista.Vreau sa imi fac timp sa ajung in Londra la un concert pe Wembley si nu stiu cum sa aleg locurile. As avea de ales intre diferite zone:Block D2 located in the ARENA FLOOR Block D4 located in the ARENA FLOOR Block D5 located in the ARENA FLOOR Block N9 located in the UPPER TIER Block S11 located in the UPPER TIER Daca ati fost la vreun concert acolo va rog sa ma ajutati sa fac selectia potrivita. Intre timp va invit sa scrieti aici despre diferite manifestari culturale la care ati fost prezenti sau urmeaza sa participati pe viitor. Nuuuu, nu e vorba despre Cintarea Romaniei ci despre orice tipuri de concert, piesa de teatru, etc. Report
July 21, 201016 yr comment_48975 eu merg pe 8 decembrie la Bon Jovi yupiiiiiiii( e cadoul pt ziua sotului pe 7 ), ma vede Uma ma ciomageste , iar el ma duce la Simply Red pe care abia il astept. pacat ca e ultimul cum s-a deschis casa de bilete am si luat ca in melbourne nu mai erau intr-o ora, se vaita lumea ca nu e fair la Bon Jovi am belete scumpe sa ii vedem mai bine, celalalt e la Winery in aer liber, am mai fost acolo sa vedem Spandau Ballet si Tears for Fears si a fost super, cu scaunelele pe iarba, aperitive si vin din belsug(sau bere, sau ce place omului ) Report
July 21, 201016 yr Author comment_48982 eu merg pe 8 decembrie la Bon Jovi yupiiiiiiii( e cadoul pt ziua sotului pe 7 ), ma vede Uma ma ciomageste , iar el ma duce la Simply Red pe care abia il astept. pacat ca e ultimul cum s-a deschis casa de bilete am si luat ca in melbourne nu mai erau intr-o ora, se vaita lumea ca nu e fair la Bon Jovi am belete scumpe sa ii vedem mai bine, celalalt e la Winery in aer liber, am mai fost acolo sa vedem Spandau Ballet si Tears for Fears si a fost super, cu scaunelele pe iarba, aperitive si vin din belsug(sau bere, sau ce place omului )Te invidiez pt Simply Red! Sint superbi! Omul are o voce atit duioasa de parca ar cinta pt fiecare in parte.Asa am patit noi la A-ha in Los Angeles, in primele doua zile s-au vindut toate biletele in 5 min...Pina am facut tranzactia si am apasat pe butoane nu mai era nimic...Si eu am avut bilete exact in fata lor la etaj. Nu am stiut ca sint asa, dar asa le-a nimerit al meu. Chiar credeam ca am luat bilete naspa si intrebam in stinga si in dreapta si uite ca au fost VIP si ne-au pus o bratara pe mina la Club Nokia. Report
July 21, 201016 yr comment_49048 Eu as vrea sa merg la concertul Leonard Cohen, in septembrie, la Firenze. Report
July 21, 201016 yr comment_49131 eu merg pe 8 decembrie la Bon Jovi yupiiiiiiii( e cadoul pt ziua sotului pe 7 ), ma vede Uma ma ciomageste , iar el ma duce la Simply Red pe care abia il astept. pacat ca e ultimul cum s-a deschis casa de bilete am si luat ca in melbourne nu mai erau intr-o ora, se vaita lumea ca nu e fair la Bon Jovi am belete scumpe sa ii vedem mai bine, celalalt e la Winery in aer liber, am mai fost acolo sa vedem Spandau Ballet si Tears for Fears si a fost super, cu scaunelele pe iarba, aperitive si vin din belsug(sau bere, sau ce place omului )Nu te ciomageste Uma ca a fost aseara la concert Bon Jovi si se duce si in seara asta!!! M-a impresionat placut Kid Rock (in deschidere) Bad ass rock Eu am cumparat bilete doar pentru o seara dar am avut noroc si biletele din seara asta sunt cadou..Si da, Jon tot asa mandru e! Edit: Special pentru ingerica, un preview pentru Decembrie http://www.youtube.com/watch?v=q7gk_d5XZzo Report
July 21, 201016 yr comment_49200 Io parca vad ca desi nu vreau, am sa asist la un concert Parazitii. Gratis... n-ar mai fi! Report
July 22, 201016 yr comment_49215 eu merg pe 8 decembrie la Bon Jovi yupiiiiiiii( e cadoul pt ziua sotului pe 7 ), ma vede Uma ma ciomageste , iar el ma duce la Simply Red pe care abia il astept. pacat ca e ultimul cum s-a deschis casa de bilete am si luat ca in melbourne nu mai erau intr-o ora, se vaita lumea ca nu e fair la Bon Jovi am belete scumpe sa ii vedem mai bine, celalalt e la Winery in aer liber, am mai fost acolo sa vedem Spandau Ballet si Tears for Fears si a fost super, cu scaunelele pe iarba, aperitive si vin din belsug(sau bere, sau ce place omului )Nu te ciomageste Uma ca a fost aseara la concert Bon Jovi si se duce si in seara asta!!! M-a impresionat placut Kid Rock (in deschidere) Bad ass rock Eu am cumparat bilete doar pentru o seara dar am avut noroc si biletele din seara asta sunt cadou..Si da, Jon tot asa mandru e! Edit: Special pentru ingerica, un preview pentru Decembrie http://www.youtube.com/watch?v=q7gk_d5XZzo norocoasa mica, iar m-ai luat:)imi place profesionalismul lor si felul in cre decurge concertul, abia astept. ralu pana la urma lizura tot n-a aflat ce vroia Report
July 22, 201016 yr comment_49225 eu merg pe 8 decembrie la Bon Jovi yupiiiiiiii( e cadoul pt ziua sotului pe 7 ), ma vede Uma ma ciomageste , iar el ma duce la Simply Red pe care abia il astept. pacat ca e ultimul cum s-a deschis casa de bilete am si luat ca in melbourne nu mai erau intr-o ora, se vaita lumea ca nu e fair la Bon Jovi am belete scumpe sa ii vedem mai bine, celalalt e la Winery in aer liber, am mai fost acolo sa vedem Spandau Ballet si Tears for Fears si a fost super, cu scaunelele pe iarba, aperitive si vin din belsug(sau bere, sau ce place omului )Nu te ciomageste Uma ca a fost aseara la concert Bon Jovi si se duce si in seara asta!!! M-a impresionat placut Kid Rock (in deschidere) Bad ass rock Eu am cumparat bilete doar pentru o seara dar am avut noroc si biletele din seara asta sunt cadou..Si da, Jon tot asa mandru e! Edit: Special pentru ingerica, un preview pentru Decembrie http://www.youtube.com/watch?v=q7gk_d5XZzo norocoasa mica, iar m-ai luat:)imi place profesionalismul lor si felul in cre decurge concertul, abia astept. ralu pana la urma lizura tot n-a aflat ce vroia Sa stii ca tot asa sunt...acum am intrat pe usa -excelent spectacolul, chiar mai bun decat ieri! Sunt pe jumatate surda, cealalta jumatate e ragusita Si ma dor muschi care nu stiam ca-i am..sau ma rog, ii descopar de cate ori ma batai pe muzica lor Nu-mi vine sa cred cat de tare imi place si Kid Rock - are charm si o voce super buna..sper ca tot el sa fie in deschidere cand vine la voi. Ralu...de asemenea concerte, te lipsesti Report
July 22, 201016 yr comment_49226 Io parca vad ca desi nu vreau, am sa asist la un concert Parazitii. Gratis... n-ar mai fi! parazitii azi, miine ai puya (ca shisu e inca la pirnaie) Report