April 28, 201214 yr comment_146112 Nu-i o idee buna. Te prinde careva de la greenpeace, ai pus-o! sanchi ! cind apare greenpeace-ul, mi-l pun pe moftanescu pe post de colier si le zic alora: "plimbati ursu', baietii, nu vedeti ca imi aerisesc mitza ?!" :D (vezi sa-i dai pelerina jos! ) Report
April 29, 201214 yr comment_146131 Blana oricum napîrleste, ca în fiecare primavara. Asa ca, ma tem ca tot cu motanul pe post de "carré Hermes" are sa trebuiasca sa te plimbi o vreme. În rest, ce mi-e Vista, ce mi-e Seven, sa-mi fie învatatura de minte sa nu mai iau niciodata computer de marca. Tot mai bun e ce face omul cu mîna lui.În schimb, pentru cine ar putea fi interesat, am descoperit o mina de Windows 7 de unde se poate extrage legal orice versiune, cu sau fara SP1 inclus. Evident, pentru posesorii legali de cheie. Report
April 29, 201214 yr comment_146185 (vezi sa-i dai pelerina jos! ) nu ma incurca cu nimic pelerina, mergem sub acoperire ! (da' ce, vrei sa-i scada puterile magice de superhero ? ) Report
April 29, 201214 yr comment_146188 Blana oricum napîrleste, ca în fiecare primavara. Asa ca, ma tem ca tot cu motanul pe post de "carré Hermes" are sa trebuiasca sa te plimbi o vreme. cre' ca ti-am mai spus, dar n-ai retinut: ursul polar primavara se inmulteste si vara o roieste fiindca napirleste. da', ma rog, mai sint si exceptii pe lumea asta ! nu te teme ! sint vaccinata, motanu' e manierat, n-o sa facem pui pe forum ! Report
April 30, 201214 yr comment_146266 (vezi sa-i dai pelerina jos! ) nu ma incurca cu nimic pelerina, mergem sub acoperire ! (da' ce, vrei sa-i scada puterile magice de superhero ? )Puteri are el cu sau fara pelerina, dar cu, nu se vede mîndrete de blana lucioasa! Report
April 19, 201313 yr comment_194440 Buna, fiind noua pe aici, se pare ca este de bun augur sa ma prezint. Asadar ma numesc Camelia, sunt o iubitoare de calatorii si mai nou ma bucur de descoperirile culinare. Aici am gasit idei, pareri si oameni care fac placere sufletului meu. Am putut cunoaste cativa la o "cafea" si am vazut ce oameni deosebiti sunt.Pana voi avea si eu ceva de impartasit pe la retete...desigur, poate acum de paste sa i-mi fac temele, va spun ca ma bucur nespus ca am descoperit saitul si forumul....cu ajutor trebuie sa recunosc. Report
April 19, 201313 yr comment_194441 Bine-ai venit, roth! Chiar ma bucur c-ai gasit forumul nostru pe placul tau si sper sa te simti cat mai bine aici, cu noi, printre noi!E si topic de calatorii, asa ca te asteptam cu poze (640x480)Sa fie-ntr-un ceas bun!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
April 20, 201313 yr comment_194497 asa ca te asteptam cu poze (640x480) Zoazo, m-ai terminat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Da' de ce, fata? Nu tre' sa stie fata dimensiunile? Las' sa fie informata!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
April 21, 201313 yr comment_194549 Roth, de ce nu-ti vad avatarul? Maya, Adriana, help! Roth are avatar la profil, dar la postare nu se vede! Report
April 22, 201313 yr comment_194776 La profil are o floare (paca hibisc), dar la avatar nu a pus nimic, de aia nu vezi Report
August 29, 20188 yr comment_243697 Bine ne-am intors dupa 2 zile de black-out Mersi mon cher, din nou Report
February 18, 20197 yr comment_247743 Bine v-am regasit dupa o mare absenta ?❤! Incerc sa ma readaptez cu forumul, nu vad cum sa atasez poze, greu cu mine! Dar imi revin eu cu ajutorul vostru! Va pup! Edited February 18, 20197 yr by mino Report
February 18, 20197 yr comment_247760 Bine v-am regasit dupa o mare absenta ❤! Incerc sa ma readaptez cu forumul, nu vad cum sa atasez poze, greu cu mine! Dar imi revin eu cu ajutorul vostru! Va pup! Bine ai revenit!Eu mi-am descarcat pe telefon dupa indicatiile fetelor, programul Resize Me. Edited February 18, 20197 yr by any_annette Report
February 18, 20197 yr comment_247765 Bine v-am regasit dupa o mare absenta ������❤! Incerc sa ma readaptez cu forumul, nu vad cum sa atasez poze, greu cu mine! Dar imi revin eu cu ajutorul vostru! Va pup! Bine ai revenit!Eu mi-am descarcat pe telefon dupa indicatiile fetelor, programul Resize Me. Incet, incet si cu putin ajutor am descalcit problema. Multumesc! Report