November 23, 200916 yr comment_108 Poate va era dor de blanosii mei...daca nu,nu-i nimic,dar fara topic de pisici,nu se poate! Felix http://i582.photobucket.com/albums/ss270/retetele_mele/felcasca.jpg Mike http://i582.photobucket.com/albums/ss270/retetele_mele/Mike3.jpg Cascau amîndoi Report
November 23, 200916 yr comment_120 Salut, baieti! Duda aseara: va rog sa ignorati namolul de pe labute, era atit de intarit incit n-am putut sa i-l scot, trebuie sa-l spal Report
November 24, 200916 yr comment_137 Bine te-am regasit, Maya, impreuna cu baietii tai. O viata cat mai lunga forumului, retete multe si gustoase, membri multi si cat mai putine scandaluri si probleme. Report
November 24, 200916 yr comment_150 As vrea sa il prind si eu pe Dudulet cascind, ca n-are decit un singur coltisor, ca e tare bataus, si e asa haios! Report
November 24, 200916 yr comment_157 p-ai mei e mai greu sa-i mai pozez. ziua se ascund in transee sa nu-i inhate andrei Report
November 24, 200916 yr comment_161 si fiimea cand era BB , chinuia biata matza pe care o aveam atunci. se ascundea amarata pe unde putea.dar cand o prindea statea stoica si suporta, pana cand intr-o zi a tras-o fiimea de mustati, si martza saraca, i-a tras o labutza.nedumerire mare , plansete...uite bobo..si i-am zis ca bine a facut, ca s-a aparat.intr-un tarziu a inteles si nu o mai chinuia chiar atat:) sa fac si eu niste poze lui musiu Nero, care e cat Tampa frate. Report
November 24, 200916 yr comment_163 si fiimea cand era BB , chinuia biata matza pe care o aveam atunci. se ascundea amarata pe unde putea.dar cand o prindea statea stoica si suporta, pana cand intr-o zi a tras-o fiimea de mustati, si martza saraca, i-a tras o labutza.nedumerire mare , plansete...uite bobo..si i-am zis ca bine a facut, ca s-a aparat.intr-un tarziu a inteles si nu o mai chinuia chiar atat:) sa fac si eu niste poze lui musiu Nero, care e cat Tampa frate. pisica fuge din toate puterile. motanu' e stupid. il lasa sa-l traga de ureki si de blana ... io i-as trage una la magarel cind il vad ce face. daca as fi convins ca la 8 luni chiar intelege de ce si-a furat-o. bietele mitzuri ... le-am mutat mincarea pe bufet, ca nu se mai putea. Report
November 24, 200916 yr comment_291 Ce pufuleti frumosi ai foxxy! Si garfieldul lui Alexandru imi place grav! Report
November 24, 200916 yr comment_293 Ce pufuleti frumosi ai foxxy! Si garfieldul lui Alexandru imi place grav! Saru'mana!! Mie imi plac foarte mult animalutele! Mi-s asa dragi!!!!!!! Report
November 24, 200916 yr comment_314 Filou a pierdut 4-5 de cand a fost bolnav, azi cantareste 6,3 kg.Cum : dieta, sport, urcat si coborat scari, alergat dupa pasarele, muste si albine si ce pica de pe masa! Si apa! Volvic ca nu ii place Evian! Report
November 24, 200916 yr comment_317 Cred ca si al meu pe acolo se invirte...a luat cel putin 1.5 kg in toamna asta! Report
November 24, 200916 yr comment_425 ce faini blanosi avetisa va traiascaMAYA si eu vreau macar 2 blanosi/oase ca si felix.... Report
November 25, 200916 yr comment_531 Buna seara si de la mine!Sau, mai curand, noapte buna![attachment=0]IMG_1351.jpg[/attachment] Irina, ce dor imi era de tine si de frumusetea si flebetea mea cu ochii verzi!!!! Pup toate blanoasele mustacioasse!!! Am incercat sa atasez o poza si cu Cody insa nu am reusit, cica nu corespunde inaltimea si latimea. M-a bagat in ceata!!! Report
November 25, 200916 yr comment_534 Sa va fac cunostinta cu Tzitzi Mitzi - va rog sa nu radeti de nume, da? pentru ca ea si l-a ales. Am avut o lista intrega de nume dragute dar numai la asta a catadicsit sa ne bage in seama . E pisica fiicei mele, de multa vreme tot planuiam sa-i cumparam una dar tot amanam momentul pana ce ne-am pricopsit cu ea acum vreo luna si jumatate.Are o poveste trista saracuta, dar soarta i-a suras si acum este adorata noastra. Povestea ei - in urma cu vreo 6 saptamani am fost in vizita la parintii mei, de unde am salvat-o, tremura saracuta sub o gramada de crengi, se adapostise acolo de cainii vecinilor. Era murdara de noroi, codita ii fusese rupta dar deja se sudase stramb, plina de pureci, avea in schimb niste ochi atat de expresivi incat ne-au convins s-o adoptam pe loc. Am fost la vet i-a facut cele necesare, am deparazitat-o,a estimat ca ar avea intre 6 si 8 saptamani si de atunci este membrul de familie cu nr. 4. Pot spune ca m-a impresionat foarte tare faptul ca a facut pish in tavita cu nisip din prima, fara sa stam dupa ea. Cam asa arata dupa ce am gasit-o, cu blanita cat de cat curatata.Era un pic mai mare decat un creion.Salutam toate blanoasele si promitem sa revenim si cu poze mai recente. Report
November 25, 200916 yr comment_539 Buna seara si de la mine!Sau, mai curand, noapte buna! si mie imi era dor de Filou, mai ales de pozele cu el bagat sub lampa Sa va fac cunostinta cu Tzitzi Mitzi - va rog sa nu radeti de nume, da? pentru ca ea si l-a ales. Am avut o lista intrega de nume dragute dar numai la asta a catadicsit sa ne bage in seama . E pisica fiicei mele, de multa vreme tot planuiam sa-i cumparam una dar tot amanam momentul pana ce ne-am pricopsit cu ea acum vreo luna si jumatate.Are o poveste trista saracuta, dar soarta i-a suras si acum este adorata noastra. Povestea ei - in urma cu vreo 6 saptamani am fost in vizita la parintii mei, de unde am salvat-o, tremura saracuta sub o gramada de crengi, se adapostise acolo de cainii vecinilor. Era murdara de noroi, codita ii fusese rupta dar deja se sudase stramb, plina de pureci, avea in schimb niste ochi atat de expresivi incat ne-au convins s-o adoptam pe loc. Am fost la vet i-a facut cele necesare, am deparazitat-o,a estimat ca ar avea intre 6 si 8 saptamani si de atunci este membrul de familie cu nr. 4. Pot spune ca m-a impresionat foarte tare faptul ca a facut pish in tavita cu nisip din prima, fara sa stam dupa ea. Cam asa arata dupa ce am gasit-o, cu blanita cat de cat curatata.Era un pic mai mare decat un creion.Salutam toate blanoasele si promitem sa revenim si cu poze mai recente. ce dulcica eee! Report
November 25, 200916 yr comment_541 Sa va fac cunostinta cu Tzitzi Mitzi - va rog sa nu radeti de nume, da? pentru ca ea si l-a ales. Am avut o lista intrega de nume dragute dar numai la asta a catadicsit sa ne bage in seama . E pisica fiicei mele, de multa vreme tot planuiam sa-i cumparam una dar tot amanam momentul pana ce ne-am pricopsit cu ea acum vreo luna si jumatate.Are o poveste trista saracuta, dar soarta i-a suras si acum este adorata noastra. Povestea ei - in urma cu vreo 6 saptamani am fost in vizita la parintii mei, de unde am salvat-o, tremura saracuta sub o gramada de crengi, se adapostise acolo de cainii vecinilor. Era murdara de noroi, codita ii fusese rupta dar deja se sudase stramb, plina de pureci, avea in schimb niste ochi atat de expresivi incat ne-au convins s-o adoptam pe loc. Am fost la vet i-a facut cele necesare, am deparazitat-o,a estimat ca ar avea intre 6 si 8 saptamani si de atunci este membrul de familie cu nr. 4. Pot spune ca m-a impresionat foarte tare faptul ca a facut pish in tavita cu nisip din prima, fara sa stam dupa ea. Cam asa arata dupa ce am gasit-o, cu blanita cat de cat curatata.Era un pic mai mare decat un creion.Salutam toate blanoasele si promitem sa revenim si cu poze mai recente. E dulce foc pisicuta!!!! Report
November 25, 200916 yr comment_543 snej, foxxy , multumim!Mai pun o poza de saptamana trecuta, obosise de atata citit! Report
November 25, 200916 yr comment_665 Intrebare-ntrebatoare: are careva idee / habar cum se pot dezvata pisicile de obiceiul de a-si face nevoile prin casa? De vreo 2 saptamani, pisica si motanul au renuntat la tavite, in favoarea gresiei de pe sala si-a peretilor..... si tata nu stie ce sa le mai faca sa-i reintoarca la tavile din baie. El le curata des, dar pisicile nica...... Tot pe hol sau in balcon se "elibereaza" Am inteles ca ar fi niste solutii cu care se stropesc / spala locurile cu pricina si apoi pisicile nu mai fac acolo. Chiar e adevarat? A reusit cineva sa verifice vreun astfel de produs? Daca nu am postat corect, trageti-ma de manecuta si mut(ati) intrebarea mea la locul cuvenit! Report
November 25, 200916 yr comment_829 Mamaaa ce matze frumoase ! Toate-s vedete !Nu are rost sa le iau pe rand ,ca toate-mi plac.Zilele astea tre sa le trec la photoshop si pe ale mele ! Report
November 25, 200916 yr comment_882 Foxxy, exista un repellent pentru pisici, care le tine departe de locurile peste care sprayezi, dar nu stiu cit de eficient e ca sa le pbligi sa faca in litiera. Am vazut de curind un fel de pad-uri impregnate cu ceva, banuiesc ca hormoni sau feromoni, care sint facute pentru a dresa ciini, in mod deosebit. Insa pe astea scria ca merg si la pisici. Eu le-am vazut la raionul de animale din Hornbach, nu erau scumpe, dar nu mai tin minte cit. Report