Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gogosari marinati...Geany

Featured Replies

• Author

Geany , am pus gogosarii tai la borcan deja. Insa imi e teama ca nu o sa stea....sa n-am frica?

Si bineintzeles ca am facut si o boacana , i-am oparit cam moi....gustul e divin ,mie-mi place si textura , dar ma gandesc sa nu se strice....

Sa nu-i dinstui intr-o cratitza cu apa pe aragaz? Oare se inmoaie prea tare?

Daca ai pus sare neiodata otet bun de muraturi de 9 grade,ai sterilizat borcanele si sunt inchise ermetic,ii depozitezi la loc racoros si intunecos ,ar trebui sa nu ai probleme !

Daca ai emotii tostusi si vrei sa fii sigura poti sa-i mai pui o tura si la baie de aburi pe aragaz(Daniela asa a facut si i-au tinut f. bine) mai ales daca nu te deranjeaza textura,ca si mie imi plac sa nu fie chiar tari crocanti,da mna' acu' e chestie de gust...

Deci daca ai respectat tot ce am mentionat mai sus nu ar trebui sa fie probleme ,daca ai emotii pune-i la baie de abur ca sa fii sigura(desi eu nu am facu-o niciodata dar ce-i drept i-am tinut la frigider ca nu am pus cantitati mari ca ai mei nu halesc)

Sa ma tii la curent! :)

• 1 month later...

anul ăsta nu am găsit gogoșari așa că în borcan se află capia, cărnoși și proaspăt culeși. experimentai "metoda geany" anul trecut și au ieșit la fel de buni ca gogoșarii.

iarna trecută am avut murături in permanență că reciclai sosul rămas in borcan cu cîte o tură nouă de căpiați. :):)

• Author

Tare ma bucur! :)

Eu daca asi avea si hunii fani ar putea sa ma coste un ochi si o mana si tot asi pune,dar asa numai pt. mine nu ma indur :)

Geany draga , eu facusem oricum prea multa zeama asa ca in zeama ce a ramas am pus ardei iutzi taiatzi felii. De obicei ii puneam numai cu apa si otzet...Acum am zis sa nu arunc bunatate de zeama. sunt PERFECTZI! Ieri am facut pizza si am mancat cu ardeii aia iutzi... o splendoare.
  • Author

Ma bucur nespus ca esti multumita! :) sa-i mancati sanatosi! :)

:) stiu ca sosul ala e bestial!

• Author

Miine ii pregatesc si eu. Vin cu dovada.De data asta fac portie intreaga.

Spor la treaba :)

• Author

Eu i-am facut... suuuper! Am primit numai laude!P.S. Am uitat... multumesc Geanyy!

Ma bucur f. mult ca v-au placut! :) sa-i mancati sanatosi!

Geany, am facut si eu gogosarii fara gresh :) , ca asa sunt trecuti la mine in catastif...toata lumea a fost incantata-deja am dat atacul- inclusiv soacra-mea, care m-a si sunat sa-mi multumeasca...

Am sa-i fac mereu, sunt pe gustul nostru :)

• Author

Geany, am facut si eu gogosarii fara gresh :D , ca asa sunt trecuti la mine in catastif...toata lumea a fost incantata-deja am dat atacul- inclusiv soacra-mea, care m-a si sunat sa-mi multumeasca...

Am sa-i fac mereu, sunt pe gustul nostru :)

Ma bucur nespus! :) sa-i mancati sanatosi! ... :) asta cu fara gresh',a fost( ca si la cozonac de altfel)ca vorbeam cu diverse fete si pe forum dar mai mult pe p.m inainte sa postez retetele,ca se tem si ca lor nu le iese cozonacul,iar la gogosari ca nu tin :) am pus mentiunea ca :''nu dau gres niciodata'' tocmai pt. a incuraja persoanele mai tematoare ,pe altii i-am intrigat ,important e ca pana la urma mi-a iesit ceea ce am urmarit si i-am molipsit pe multi :) :)

Asa ca sa vedeti strategie! :)