April 5, 201016 yr comment_31310 Azi desert mai light...ananas, curatat si "shantzuit" sa nu mai aiba "ochii " noi l-am mancat ca garnitura la friptura de miel. asa, natur si neshantzuit. Report
April 8, 201016 yr comment_31740 Am vazut numai acum post-ul,despre ananas.Eu am reusit sa cultiv ananasul in casa,al meu are vreo 2 ani,si din 2 ciufuri mi-au iesit 4.Deci din fiecare ciuf mi-au incoltit 2.Din pacate i-am lasat in acelasi ghiveci,probabil era mai bine sa-i separ.Tot astept o schimbare la ei,sau o infloritura dar m-am cam descurajat.Vin si cu dovada,asa arata ai mei. Report
May 15, 201016 yr comment_37345 Si mie imi place ananasul la nebunie! Pe mine m-ar interesa o unealta din aia de curatat fructul asta....are cineva? Are rost sa imi cumpar una sau mai bine la cutit!? Report
August 2, 201016 yr comment_51480 Va las o metoda de inradacinare a ananasului, nu-mi apartine dar poate va foloseste:) http://anknic.sunphoto.ro/metoda Report