June 16, 201214 yr comment_153638 Still smoke free! Si multe probleme au disparut o data cu fumul! Report
June 16, 201214 yr comment_153640 Nu, nu aniversez nimic, voiam doar sa vad cum stati cu fumul? Deci fetele care s-au lasat, înca nefumatoare? Alunita, Petu, Koral? Prezent, nefumatoate sa traiti! Parca nu am fumat niciodata! Nu mi-a fost pofta de loc dupa ce le-am lasat.Dar mie mi se aplecase de fumat cand m-am hotarat sa le las. Fumam mult si ma deranja gustul rau, tusea tabagica, mirosul neplacut. Desi am realizat cat de urat miroase un fumator abia dupa ce le-am lasat... Report
June 16, 201214 yr Author comment_153648 Still smoke free! Si multe probleme au disparut o data cu fumul! Nu-mi ainteam pe moment cine se mai lasase, si eram în fuga, ca am grilat azi! Dar în timp ce grilam, mi-a venit! Aliiii! Nu, nu aniversez nimic, voiam doar sa vad cum stati cu fumul? Deci fetele care s-au lasat, înca nefumatoare? Alunita, Petu, Koral? Prezent, nefumatoate sa traiti! Parca nu am fumat niciodata! Nu mi-a fost pofta de loc dupa ce le-am lasat.Dar mie mi se aplecase de fumat cand m-am hotarat sa le las. Fumam mult si ma deranja gustul rau, tusea tabagica, mirosul neplacut. Desi am realizat cat de urat miroase un fumator abia dupa ce le-am lasat... Ma bucur, ca înca sînteti tari pe pozitie, gagix! Report
June 18, 201214 yr comment_153920 Nu, nu aniversez nimic, voiam doar sa vad cum stati cu fumul? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif Deci fetele care s-au lasat, înca nefumatoare? Alunita, Petu, Koral? eu de vre-o luna sunt iarasi fumatoare...stiu,stiu ,Bad petu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/fuckme.gif ,asta nu inseamna ca ma tine mult,dar simteam nevoia sa-mi inec amarul in ceva Report
June 18, 201214 yr Author comment_153924 eu de vre-o luna sunt iarasi fumatoare...stiu,stiu ,Bad petu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/fuckme.gif ,asta nu inseamna ca ma tine mult,dar simteam nevoia sa-mi inec amarul in cevaMai, ai fost tare, deci stii ca se poate! Stiu ca, daca vrei din nou Smoke Free, poti! Report
August 22, 201214 yr Author comment_160801 [center][font=Palatino Linotype]Happy Anniversary to Me![/font][/center] Report
August 22, 201214 yr comment_160806 Hehe,chiar vroiam sa vin sa te felicit!Mi-ai luat-o inainte La multi ani inainte,neafumati! Report
August 22, 201214 yr comment_160809 Felicitari Maya, la multi ani inainte ! Sincer va "invidiez" pe toate cele care ati fost fumatoare si ati avut vointa de a va lasa. Report
August 23, 201214 yr comment_160907 Maya, la multi ani neafumati!Pe mine ma deranjeaza cand vin socrii si fumeaza in casa (noi nu fumam). Eu nu i-as fi lasat de la bun inceput sa-mi afume casa (nu am balcon/terasa si vara e imposibil sa deschizi fereastra, asa de cald e afara), da' sotul le-a zis ok si am inghitit si-am tacut.Eu daca as fuma si m-as duce intr-o casa unde stiu ca nu se fumeaza nici n-as cere macar permisiunea sa aprind tigara in casa respectiva. Report
June 30, 201412 yr comment_218929 Sunt smoke free de 5 luni si sunt inca zen .Asta dupa 20 de ani de fumat. Report
August 6, 201412 yr comment_219828 1 an, 1 luna si 1 zi de cand am stins ultima tigara pe care am fumat-o vreodata (am fumat 18 ani si m-am lasat cu cartea lui Allen Carr). Report
October 12, 201510 yr Author comment_231516 Sefa de azi este smoke-free. Bafta de data asta Azi împlinesc 9 ani, o luna, doua saptamîni si sase zile de cînd m-am lasat de fumat Nuuu, nu-s obsedata de cînd m-am lasat de fumat, dar exista calculatoare pe net Report
October 13, 201510 yr comment_231547 Bravo sefa ! Sa te tina !Si eu am 1 an si 10 luni. Cu ajutorul zyban (pastile). Report
October 14, 201510 yr Author comment_231558 Bravo sefa ! Sa te tina !Si eu am 1 an si 10 luni. Cu ajutorul zyban (pastile).Brava! Report
October 14, 201510 yr comment_231572 Eu am ceva mai mult ca Maya. Si nu ma mai gandesc de muuuuuult la ele.Astept cum se dezvolta treaba la sefa. Merci fetele. Nici nu stiu; sa-i arat topicul sa nu.... Peter Report
October 15, 201510 yr comment_231578 Bafta shefei. Ghitte , eu m-am lepadat de tiutiun in...iunie 90 Report
October 15, 201510 yr comment_231584 Eu am ceva mai mult ca Maya. Si nu ma mai gandesc de muuuuuult la ele.Astept cum se dezvolta treaba la sefa. Merci fetele. Nici nu stiu; sa-i arat topicul sa nu.... PeterOare nepotul care tre' sa vina a facut-o sa ia decizia asta?Bravo si de la mine Plus economie la bani, asta-ti place tie Report
October 16, 201510 yr comment_231605 Oare nepotul care tre' sa vina a facut-o sa ia decizia asta?Bravo si de la mine Plus economie la bani, asta-ti place tie Cam asta a fost in primul rind. Merci Adriana. Si economia la bani, da este la inceput. Dar apoi ma costa mai mult poate.Trebuie alte marimi la țoale. De data asta, cum vad; ii este mai greu cu lasatul...Si imi pare rau de ea. Dar o sustin cu orice,numai sa se lase. Peter Report
October 16, 201510 yr comment_231607 Dar o sustin cu orice, numai sa se lase. PeterNici nu ma indoiesc Si noi o sustinem Report
October 16, 201510 yr comment_231609 Bafta shefei. Ghitte , eu m-am lepadat de tiutiun in...iunie 90 Danke Stella! Report
October 16, 201510 yr comment_231610 Dar o sustin cu orice, numai sa se lase. PeterNici nu ma indoiesc Si noi o sustinem Merci Adriana, chiar am nevoie. Sper sa treaca repede de primul hop. Pupici,Peter Report